Kad govore dobro onda spama dislajkove.
Dokaz tough guy internet persone
Moderator: Krokodil Behko

Shadow wrote: 27 Oct 2020, 12:33 Nervira me.
U pocetku ga nisam mogla smislit.
I sad me ne nervira, nista manje.

Ali, i to je neka vrsta bolestiMarlboroGold wrote: 27 Oct 2020, 12:34 Fufe obožava kad ljudi govore loše o njemu, jer tad zna da radi dobar posao.
Dokaz tough guy internet persone![]()

A sto to meni govoris

Evo ga,

Zato što si jedina koja će mi iskreno i od srca držati palčeve
To je sve privid. Taj opsesivno kompulzivni pristup postovima moze biti indikator depresije.MarlboroGold wrote: 27 Oct 2020, 12:34 Fufe obožava kad ljudi govore loše o njemu, jer tad zna da radi dobar posao.

Iskoristavas meFufe wrote: 27 Oct 2020, 12:42Zato što si jedina koja će mi iskreno i od srca držati palčeve
Osim toga, ljudi će prestat pisat da se spremam za doboj![]()

Al, samo ti moram reći da se ne umijem ljubit jezikom

Kako znaš?Saga wrote: 27 Oct 2020, 12:43To je sve privid. Taj opsesivno kompulzivni pristup postovima moze biti indikator depresije.MarlboroGold wrote: 27 Oct 2020, 12:34 Fufe obožava kad ljudi govore loše o njemu, jer tad zna da radi dobar posao.
![]()
On zbilja zlostavlja svojim postovim () njemu je nuzno prosiriti percepciju poimanja druzenja, tudjih prava a umanjiti vlastiti dozivljaj.
Uvjerena san da on na svim temama s obozavanjem (i po par puta samo) svoje postove procita![]()
Imas li fibru?Fufe wrote: 27 Oct 2020, 12:45Kako znaš?Saga wrote: 27 Oct 2020, 12:43
To je sve privid. Taj opsesivno kompulzivni pristup postovima moze biti indikator depresije.![]()
On zbilja zlostavlja svojim postovim () njemu je nuzno prosiriti percepciju poimanja druzenja, tudjih prava a umanjiti vlastiti dozivljaj.
Uvjerena san da on na svim temama s obozavanjem (i po par puta samo) svoje postove procita![]()
al stvarno je tako. Jesam li bolestan?

Da. Kratko i jasno. Sunčam se na tvojoj popularnosti i krijem iza tvojih bonskih ovlastispacebound wrote: 27 Oct 2020, 12:43Iskoristavas meFufe wrote: 27 Oct 2020, 12:42
Zato što si jedina koja će mi iskreno i od srca držati palčeve
Osim toga, ljudi će prestat pisat da se spremam za doboj![]()
![]()

Tesko je ovo progutat, zaboravit nemoguce + zamjerka sto moje misljenje nisi ni uzeo za pisljiv bobFufe wrote: 27 Oct 2020, 12:46Da. Kratko i jasno. Sunčam se na tvojoj popularnosti i krijem iza tvojih bonskih ovlasti
Pomiri se s tim i nastavimo kao da nikad ništa nisam napisao.

Koga? Garant neko psihološko trik pitanje

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests