Pa ako imam izbor da budem sa seksi doktorom il seksi konobarom ja biram ovog prvogDunjaa wrote: 27 Oct 2020, 18:28Ma lupa cura. Što ti reče u postu jednom, završi srednju medicinsku i odmah neće sa komunalcima, a ona pere guzice i sječe nokte njemicama. Zamisli da je završila za doktora? To bi pišalo na sve redom...almir90 wrote: 27 Oct 2020, 07:51 I bezveze je osobe gledati inferiorno na osnovu profesije.
Eto kad se komunalci spominju, ima ih sa kojima se znam i dobar sam s njima, svi oni žive u svojim kućama, nisu podstanari. I ko je tu zapravo u inferiornom položaju?
Glede ovoga ko koji posao radi i izbora muškaraca. Ja mislim da je najbolje tražiti vrijednu osobu. Nekog ko se ne plaši bilo kakvog posla, da zasuče rukave kada je to potrebno. Sa dobrim zanatom možeš svuda i uvijek.
Ja imam bona izbora na sve strane sto se tice muskaraca
I mislim da zasluzujem muskarca koji je bar upola radisan, zgodan, seksi i pametan kao ja i nema tu nista lose sto zelim naci adekvatnu osobu za sebe.. Svatko ima drugaciji ukus i misljenje i trebate to da shvatite bez vrijedjanja te osobe koja ima misljenje drugacije od vaseg. Eto nek 99% zena ovdje pise da nije bitno obrazovanje profesija i uspjeh, ja cu biti jedina kojoj je bitno pa nek ispadnem najveca klosarka al to iskreno mislim
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)