Moderator: Krokodil Behko
Objasnjavam time sto svi osim tebe znaju da se moze glasati za 8 forumasa a ne jednog.
Ja te necu citati sve dok budes ovako pisao. Eto nek znasshark-attack wrote: 28 Oct 2020, 00:23 mudrozboreoviizdolinecupovahocureczmajeva..
jelcupovailzmajevashtakazezdenkojelicvrhovnimudracizzvornicke
100godinatradicijelopovluka
Ja ne mogu glasati, probao sam, samo za jednog glasao, i vise ne mogu, nema uopce opcije da mogu kliknuti za glasanje..
drugarivejovnkaiboljenemasnishtapametnozaprocitatMaja wrote: 28 Oct 2020, 00:24Ja te necu citati sve dok budes ovako pisao. Eto nek znasshark-attack wrote: 28 Oct 2020, 00:23 mudrozboreoviizdolinecupovahocureczmajeva..
100godinatradicijelopovluka![]()
Pa ja sam na pocetku samo Insomniu kliknuo, nisam znao da mogu jos 7 klinuti..Maja wrote: 28 Oct 2020, 00:28 Sad ti je kasno. Za vise opcija glasas tako sto iznacis kockice ispred nickova svih forumasa za koje zelis glasati pa tek onda na Submit/glasaj.
Kakveobmanepotkupiosiiforummanipulisesssamajomtabelushark-attack wrote: 28 Oct 2020, 00:23 mudrozboreoviizdolinecupovahocureczmajeva..
vidisekoseuvlacimajiprvonovosarajevskanekulturaondalaznivaltertisisljedecidabudeshvipnaforumuVrag wrote: 28 Oct 2020, 00:32Kakveobmanepotkupiosiiforummanipulisesssamajomtabelushark-attack wrote: 28 Oct 2020, 00:23 mudrozboreoviizdolinecupovahocureczmajeva..
Fifi, nije lijepo biti ljubomoran.Fufe wrote: 28 Oct 2020, 00:38 Jedan insomnija ima 17 glasova
I onda se pitaju zašto alijin mali već godinama uzima izbore.
Do naroda je.
Obmanakadvidimonupoganubojusmrknemiseshark-attack wrote: 28 Oct 2020, 00:37vidisekoseuvlacimajiprvonovosarajevskanekulturaondalaznivaltertisisljedecidabudeshvipnaforumu
100godinatradicijenijeshala
Ti si ko Djilas..Fufe wrote: 28 Oct 2020, 00:38 Jedan insomnija ima 17 glasova
I onda se pitaju zašto alijin mali već godinama uzima izbore.
Do naroda je.