Ni meni, iako sam glasala za njega za forumasa mjeseca
Šta je ženama seksi?
Moderators: spacebound, Duminjo
- Koteljubi_kadnisamtu
- Inventar foruma

- Has thanked: 4309 times
- Been thanked: 2114 times
- Status: Offline
Re: Šta je ženama seksi?
Ko te jubi kad nisam tu jebla te beba ?
- Koteljubi_kadnisamtu
- Inventar foruma

- Has thanked: 4309 times
- Been thanked: 2114 times
Hoces da kazes da smo svi mi drugi ovdje na forumu kokuzi i luzeriVrag wrote: 28 Oct 2020, 00:18 A ne znam vala, toliko se folirati/pokazivati sa parama, imetkom, uspjehom, putovanjima...direktno ili indirektno, a visiti na forumu nesto sa tom osobom nije u redu. Ili laze ko pas ili je sitna dusa.
Sta kontaju da ce postici veze nemam, na kraju krajeva jedu i piju isto sto i ja
e tugo moja
Ko te jubi kad nisam tu jebla te beba ?
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10575 times
- Been thanked: 18103 times
Nesto offa je prebaceno, nesto ne moze jer ima veze s ontopic postovima.
Tema je STA JE ZENAMA SEKSI, pa izvolite, za ekonomiju imate cijeli jedan podforum.
Tema je STA JE ZENAMA SEKSI, pa izvolite, za ekonomiju imate cijeli jedan podforum.
...take me to Golden Gate, I will assimilate 

- Odraz
- Inventar foruma

- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 268 times
Ja te ne osudjujem i apsolutno se slazem sa tobom. Evo meni treba zena koja ima karijeru i platu ne ispod 1500 Eura Netto, i da ima kucu ili stan 1/1, i neko mladje auto, moze i Audi 3, nisam toliko zahtjevan.Merlin246 wrote: 27 Oct 2020, 10:25 Izgleda mnoge uvrijedilo ovo sto sam ja napisala da su uspjesni ljudi seksi i da mi je vise seksi zgodni doktor nego zgodni konobar.. jebiga ljudi, zao mi je ako vas to vrijedja ili ako ste se pronasli uvrijedjenima ali to je surova istina i 90% zena voli da muskarac zaradjuje barem koliko i ona i da je sposoban. Sposoban da stvori, da se snadje, da i ako nema nista da se izbori da ima. Ne moras imati 3 fakulteta ni ne znam ti sta. Npr moj tetak ima osnovnu skolu samo i radi kao sef na gradjevini u Frankfurtu. Oni kada su se uzeli on nije imao nista ali je bio sposoban, vrijedan, pametan, obavljao dobro svoj posao i iako je poceo od nule on je za par godina napravio kucu u Hrvatskoj jednu, jednu u Bosni i imaju stan u Frankfurtu. Jednostavno je sposoban i uspjesan muskarac![]()
A sta ja da radim s osobom koja je npr ovde u njemackoj 7 godina i ne zna beknuti njemacki, il je u Bosni npr i radi kao konobar a 40 mu godina i jos zivi s roditeljima?![]()
Ja cijenim kad netko napreduje i kad radi na sebi, kad se vide neki rezultati s vremenom..
Cijenim svaku profesiju, ne mogu reci da ne cijenim al vala i nije neki uspjeh i nisi nesto seksi ako 15 godina radis kao konobar u svom selu i imas samo osnovnu skolu i placu od 500 kmMozes ti biti vrijedan i posten u ocima svoje mame al zenama to nije privlacno jednostavno. Sve je bitno kad biras partnera za zivot, od profesije kojom se bavi, kulture, obrazovanja, izgleda. Barem ja sve uzimam u obzir. Ako mi treba samo seks za noc dvije onda moze i seksi konobar
![]()
Konobarice prodavacice ma taman posla, nezaposlene ni u snu, price dobra u dusi jeboto svi smo mi dobri u dusi a jos bolji kad imamo sredjenu egzistenciju i love za onako trositi na provod, a kad smo nezadovoljni sobom niko nam nije dobar.
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1393 times
To sto ti neko ukaze na to da ti je misljenje i pljuvanje po drugim profesijama ruzno ne znaci da se nadje uvrijedjenim samo ne moze citati takva gnusna rezonovanja.Merlin246 wrote: 28 Oct 2020, 00:46Nije.. al nikad nece biti doktor ljubomoran i ogorcen na konobara nego uglavnom obrnuto
Isto na ovo moje misljenje nikad se nece Socrates npr osjetiti uvrijedjenim nego uglavnom ovi sto su jucer bili limari danas pekari sutra smetlari i tako npreduju iz dana u dan![]()
Kad ga vec prozivas to pogotovo nema potrebe Grin koji ima svoju firmu u BiH i koji je postigao ni iz cega nesto sto ovdje treba umjeti i pritom kupuje koznu jaknu od 3 ipo stoje
- Vrag
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
Samo luzerikoteljubi_kadnisamtu wrote: 28 Oct 2020, 01:55Hoces da kazes da smo svi mi drugi ovdje na forumu kokuzi i luzeriVrag wrote: 28 Oct 2020, 00:18 A ne znam vala, toliko se folirati/pokazivati sa parama, imetkom, uspjehom, putovanjima...direktno ili indirektno, a visiti na forumu nesto sa tom osobom nije u redu. Ili laze ko pas ili je sitna dusa.
Sta kontaju da ce postici veze nemam, na kraju krajeva jedu i piju isto sto i ja![]()
e tugo moja![]()
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 3052 times
- Been thanked: 25385 times
Jebo mater mene su najvise volile kad sam bio propalica.Sad ova jedna.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 24691 times
- Been thanked: 22685 times
Pusti je. Dijete je. Skontaće jednog dana.Mala_Mu wrote: 28 Oct 2020, 07:46To sto ti neko ukaze na to da ti je misljenje i pljuvanje po drugim profesijama ruzno ne znaci da se nadje uvrijedjenim samo ne moze citati takva gnusna rezonovanja.Merlin246 wrote: 28 Oct 2020, 00:46
Nije.. al nikad nece biti doktor ljubomoran i ogorcen na konobara nego uglavnom obrnuto
Isto na ovo moje misljenje nikad se nece Socrates npr osjetiti uvrijedjenim nego uglavnom ovi sto su jucer bili limari danas pekari sutra smetlari i tako npreduju iz dana u dan![]()
Kad ga vec prozivas to pogotovo nema potrebe Grin koji ima svoju firmu u BiH i koji je postigao ni iz cega nesto sto ovdje treba umjeti i pritom kupuje koznu jaknu od 3 ipo stojeAko cemo o uspjesnosti jel.
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
- Been thanked: 1 time
Dobro. Izgleda malo snobovski sta merlin kaze. I za bosnu je to mozda uvrijedljivo ali za njemacku nije. Tamo se osoba definise kroz materijalni uspjeh. Ako si kokuz onda si bukvalno marginizovan.
Recimo najveci uvreda u njemackoj je reci nekome da je Asi.
Znaci siromasan. Prima socijalnu pomoc.
Kod nas je ono najuvreda kad nekome kazes da je seljak. Znaci bazirano je na ponasanju a ne profesionalnom statusu.
Merlinka se samo brzo transformisala iz bosanke u punokrvnu nijemicu. That's all.
Recimo najveci uvreda u njemackoj je reci nekome da je Asi.
Znaci siromasan. Prima socijalnu pomoc.
Kod nas je ono najuvreda kad nekome kazes da je seljak. Znaci bazirano je na ponasanju a ne profesionalnom statusu.
Merlinka se samo brzo transformisala iz bosanke u punokrvnu nijemicu. That's all.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- pizarro
- sportski urednik

- Has thanked: 7994 times
- Been thanked: 9736 times
- Status: Online
kad ste kod zanimanja, za vrijeme lockdowna najsretniji je bio onaj muskarac cija je djevojka/zena frizerka 
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 26 times
Kloni se arapaMerlin246 wrote: 27 Oct 2020, 23:06Arapi su mi puno topliji i privlacniji nekako bas moj tip muskaraca![]()
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 501 times
- Been thanked: 1524 times
Još ako brije i šiša i gore i dole .... rahatluku niđe kraja nejmapizarro wrote: 28 Oct 2020, 08:37 kad ste kod zanimanja, za vrijeme lockdowna najsretniji je bio onaj muskarac cija je djevojka/zena frizerka![]()
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6131 times
- Been thanked: 6721 times
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 26326 times
- Been thanked: 29818 times
Slab je ovo opis za tvoje savrsenstvo.Fufe wrote: 27 Oct 2020, 23:13Prepoznah se u ovom opisu.Shadow wrote: 27 Oct 2020, 21:25
Muskarac je seksi kad je muskarac. Da se ne ponavljam ono od prije.
Muskarac u svakom smislu te rijeci.
Nacin na koji prica sa tobom, nacin na koji se ponasa. Kako te tretira.
I onaj osjecaj da si jedna u univerzumu.
I dosadan si.
Acta non Verba
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2453 times
- Been thanked: 6231 times
Pa i mala je "dijete" al je bistrija u glavi.MarlboroGold wrote: 28 Oct 2020, 08:18Pusti je. Dijete je. Skontaće jednog dana.Mala_Mu wrote: 28 Oct 2020, 07:46
To sto ti neko ukaze na to da ti je misljenje i pljuvanje po drugim profesijama ruzno ne znaci da se nadje uvrijedjenim samo ne moze citati takva gnusna rezonovanja.
Kad ga vec prozivas to pogotovo nema potrebe Grin koji ima svoju firmu u BiH i koji je postigao ni iz cega nesto sto ovdje treba umjeti i pritom kupuje koznu jaknu od 3 ipo stojeAko cemo o uspjesnosti jel.
Fuck you a friendly note to start the day
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 501 times
- Been thanked: 1524 times
Tebe barem jedna ....HAVANA wrote: 28 Oct 2020, 08:16 Jebo mater mene su najvise volile kad sam bio propalica.Sad ova jedna.
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4414 times
Sebi sam. Haj sad, razguli i nemoj me više citirat. Smaraš.

Svi mi se morete obratit
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4414 times
Merlinka sama protiv svih 
Svaka čast.
A zeničani idu čoporativno
Svaka čast.
A zeničani idu čoporativno