Jel i to insajderska?SociologBosmal wrote: 28 Oct 2020, 10:18 Zene vole dobru musku guzu.
Tipa koji ce ih znati napaliti, dovesti do vrhunca erogene zone.
Izdrzljivog u intimnog odnosu.
Paznju, oslonac nekog ko ce ih voditi kroz zivot.
Da zna kucanske poslove popravka.![]()
Šta je ženama seksi?
Moderators: spacebound, Duminjo
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8225 times
- Been thanked: 19370 times
- Status: Online
Re: Šta je ženama seksi?
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8225 times
- Been thanked: 19370 times
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2919 times
- Been thanked: 24170 times
- Status: Offline
Vaspita me jarane ko iz casopisa onih i filmova... Kuca,zena,djeca,garaza,kos iznad garaze,cvijece oko kuce,cuko trckara...Krokodil Behko wrote: 28 Oct 2020, 09:42 Ne znam što se toliko ložite, oko nečijih stavova, koji nisu ni politika ni historija
Jeste li sigurni, da su samo stavovi u pitanju?
HAVANA wrote: 28 Oct 2020, 08:16 Jebo mater mene su najvise volile kad sam bio propalica.Sad ova jedna.
Hoš reći, ovoj se nisi dopao, kao propalitet, pa je uzela stvari u svoje ruke?
Last edited by HAVANA on 28 Oct 2020, 10:57, edited 1 time in total.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Odraz
- Inventar foruma

- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 268 times
Dobar savjet ...vrhbosnica wrote: 28 Oct 2020, 08:44Kloni se arapaMerlin246 wrote: 27 Oct 2020, 23:06
Arapi su mi puno topliji i privlacniji nekako bas moj tip muskaraca![]()
![]()
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22807 times
- Been thanked: 20886 times
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 26 times
Ovdje se svasta da napisati,al dosta i ovaj kratki savjet
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14424 times
- Been thanked: 24253 times
Haj ti skontaj sta one hoce...
Bizi goni
Sexy joj ne sexy
Sve mi jedno
Ne pita ni ona mene jel ona meni sexy
A i da upita
Reko bih jesi, sexy si
Da me vise ne pita
Bizi goni
Sexy joj ne sexy
Sve mi jedno
A i da upita
Reko bih jesi, sexy si
Da me vise ne pita
Dozvolite da se obratimo
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 478 times
- Been thanked: 1465 times
Pa šta ću .... nemogu na rende kora pa ga j*bi .... ja bih vako, ja bih nako, ja bih da on ovo, ja bih da on plati ..... pa jebote ako je sve tako onda ću fino radit sam, zarađivat sam, trošit sam i ende .... ha ya.
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2919 times
- Been thanked: 24170 times
Nista ja ovo nisam upratio.Doktori naki,psenica,psihoterapeuti,vatrogasci...Fuddo wrote: 28 Oct 2020, 11:03 Haj ti skontaj sta one hoce...
Bizi goni
Sexy joj ne sexy
Sve mi jedno
A i da upita
Reko bih jesi, sexy si
Da me vise ne pita
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22807 times
- Been thanked: 20886 times
Ma samo hodzi poslatiFuddo wrote: 28 Oct 2020, 11:03 Haj ti skontaj sta one hoce...
Bizi goni
Sexy joj ne sexy
Sve mi jedno
A i da upita
Reko bih jesi, sexy si
Da me vise ne pita
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Ma jarane, ko ce toHAVANA wrote: 28 Oct 2020, 11:04Nista ja ovo nisam upratio.Doktori naki,psenica,psihoterapeuti,vatrogasci...Fuddo wrote: 28 Oct 2020, 11:03 Haj ti skontaj sta one hoce...
Bizi goni
Sexy joj ne sexy
Sve mi jedno
A i da upita
Reko bih jesi, sexy si
Da me vise ne pita![]()
Lakse bregastu zamijenit
Cuj sta joj sexy?
Ojebote
Dozvolite da se obratimo
Ja radim bome od 19- e godine i nikad nisam sjedila kuci i cekala da mi daju roditelji novac da imam, niti sam ikada koristila muskarce za to, jer sam uglavnom imala vise nego moji partneri.Nisam tip zene koja bi sjedila kuci i cekala da joj muz donese placu.edo_79 wrote: 28 Oct 2020, 10:51E da edo sad tebi iskreno odgovoriMerlin246 wrote: 28 Oct 2020, 10:24
4 - Pa sta ti je cudno sto kazem da je ljepse kad su muskac i zena dobro situirani i rade fine poslove
Ja znam kakva sam i iskrena cu biti koliko god vama to bilo gnjusno![]()
1 - Volim da se osjecam sigurno, pogotovo financijski da sam sigurna i stabilna i takvog muskarca isto bi htjela pored sebe. Muskarca koji nece dozvoliti da on sjedi kuci, kuka mi kako je tesko, kako nema posla,kako ne zna sta ce uraditi sam sa sobom. Da ga volim ne znam koliko ako vidim da je nesposoban da se pobrine za sebe, za novac, za obitelj.. nista nece biti od nas![]()
Nemam nista protiv konobara ni protiv pekara al budimo realni to su poslovi koji se rade kad nemas nista drugo da radis il eto privremeno dok ne naidje sta bolje il dok se ne zavrsi skola fakultet..Pogotovo dole kod nas znamo kako su placeni ti poslovi i da nitko od dragosti nece kopati kanale.
2 - Uvijek je bolje raditi bar nesto nego nista al ako je netko zadovoljan poslom konobara i placom od 600 maraka pa sta ja da ocekujem od tog muskarca?
Svaka cast i konobarima i rudarima i dimnjacarima i svim profesijama al bih radije da mi muskarac dolazi kuci iz ureda nego iz rudnika mrtav umoran, nikakav,iscrpljen3 - Pa onda kad dodje placa s njegovom mozemo da platimo racune,ratu kredita i da cekamo jos 29 dana do iduce place da opet platimo racune.
A zamisli jos kad djeca krenu na fakultete a muz radi kao konobar a zena kao prodavacica.. A trebas 3 djece npr na fax slatiOd sikirancije i stresa ja mislim da ti kosa opadne sva i dobijes cir na zelucu i onda ti je bas do ljubavi i zivota
![]()
1 - A gdje je tvoj dio napora da ta veza uspije? Ti misliš sjediti kod kuće s daljinskim u ruci, po principu ''s guza na guz'' dok on radi za oboje, svo troje ili koliko vas već ima??
2 - A šta da muškarac očekuje od tebe... previše tražiš a šta nudiš zauzvrat?? Ako pokažeš da se i ti trudiš da skupa nešto postignete, možda će se i taj muškarac potruditi da bude nešto više od konobara....
3 - Sa NJEGOVOM plaćom ... zašto bi dizali kredite ako oboje radite? I zašto bi čekali 29 dana ako imate dvije plaće??
4 - U svemu ispod što si napisala, nigdje ja ne vidjeh da je žena (TI) dala pfening na bilo šta ... ti misliš da dignute noge, dobre sise, dupe i pi**a tebe čine nešto drugačijom od ostalih ..... Bogami ćeš ti ostariti sama na kraju, s takvim razmišljanjem, ili će te tamburat neki simpatični medo '(smrdljivi, znojavi džiber od 130 kila koji voza najnovijeg Merca ili Bengu, ima para ko blata, a ti mu dođeš kao seksualno pomagalo da se istrese, kad ne ganja okolo žene koje razmišljaju slično kao ti ....)
Svoj posao bih privremeno napustila samo kad bih dobila dijete i nikad ne bih dozvolila da djecu zapostavljam zbog posla i novca.. Naravno da planiram sve zajedno s partnerom zato i pisem tako jer ja znam koliko ja radim i koliko sam se potrudila oko nekih stvari da bih se izborila za sebe. Zato pored sebe nikako ne vidim covjeka koji s 40 godina radi kao konobar i kuka kako nema nista bolje i tako treba i mora. Zelim sebi slicnog samo
A ovo pod 4 ti je bas glupo, ne znam odakle dodje do tog zakljucka..izgled kao sredstvo manipulacije nisam nigdje ni spomenula.
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
A možeš joj reci da je sexii uljepšaj joj dan šta si se stisnuo!!moj je jutros za mnom povikaooo o lalaaaaa mademoiselleFuddo wrote: 28 Oct 2020, 11:03 Haj ti skontaj sta one hoce...
Bizi goni
Sexy joj ne sexy
Sve mi jedno
A i da upita
Reko bih jesi, sexy si
Da me vise ne pita
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- Odraz
- Inventar foruma

- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 268 times
Moj jaran bagerist zaradjuje od 2000 do 2500 u firmi, jedan koji je privatnik zaradjuje i vise, a jedan koji je na baustelu u sloveniji jos vise ...Merlin246 wrote: 28 Oct 2020, 10:49Pa on kao viljuskar a onaa KAO SUDIJA KANTONALNOG SUDASociologBosmal wrote: 28 Oct 2020, 10:44
Postujem tvoje godine i iskustvo, ali ne bih se slozio s tim.
U familiji imam musko koji radi kao viljuskar pa i bagerist a zena kao sudija Kantonalnog suda. Skladan i fin brak , preko 25+ godina, barem 40% njihovog drustva vec razvedeno.
Tako da nije fer generalisat.
Moja bivsa djevojka je bila bas bas neka fora u Hrv.u Plivi, ja tad na master studiju i spasioc na plazi.Znas li ti kolika je placa jednog sudije
On moze nikako da i ne radi pored nje..
Njoj svaka cast al ja njega nikad ne bi ozenila![]()
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Ma nista toCalla wrote: 28 Oct 2020, 11:09A možeš joj reci da je sexii uljepšaj joj dan šta si se stisnuo!!moj je jutros za mnom povikaooo o lalaaaaa mademoiselleFuddo wrote: 28 Oct 2020, 11:03 Haj ti skontaj sta one hoce...
Bizi goni
Sexy joj ne sexy
Sve mi jedno
A i da upita
Reko bih jesi, sexy si
Da me vise ne pitaevo još uvjek me drži
![]()
Jel te za guzicu zdrpio
Ako nije
Folira te
Dozvolite da se obratimo
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 26 times
Et koliko malo je potrebno, al opet to oni nis ne kontajuCalla wrote: 28 Oct 2020, 11:09A možeš joj reci da je sexii uljepšaj joj dan šta si se stisnuo!!moj je jutros za mnom povikaooo o lalaaaaa mademoiselleFuddo wrote: 28 Oct 2020, 11:03 Haj ti skontaj sta one hoce...
Bizi goni
Sexy joj ne sexy
Sve mi jedno
A i da upita
Reko bih jesi, sexy si
Da me vise ne pitaevo još uvjek me drži
![]()
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
Pa upravo takoedo_79 wrote: 28 Oct 2020, 11:03Pa šta ću .... nemogu na rende kora pa ga j*bi .... ja bih vako, ja bih nako, ja bih da on ovo, ja bih da on plati ..... pa jebote ako je sve tako onda ću fino radit sam, zarađivat sam, trošit sam i ende .... ha ya.
Ako je vec tako onda cu sama zaradjivati sama zivjeti sama dijete odgajati koji ce mi on klinac
Sta god mogu sama uradit cu sama
- Fuddo
- Maliciozni seronja

A neS ne boj seMerlin246 wrote: 28 Oct 2020, 11:12Pa upravo takoedo_79 wrote: 28 Oct 2020, 11:03
Pa šta ću .... nemogu na rende kora pa ga j*bi .... ja bih vako, ja bih nako, ja bih da on ovo, ja bih da on plati ..... pa jebote ako je sve tako onda ću fino radit sam, zarađivat sam, trošit sam i ende .... ha ya.
Ako je vec tako onda cu sama zaradjivati sama zivjeti sama dijete odgajati koji ce mi on klinac![]()
Sta god mogu sama uradit cu sama![]()
Naces nekog naseg Matana da ga zajebajes
Last edited by Fuddo on 28 Oct 2020, 11:17, edited 1 time in total.
Dozvolite da se obratimo
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
1 - Nešto mi to nije plaho uočljivo u onom postu kad kažeš za njegovu platu, platite račune i kredit od njegove plate i onda čekat 29 dana do sljedećih računa .... negdje ja tu ne vidjeh MI u plaćanju .... morebit da je do meneMerlin246 wrote: 28 Oct 2020, 11:09
Ja radim bome od 19- e godine i nikad nisam sjedila kuci i cekala da mi daju roditelji novac da imam, niti sam ikada koristila muskarce za to, jer sam uglavnom imala vise nego moji partneri.Nisam tip zene koja bi sjedila kuci i cekala da joj muz donese placu.![]()
Svoj posao bih privremeno napustila samo kad bih dobila dijete i nikad ne bih dozvolila da djecu zapostavljam zbog posla i novca.. 1 - Naravno da planiram sve zajedno s partnerom zato i pisem tako jer ja znam koliko ja radim i koliko sam se potrudila oko nekih stvari da bih se izborila za sebe. 2 - Zato pored sebe nikako ne vidim covjeka koji s 40 godina radi kao konobar i kuka kako nema nista bolje i tako treba i mora.
3 - Zelim sebi slicnog samo
A ovo pod 4 ti je bas glupo, ne znam odakle dodje do tog zakljucka..izgled kao sredstvo manipulacije nisam nigdje ni spomenula.![]()
2 - Ovo ne da je glupo što si napisala, već si me jako negativno iznenadila načinom kako na ljude gledaš ''s visoka'' .....
3 - Onda samo napišeš tako i kapak .... a ne da pljuješ po konobarima, rudarima i ostalim vrijednim ljudima ....
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
Jebiga .... veza je timski sport .... ili igraš timski ili si solo ... treće nemaMerlin246 wrote: 28 Oct 2020, 11:12Pa upravo takoedo_79 wrote: 28 Oct 2020, 11:03
Ako je vec tako onda cu sama zaradjivati sama zivjeti sama dijete odgajati koji ce mi on klinac![]()
Sta god mogu sama uradit cu sama![]()