Pa tako ti je kad se vodas sa onima usrane guzce
I haj bolan suti pola sata makar.
Moderators: spacebound, Duminjo

Nije iz goozice, neg iz onog naprijed.Shadow wrote: 29 Oct 2020, 12:24 Joj![]()
Pa tako ti je kad se vodas sa onima usrane guzce![]()

Kome će biti seksi zapuštena žena?Shadow wrote: 29 Oct 2020, 11:24 Zenama je seksi kad je muskarcu zena seksi, bez sminke, sa neurednom kosom, sa pidzamom ili trenerkom 2 broja vecom.

Nekad si imao vise smisla za ovaj humor vala.Fufe wrote: 29 Oct 2020, 13:15Nije iz goozice, neg iz onog naprijed.Shadow wrote: 29 Oct 2020, 12:24 Joj![]()
Pa tako ti je kad se vodas sa onima usrane guzce![]()
Čovječe, to je toliko speklo da sam moro bacit trenerku.
Prije toga, triput prao u mašini.
Pola sata? To će bit na kafi![]()

Ne mora biti ni napucana, ali zapuštena je svakako odbojna.Shadow wrote: 29 Oct 2020, 13:27
![]()
Ovaj Almir je najludji kad krene sa zakljuccima, pitanjima i potpitanjima.
Prirodna zena u opustenom kucnom izdanju i zapustena nije isto.
Ako ti volis utegnute i napucaTe sa fasadom na licu 24/7 tvoj izbor.
I da. Seksi je onom ko je voli.

Mi kad se zapustimo i opustimo samo je pitanje vremena kad ćemo dobiti pedalu.Krokodil Behko wrote: 29 Oct 2020, 13:38
Pa otvori i ti jednu temu, da vidimo to oko zapuštenosti žena, a dosta se kritikuje i zapuštenost muškaraca.
Stičem utisak, kad je muško "opušteno", kakmo ti to kažeš, automatski je zapušten i prljav, a kad je žena opuštena, e onda je to kul.

Krokodil Behko wrote: 29 Oct 2020, 13:38
Pa otvori i ti jednu temu, da vidimo to oko zapuštenosti žena, a dosta se kritikuje i zapuštenost muškaraca.
Stičem utisak, kad je muško "opušteno", kakmo ti to kažeš, automatski je zapušten i prljav, a kad je žena opuštena, e onda je to kul.

Sve mores, sam mi gace ne diraj!vrhbosnica wrote: 29 Oct 2020, 11:39Ja po kuci nosala boxerice ko sorc kad nije bilo sta za obuci... udobne ba![]()
Jos i ima onđe mjesta, mozes mobitel ubaciti...

Fufe wrote: 29 Oct 2020, 12:08
Jes, baš je slatko. Pogotovo ako ju je oblačila bez gaća pa ostala smeđa fleka.
Meni se desilo![]()

Hmm zspušteni ljudi i žene ,uvod teme moze biti ona pjesma od Riblje corbe Da to sam ja ,mislim da se zapuštenost stekne sa vremenomKrokodil Behko wrote: 29 Oct 2020, 13:38
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Necu fudo, necu bogami....Fuddo wrote: 29 Oct 2020, 14:16Sve mores, sam mi gace ne diraj!vrhbosnica wrote: 29 Oct 2020, 11:39
Ja po kuci nosala boxerice ko sorc kad nije bilo sta za obuci... udobne ba![]()
Jos i ima onđe mjesta, mozes mobitel ubaciti...
Pogotovo ako sam ih razradio da me ne zulja napred.
Udaras mi na bericet!!!
Odmah bi se razveo.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Bora corba i najbolje zna sta je zapustenostHurija wrote: 29 Oct 2020, 15:59Hmm zspušteni ljudi i žene ,uvod teme moze biti ona pjesma od Riblje corbe Da to sam ja ,mislim da se zapuštenost stekne sa vremenomKrokodil Behko wrote: 29 Oct 2020, 13:38
Stičem utisak, kad je muško "opušteno", kakmo ti to kažeš, automatski je zapušten i prljav, a kad je žena opuštena, e onda je to kul.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest