Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
...ja sam mislila na ove na temi, oznojih se ovdje, Fudo se prekide objasnjavajuci da ne pravda koljaca, da je bolestan, a oni zbog karikature i karikature, Fudo opravdava katila!
Olafovca se pravi da ne voli Fudu. A zapravo mu se upucava.
...daj ba, sta ja imam s njom, morala sam ju zbog posta spomenuti!
...doslo mi je da se izvinem!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
...ja sam bogumi, djeci javila, da ne idu par dana u grad ...ja se njih stvarno bojim! ...a bojim se i ovih desnih, eno jednog dole u podrumu stanuje, od mog dnevnog10-15 m udaljen!
Veca wrote: 29 Oct 2020, 21:52
...ja sam bogumi, djeci javila, da ne idu par dana u grad ...ja se njih stvarno bojim! ...a bojim se i ovih desnih, eno jednog dole u podrumu stanuje, od mog dnevnog10-15 m udaljen!
Kad izlazis iz zgrade, drekni tekbiirrr
Zabij mu sikiricu u vrata
Ostavi cedulju, lailaheilalah
Da vidimo sta ce bit.
Haj vamo nama. Niđe nije sigurnije. Sve sami desničar, pa nema ko koga napadat.
Kad izlazis iz zgrade, drekni tekbiirrr
Zabij mu sikiricu u vrata
Ostavi cedulju, lailaheilalah
Da vidimo sta ce bit.
...Fudo, de sad alaha ti, presijeci s pivom, sam sto ti nije pravo udarilo u glavu
Haj vamo nama. Niđe nije sigurnije. Sve sami desničar, pa nema ko koga napadat.
A svak ima pragu iza kuce,
Pa bujrum jarane.
Ma najbolje tako, nisu ameri budale, nek prica ko sta hoce.
...ovaj moj podrumas ima najvise nesto protiv Rusa! ...gdjegod neki kriminal od Rusa izadje u novinama, on to kopira po 100x i svima nama ubaci u sanduce, a zalijepi i na oglasnu tablu ...a zgrada puna Rusa, mozda jos ne zna, ne stanuje bas dugo ovdje, dok ga jednom Rusi ne strpaju u kontejner