Korak (osim sto mu je glup nick) mi je super
Stoički podnosi sto ga maltretiram mjesecima

Super mi je na asocijacijama kad zakomplicira nepotrebno
A ne bi bilo lose da je jos mrvicu primjetniji na forumu
Mozda bi onda i dobio onu titulu Vip
Moderator: Krokodil Behko
Pa nevidljiv, dobro sam reklapizarro wrote: 29 Oct 2020, 17:24 korak je momak na svom mjestu, samo je nekako slab, neodlucan, nikakav!
Posalji mi na ppMarlboroGold wrote: 29 Oct 2020, 11:16 Kad dođe do toga ti ćeš zaključati temu. Mani se šuplje
Ja tebi pripremio pismo od 40 rečenica... sad neću ništa pisati![]()
Maja wrote: 29 Oct 2020, 18:00Posalji mi na ppMarlboroGold wrote: 29 Oct 2020, 11:16 Kad dođe do toga ti ćeš zaključati temu. Mani se šuplje
Ja tebi pripremio pismo od 40 rečenica... sad neću ništa pisati![]()
Ja mislim da coeka jednostavno boli penisMaja wrote: 29 Oct 2020, 18:07 I meni je Korak mozda malo previse miran, mada mi to i odgovara jer nemam s njim nikakvih problema. Ne znam jel mu ikad post obrisan a ne nesto drugo. Ali valjalo bi da znamo sta misli, osjeca, sta mu smeta, sta ga nervira.
Drug s asocijacija. Dobar lik, zaista.
Koraci_u_noci wrote: 29 Oct 2020, 20:26 Da mi je sam jedan dan mod bit da ovog animalsa banujem, hej vise bih se radovao neg da kojot pticu trkacicu uhvati
Takva osoba ne postojiBeni wrote: 29 Oct 2020, 22:32Ja mislim da coeka jednostavno boli penisMaja wrote: 29 Oct 2020, 18:07 I meni je Korak mozda malo previse miran, mada mi to i odgovara jer nemam s njim nikakvih problema. Ne znam jel mu ikad post obrisan a ne nesto drugo. Ali valjalo bi da znamo sta misli, osjeca, sta mu smeta, sta ga nervira.
Drug s asocijacija. Dobar lik, zaista.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 12 guests