Ma ne zna se uopste zbog cega virus hoce na nekog, a na nekog drugog nece.HAVANA wrote: 31 Oct 2020, 00:01
Poznanik juce otisao da se osisa, izasao iz salona i pljus. Samo pao. Nije imao ni temperaturu, nista, ispostavilo se da su 2 sina pozitivna, zena... Odveli ga na snimanje pluca, obostrana upala. Jutros pozitivan nalaz. Eno ga na infuzijama nakim ne moze ustat iz kreveta. Zena ko i ustane, caj im napravi. A isto bik frajer, bas jak, trenira, sport, ne pusi, ne pije... Djeci nista, oni losi. Opet drugi popi boga oca frajer svaki dan, ispusi 2 kutije... Kakav si? Nista kaze, lezim gledam filmove, malo nesta, bezveze... Jebo lud zbunjenog.Ja vala ne sjedio u kuci, nek jebe mater svoju.
Niti se zna zbog cega neki tesko prebrode, a neki ne.
Za hronicne bolesnike i nije cudno sto ih pokosi, ali u biti ne moras uopste biti u rizicnoj skupini i opet te moze pokositi.
Proci ce puno vremena prije naucnici skontaju sta je to sto ga veze za neke ljude, a neke ne.
Ja sam jos davno pricala za svoju prijateljicu i njenog muza.
Oboje atletski gradjeni, bave se sportom, zdravi.
On je bio dobro bolestan u kucnoj izolaciji, ona ccak nije htjela da ga izoluje u drugu sobu.
Svo su vrijeme zajedno bili, spavali u istom krevetu.
Ona se nije zarazila.
I hajde objasni zasto je to tako.