Nije on sano dobar hrvac, on je djijudjicu majstor, zna i nogom i sakom, i mescini, najbolje na svijetu.
Nije upamtio, ko se nije pobio.
A vjera je bitan dio njegovog bica, ima tu nesta.
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Nije on sano dobar hrvac, on je djijudjicu majstor, zna i nogom i sakom, i mescini, najbolje na svijetu.

Pa pricamo o francuskoj. Covjek je predsjednik države i normalno je da mu se svaka vaga.animals wrote: 31 Oct 2020, 02:18Pa ne branim ja Macrona..Duminjo wrote: 31 Oct 2020, 02:15
Pa eto mu neka stiti. Kad u toj zastiti uvrijedi same gradjane svoje države, neka snosi posljedice.
Pošteno
onda bi branio i Erdogana i Putina i Merkel i sijaset drugih..
svi su oni u pet deka..
samo zavisi od moci i trenutne snage, njihovi drzava..
Samo kuditi jednoga, a ne ostale, je jasno stavljanje svoji interesa iepred logike..

A krste se i vjera je dio bica od Maradone i Pelea..Fuddo wrote: 31 Oct 2020, 02:23Nije on sano dobar hrvac, on je djijudjicu majstor, zna i nogom i sakom, i mescini, najbolje na svijetu.animals wrote: 31 Oct 2020, 02:21
Ma ja ne vjerujem u to gore..
on jeste dobar hrvac, a samim ovim cinom , pokazuje da je mali..

E da si sacekao, secund, sve bi sam izbrisao..

animals wrote: 31 Oct 2020, 02:24A krste se i vjera je dio bica od Maradone i Pelea..Fuddo wrote: 31 Oct 2020, 02:23
ima li tu nesta..
sad ciji je Bog jaci, cuce se..

Pa nikad on nece biti Pele, niti Maradona..

I ja se slazem da ima samo jedna pravda za sve nas..Fuddo wrote: 31 Oct 2020, 02:30animals wrote: 31 Oct 2020, 02:24
A krste se i vjera je dio bica od Maradone i Pelea..
ima li tu nesta..
sad ciji je Bog jaci, cuce se..
Ojebemte pjana, sest puta si me kvoto![]()
Nema to ciji je jaci, On je jedan svima,
Sam sto ga neko zove vako, neko nako.
A mi smo svi ko mravi, sad te ima sad te nema,
Zato treba bit fin, i ne treba nikog ponizavat
A ne treba se nikom ni dat da te ponizava.
Nako ko Khabib.

I ktome jos i muslima komso

Nisi skontao poentu, ali ajd , nije ni bitno...

Ulazimo malo u vjeru al hajd..

Kako bolan..Duminjo wrote: 31 Oct 2020, 02:40Ulazimo malo u vjeru al hajd..animals wrote: 31 Oct 2020, 02:30
Pa nikad on nece biti Pele, niti Maradona..
nema taj sport, popularnost kao nogomet..
Nije isto biti pripadnik neke religije samo na papiru i biti istinski vjernik te religije. Ne mozes se ti sada ravnati sa popom nit ja sa nekim hodzom. Ljudi zive te religije, to im je smisao zivota, to im je put/zivot.
Doticni Khabib je istinski vjernik i živi to. Zato rekoh da je bezveze porediti ficu (nas) i Mercedesa (vjernike)..
Kad pogledamo malo poruku koju je Khabib napisao, nigdje ne pise da ce on nekoga napasti, kazniti ili nesto slicno. Nigdje ne provocira sukob i ne izaziva isti. Cak poziva na sabur i kaze "bog ce ga kazniti".. U prevodu, kad se sve mora crtati, ljudi ne radite nista, neka ga bog kazni. Jer, po religiji koju covjek živi, bog je taj koji kaznjava i sudi.
Coek smiruje situaciju a vi ga razapinjete..

Jos malo, odlazak u dzamiju cete nazivati vjerskim radikalizmomanimals wrote: 31 Oct 2020, 02:43Kako bolan..Duminjo wrote: 31 Oct 2020, 02:40
Ulazimo malo u vjeru al hajd..
Nije isto biti pripadnik neke religije samo na papiru i biti istinski vjernik te religije. Ne mozes se ti sada ravnati sa popom nit ja sa nekim hodzom. Ljudi zive te religije, to im je smisao zivota, to im je put/zivot.
Doticni Khabib je istinski vjernik i živi to. Zato rekoh da je bezveze porediti ficu (nas) i Mercedesa (vjernike)..
Kad pogledamo malo poruku koju je Khabib napisao, nigdje ne pise da ce on nekoga napasti, kazniti ili nesto slicno. Nigdje ne provocira sukob i ne izaziva isti. Cak poziva na sabur i kaze "bog ce ga kazniti".. U prevodu, kad se sve mora crtati, ljudi ne radite nista, neka ga bog kazni. Jer, po religiji koju covjek živi, bog je taj koji kaznjava i sudi.
Coek smiruje situaciju a vi ga razapinjete..
pa sto neko drugi u ime vjere, neki recimo Messi, ne objavi sliku sa cizmom preko Erdogovanog lica..
ma daj, cisto vjerski radikalizam..

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest