Kakvog muškarca žele žene?
Moderator: spacebound
- Shadow
- Svemirka
- Has thanked: 24517 times
- Been thanked: 27035 times
- Status: Offline
- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3483 times
Re: Kakvog muškarca žele žene?
Volim da budem sa tobom zato što se nikad ne dosađujem, čak i kada ne razgovaramo, kada se ne dodirujemo, kada nismo u istoj prostoriji, ja se ne dosađujem. Nikad mi nije dosadno. Mislim da je to stoga što imam poverenja u tebe, imam poverenja u ono o čemu razmišljaš. Razumeš? Volim sve ono što vidim kod tebe, i sve ono što ne vidim. Ipak, znam tvoje mane. Ali mislim da se tvoje mane dobro slažu sa mojim vrlinama. Ne plašimo se istih stvari. Čak se i aveti koji nas proganjaju lepo slažu međusobno! Ti vrediš više nego što izgleda, više od onog što pokazuješ. Sa mnom je obrnuto. Meni je potreban tvoj pogled, jer mi daje…sadržinu?…
Ja sam kao dečji zmajevi na vetru. Ako me neko ne drži na uzicu… hoooop, odletim… A često pomislim na tebe da si dovoljno jak da me držiš na uzici i dovoljno pametan da me odmotaš, pustiš da letim…
Zar nije neverovatno sresti nekoga i pomisliti: sa ovom osobom se osećam dobro.
"Voleo sam je" /Ana Gavalda/
Nisam fulala temu ....
Ja sam kao dečji zmajevi na vetru. Ako me neko ne drži na uzicu… hoooop, odletim… A često pomislim na tebe da si dovoljno jak da me držiš na uzici i dovoljno pametan da me odmotaš, pustiš da letim…
Nisam fulala temu ....

- ina
- Mjesečarka
- Has thanked: 4881 times
- Been thanked: 6629 times
Re: Šta je ženama seksi?
Vjerujem u Merlin. Ona će sa svoje trenutne pozicije stići do visocije. A poslije i do doktorskih polja. Neko vrijeme, između jedne smjene i druge, dahtati na mantilu zgodnog primarija a usput znojiti telo i mozak od silne odgovornosti.
Zaljubit' i zavoljet' će onog koji joj bude najbliži nutrini. I biti uspješna žena..
Ili
Pomahnitati za momkom kojeg svaki dan sretne u putu do posla i važiti na čitavo njegovo postojanje. Roditi mu djecu.. a u gluho doba noći kad najdraže drekalo otvori okice po 5 put zaredom on će znati i reći: lezi odoh ja. Već si ustajala više puta.. Sutra i ti raniš.. Trudiće se da steknu zajedno koliko mogu..
I opet će da bude uspješna žena.
Ili
Putevi će zabilježiti i svoj tok i izabrat' će da bude sama. Bogatiti sebe opet ljudima i stvarima koje voli i ispuniti osobnost drugačijim nizom.
I nanovo biti uspješna žena.

Zaljubit' i zavoljet' će onog koji joj bude najbliži nutrini. I biti uspješna žena..
Ili
Pomahnitati za momkom kojeg svaki dan sretne u putu do posla i važiti na čitavo njegovo postojanje. Roditi mu djecu.. a u gluho doba noći kad najdraže drekalo otvori okice po 5 put zaredom on će znati i reći: lezi odoh ja. Već si ustajala više puta.. Sutra i ti raniš.. Trudiće se da steknu zajedno koliko mogu..
I opet će da bude uspješna žena.
Ili
Putevi će zabilježiti i svoj tok i izabrat' će da bude sama. Bogatiti sebe opet ljudima i stvarima koje voli i ispuniti osobnost drugačijim nizom.
I nanovo biti uspješna žena.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Svijest ima sidrište.
Pa sta ti je cudno sto kazem da je ljepse kad su muskac i zena dobro situirani i rade fine poslovegreeneyes wrote: 28 Oct 2020, 01:25 Ali salu na stranu, fakat me Merlinka iznenadjuje. Nisam se bar od nje tome nadao![]()
Ja znam kakva sam i iskrena cu biti koliko god vama to bilo gnjusno

Volim da se osjecam sigurno, pogotovo financijski da sam sigurna i stabilna i takvog muskarca isto bi htjela pored sebe. Muskarca koji nece dozvoliti da on sjedi kuci, kuka mi kako je tesko, kako nema posla,kako ne zna sta ce uraditi sam sa sobom. Da ga volim ne znam koliko ako vidim da je nesposoban da se pobrine za sebe, za novac, za obitelj.. nista nece biti od nas

Nemam nista protiv konobara ni protiv pekara al budimo realni to su poslovi koji se rade kad nemas nista drugo da radis il eto privremeno dok ne naidje sta bolje il dok se ne zavrsi skola fakultet..Pogotovo dole kod nas znamo kako su placeni ti poslovi i da nitko od dragosti nece kopati kanale.
Uvijek je bolje raditi bar nesto nego nista al ako je netko zadovoljan poslom konobara i placom od 600 maraka pa sta ja da ocekujem od tog muskarca?
Svaka cast i konobarima i rudarima i dimnjacarima i svim profesijama al bih radije da mi muskarac dolazi kuci iz ureda nego iz rudnika mrtav umoran, nikakav,iscrpljen

A zamisli jos kad djeca krenu na fakultete a muz radi kao konobar a zena kao prodavacica.. A trebas 3 djece npr na fax slati

Nemoj samo da mi se obrise ovaj bas fini post
Prebacite mi ga na temu Kakvog muskarca zele zene pa cu tamo da nastavim
Prebacite mi ga na temu Kakvog muskarca zele zene pa cu tamo da nastavim
- SociologBosmal
- Poneki mu pročitamo
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 92 times
Postujem tvoje godine i iskustvo, ali ne bih se slozio s tim.Merlin246 wrote: 28 Oct 2020, 10:24Pa sta ti je cudno sto kazem da je ljepse kad su muskac i zena dobro situirani i rade fine poslovegreeneyes wrote: 28 Oct 2020, 01:25 Ali salu na stranu, fakat me Merlinka iznenadjuje. Nisam se bar od nje tome nadao![]()
Ja znam kakva sam i iskrena cu biti koliko god vama to bilo gnjusno![]()
Volim da se osjecam sigurno, pogotovo financijski da sam sigurna i stabilna i takvog muskarca isto bi htjela pored sebe. Muskarca koji nece dozvoliti da on sjedi kuci, kuka mi kako je tesko, kako nema posla,kako ne zna sta ce uraditi sam sa sobom. Da ga volim ne znam koliko ako vidim da je nesposoban da se pobrine za sebe, za novac, za obitelj.. nista nece biti od nas![]()
Nemam nista protiv konobara ni protiv pekara al budimo realni to su poslovi koji se rade kad nemas nista drugo da radis il eto privremeno dok ne naidje sta bolje il dok se ne zavrsi skola fakultet..Pogotovo dole kod nas znamo kako su placeni ti poslovi i da nitko od dragosti nece kopati kanale.
Uvijek je bolje raditi bar nesto nego nista al ako je netko zadovoljan poslom konobara i placom od 600 maraka pa sta ja da ocekujem od tog muskarca?
Svaka cast i konobarima i rudarima i dimnjacarima i svim profesijama al bih radije da mi muskarac dolazi kuci iz ureda nego iz rudnika mrtav umoran, nikakav,iscrpljenPa onda kad dodje placa s njegovom mozemo da platimo racune,ratu kredita i da cekamo jos 29 dana do iduce place da opet platimo racune.
A zamisli jos kad djeca krenu na fakultete a muz radi kao konobar a zena kao prodavacica.. A trebas 3 djece npr na fax slatiOd sikirancije i stresa ja mislim da ti kosa opadne sva i dobijes cir na zelucu i onda ti je bas do ljubavi i zivota
![]()
U familiji imam musko koji radi kao viljuskar pa i bagerist a zena kao sudija Kantonalnog suda. Skladan i fin brak , preko 25+ godina, barem 40% njihovog drustva vec razvedeno.
Tako da nije fer generalisat.
Moja bivsa djevojka je bila bas bas neka fora u Hrv.u Plivi, ja tad na master studiju i spasioc na plazi.
Pa on kao viljuskar a onaa KAO SUDIJA KANTONALNOG SUDASociologBosmal wrote: 28 Oct 2020, 10:44Postujem tvoje godine i iskustvo, ali ne bih se slozio s tim.Merlin246 wrote: 28 Oct 2020, 10:24
Pa sta ti je cudno sto kazem da je ljepse kad su muskac i zena dobro situirani i rade fine poslove
Volim da se osjecam sigurno, pogotovo financijski da sam sigurna i stabilna i takvog muskarca isto bi htjela pored sebe. Muskarca koji nece dozvoliti da on sjedi kuci, kuka mi kako je tesko, kako nema posla,kako ne zna sta ce uraditi sam sa sobom. Da ga volim ne znam koliko ako vidim da je nesposoban da se pobrine za sebe, za novac, za obitelj.. nista nece biti od nas![]()
Svaka cast i konobarima i rudarima i dimnjacarima i svim profesijama al bih radije da mi muskarac dolazi kuci iz ureda nego iz rudnika mrtav umoran, nikakav,iscrpljenPa onda kad dodje placa s njegovom mozemo da platimo racune,ratu kredita i da cekamo jos 29 dana do iduce place da opet platimo racune.
A zamisli jos kad djeca krenu na fakultete a muz radi kao konobar a zena kao prodavacica.. A trebas 3 djece npr na fax slatiOd sikirancije i stresa ja mislim da ti kosa opadne sva i dobijes cir na zelucu i onda ti je bas do ljubavi i zivota
![]()
U familiji imam musko koji radi kao viljuskar pa i bagerist a zena kao sudija Kantonalnog suda. Skladan i fin brak , preko 25+ godina, barem 40% njihovog drustva vec razvedeno.
Moja bivsa djevojka je bila bas bas neka fora u Hrv.u Plivi, ja tad na master studiju i spasioc na plazi.

On moze nikako da i ne radi pored nje..
Njoj svaka cast al ja njega nikad ne bi ozenila

- SociologBosmal
- Poneki mu pročitamo
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 92 times
Samo normalan i posten momak. To otvara pristup kod nekih ljudi, i cura. Kasnije je kako ces se ti ponasati ophoditi prema ljudima i kakvu ce sliku steci prema tebi.
Bez Postovanja nema napredovanja, to je moj moto.
- edo_79
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 465 times
- Been thanked: 1419 times
E da edo sad tebi iskreno odgovoriMerlin246 wrote: 28 Oct 2020, 10:244 - Pa sta ti je cudno sto kazem da je ljepse kad su muskac i zena dobro situirani i rade fine poslovegreeneyes wrote: 28 Oct 2020, 01:25 Ali salu na stranu, fakat me Merlinka iznenadjuje. Nisam se bar od nje tome nadao![]()
1 - Volim da se osjecam sigurno, pogotovo financijski da sam sigurna i stabilna i takvog muskarca isto bi htjela pored sebe. Muskarca koji nece dozvoliti da on sjedi kuci, kuka mi kako je tesko, kako nema posla,kako ne zna sta ce uraditi sam sa sobom. Da ga volim ne znam koliko ako vidim da je nesposoban da se pobrine za sebe, za novac, za obitelj.. nista nece biti od nas![]()
2 - Uvijek je bolje raditi bar nesto nego nista al ako je netko zadovoljan poslom konobara i placom od 600 maraka pa sta ja da ocekujem od tog muskarca?
Svaka cast i konobarima i rudarima i dimnjacarima i svim profesijama al bih radije da mi muskarac dolazi kuci iz ureda nego iz rudnika mrtav umoran, nikakav,iscrpljen3 - Pa onda kad dodje placa s njegovom mozemo da platimo racune,ratu kredita i da cekamo jos 29 dana do iduce place da opet platimo racune.
![]()
1 - A gdje je tvoj dio napora da ta veza uspije? Ti misliš sjediti kod kuće s daljinskim u ruci, po principu ''s guza na guz'' dok on radi za oboje, svo troje ili koliko vas već ima??
2 - A šta da muškarac očekuje od tebe... previše tražiš a šta nudiš zauzvrat?? Ako pokažeš da se i ti trudiš da skupa nešto postignete, možda će se i taj muškarac potruditi da bude nešto više od konobara....
3 - Sa NJEGOVOM plaćom ... zašto bi dizali kredite ako oboje radite? I zašto bi čekali 29 dana ako imate dvije plaće??
4 - U svemu ispod što si napisala, nigdje ja ne vidjeh da je žena (TI) dala pfening na bilo šta ... ti misliš da dignute noge, dobre sise, dupe i pi**a tebe čine nešto drugačijom od ostalih ..... Bogami ćeš ti ostariti sama na kraju, s takvim razmišljanjem, ili će te tamburat neki simpatični medo '(smrdljivi, znojavi džiber od 130 kila koji voza najnovijeg Merca ili Bengu, ima para ko blata, a ti mu dođeš kao seksualno pomagalo da se istrese, kad ne ganja okolo žene koje razmišljaju slično kao ti ....)
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Nek uđe u zapisnik da podržavam merlinku.
Džaba ste se sjatili, sve će vas razbacati.
Džaba ste se sjatili, sve će vas razbacati.
Svi mi se morete obratit
- edo_79
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 465 times
- Been thanked: 1419 times
A znaš ti kako je kad bagerista i vozač viljuškara dođe s posla, uzme tu sudinicu kantonalnog suda, pa je prismota na dva tri put ko dekicu .... pa je priselembeti da joj zvoni heftu dana u ušimaMerlin246 wrote: 28 Oct 2020, 10:49Pa on kao viljuskar a onaa KAO SUDIJA KANTONALNOG SUDASociologBosmal wrote: 28 Oct 2020, 10:44
Postujem tvoje godine i iskustvo, ali ne bih se slozio s tim.
Moja bivsa djevojka je bila bas bas neka fora u Hrv.u Plivi, ja tad na master studiju i spasioc na plazi.Znas li ti kolika je placa jednog sudije
Njoj svaka cast al ja njega nikad ne bi ozenila![]()

"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
- bagra
- Forum [Bot]
- Has thanked: 492 times
- Been thanked: 1077 times
ko ce onda tamonekuMerlin246 wrote: 28 Oct 2020, 10:49 Pa on kao viljuskar a onaa KAO SUDIJA KANTONALNOG SUDAZnas li ti kolika je placa jednog sudije
Njoj svaka cast al ja njega nikad ne bi ozenila![]()
konobaricu za zenu uzet
razmisljas li o njoj, jadnoj ?

imal dovoljno sudija kantonalnih
i jesul uopce kantoni u njemackoj tam

- Zizi
- Forum [Bot]
- Has thanked: 9587 times
- Been thanked: 8269 times
- prog321
- Aktivni forumaš
- Mood:
- Been thanked: 1 time
Je li zene ozbiljno misle da ovakve veze postoje?Chloe wrote: 28 Sep 2020, 09:25 Volim da budem sa tobom zato što se nikad ne dosađujem, čak i kada ne razgovaramo, kada se ne dodirujemo, kada nismo u istoj prostoriji, ja se ne dosađujem. Nikad mi nije dosadno. Mislim da je to stoga što imam poverenja u tebe, imam poverenja u ono o čemu razmišljaš. Razumeš? Volim sve ono što vidim kod tebe, i sve ono što ne vidim. Ipak, znam tvoje mane. Ali mislim da se tvoje mane dobro slažu sa mojim vrlinama. Ne plašimo se istih stvari. Čak se i aveti koji nas proganjaju lepo slažu međusobno! Ti vrediš više nego što izgleda, više od onog što pokazuješ. Sa mnom je obrnuto. Meni je potreban tvoj pogled, jer mi daje…sadržinu?…
Nisam fulala temu ....![]()
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- Taare
- greatest
Kakvog li je našla ona shadow?
Eno vidim meće one ljubavne slike
Eno vidim meće one ljubavne slike

Svi mi se morete obratit
- Taare
- greatest
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9755 times
- Been thanked: 16394 times
Fifi, u kojem se ne prepoznas 

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Taare
- greatest
Ružnim, debelim, naopakim, tersovima, vrijednima, glupim, sa dvije lijeve ruke, itd.
Svi mi se morete obratit