šedou je tema, opleti der
Moderator: Krokodil Behko
Ma, ajde...koteljubi_kadnisamtu wrote: 02 Nov 2020, 16:56 Shadow je super, nije dzaba izabrana za forumasicu mjeseca. Puno pise ovdje, a i puno radi znaci inteligentna, ostroumna, moze vise stvari raditi u isto vrijeme i nadasve simpaticna. Voli muziku i uvijek postavlja nesto dobro.
Po avataru se vidi da je zgodna i lijepa. Voli poeziju, cita puno knjige, ja bi rekla najmanje 100 godisnje. Jedinu zamjerku sto imam, previse se trudi da ugodi Koracima, a ne zna da njega treba ostaviti ponekad na miru. Ne diraj lava dok spava![]()
Ulazim na temu s namjerom da napisem o sebi pri sebi, kad ti me preduhitrila
Maja wrote: 29 Oct 2020, 18:07 I meni je Korak mozda malo previse miran, mada mi to i odgovara jer nemam s njim nikakvih problema. Ne znam jel mu ikad post obrisan a ne nesto drugo. Ali valjalo bi da znamo sta misli, osjeca, sta mu smeta, sta ga nervira.
Drug s asocijacija. Dobar lik, zaista.
SutraMarlboroGold wrote: 02 Nov 2020, 18:07 Joj jesmo je nahvalili
Kad ćemo se Majo tebi nagovoriti... ono ljudski.
Haj ba piši o shadow, znam da umiješ.MarlboroGold wrote: 02 Nov 2020, 18:07 Joj jesmo je nahvalili
Od toga, ti si ispisao 8 stranicaFufe wrote: 02 Nov 2020, 18:11Haj ba piši o shadow, znam da umiješ.MarlboroGold wrote: 02 Nov 2020, 18:07 Joj jesmo je nahvalili
Msm, žao mi naroda, jedva skuckaju stranicu il dvije.
Kod mene je bilo devet(9!) što je apsolutni rekord.
Znam da znaš al nije na odmet da se ponovi.
Shadow će ostati na tri. Dzaba joj sve kad nema moju auru.
A nije da se hvalim. Ok, možda malo, jelte![]()
Tvoje vrijeme tek dolazi. Vidjećeš kakav je lobi kad dođe kraj godine.Fufe wrote: 02 Nov 2020, 18:11Haj ba piši o shadow, znam da umiješ.MarlboroGold wrote: 02 Nov 2020, 18:07 Joj jesmo je nahvalili
Msm, žao mi naroda, jedva skuckaju stranicu il dvije.
Kod mene je bilo devet(9!) što je apsolutni rekord.
Znam da znaš al nije na odmet da se ponovi.
Shadow će ostati na tri. Dzaba joj sve kad nema moju auru.
A nije da se hvalim. Ok, možda malo, jelte![]()
Znaci ti me stalno cenziras ?Maja wrote: 31 Oct 2020, 21:23 Meni je remzo stvarno smijesan. Ponekad se ruzno izrazava pa moram brisati.
Autor je najboljih tema na forumu a posebno izdvajam ove