Normalno da znaju i sta jedu, a kamo li sta drugo.HAVANA wrote: 03 Nov 2020, 12:05 Znaju sve godinama,imaju informacije,nema druge nego udri po gamadi...Bolje oni da stradaju nego nevini prolaznici.
Samo sto im trebaju, opasne su ovo igre.
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Normalno da znaju i sta jedu, a kamo li sta drugo.HAVANA wrote: 03 Nov 2020, 12:05 Znaju sve godinama,imaju informacije,nema druge nego udri po gamadi...Bolje oni da stradaju nego nevini prolaznici.

Taj eto nije ni promašio. Prijavio se prosle godine nekad u ISIL, provaljen i optužen na 22 mjesecainsomnia wrote: 03 Nov 2020, 13:59 Ovim ljudima sto ih je kujtim izrafalo ne mogu biti profesionalniji
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Sve si pogodio. Razumiješ se u problematiku ko Mara u sukno.animals wrote: 03 Nov 2020, 14:02 Zar nije nedavno smjenjen iz Austrijske vojske,
imam iz Bosne koji je isto sirio te ideje..
znaci, ostro se obracunati sa tim krugovima..
ovaj mladic je samo bio pijun, kojeg su ti krugovi regrutovali i uoblicili..

Austrijanci imaju blage zakone za takve stvari, jer se do sad nisu susretali sa takvim stvarima..Duminjo wrote: 03 Nov 2020, 14:19Taj eto nije ni promašio. Prijavio se prosle godine nekad u ISIL, provaljen i optužen na 22 mjesecainsomnia wrote: 03 Nov 2020, 13:59 Ovim ljudima sto ih je kujtim izrafalo ne mogu biti profesionalnijihej, 22 mjeseca.. A momak u Americi dobio 25 godina jer je spalio tri crnačke crkve i mora platiti odstetu preko milion dolara. Jos priznao zlocin..
U njegovom slučaju i austrijanci su se zajebali. Gdje ces govno osuditi na samo 22 mjeseca i jos ga pustilo ranije..
Nako govorim za sve skupa. 6 lokacija, više napadača, svi naoruzani do zuba i upucaju 20-ak ljudi.. Dobro su se ispromasivali

A ni prema njegovim žrtvama, očigledno, čim se ovoliko keslaš po temi pa čak i na snimak ubistva čovjeka na ulici.edo_79 wrote: 03 Nov 2020, 12:24Nemam apsolutno nikakvog saosjećanja prema papku koji uzme automatsku pušku i krene u šetnju s namjerom da ubije nedužne ljude .... za ovakve je nulta tolerancija .... METAK i KAPAK!grunf wrote: 03 Nov 2020, 12:23
Ismijavate se nevinim zrtvama i branite ucesnike ne-dzentlmenskog ratovanja.
Njegujete li i vas dvojica imidz vehabije?

Ti nemas pojma o cemu pricas, niko ne napada religiju niti muslimane,Laser wrote: 03 Nov 2020, 14:22Sve si pogodio. Razumiješ se u problematiku ko Mara u sukno.animals wrote: 03 Nov 2020, 14:02 Zar nije nedavno smjenjen iz Austrijske vojske,
imam iz Bosne koji je isto sirio te ideje..
znaci, ostro se obracunati sa tim krugovima..
ovaj mladic je samo bio pijun, kojeg su ti krugovi regrutovali i uoblicili..
Evo naš hodža svakog petka kad smo na džumi, nagovara nas postanemo teroristi. Ničim se drugim ne bavi. Zayebane au hodže.
A mi ni mukaet, iz džume pravac u kurvaluk.

Ja nisam ismijavao nikog ... ali nedam da me se stavlja u isti koš s tim ekstremistima ... jel sad mene neko treba da ubije na cesti jer sam musliman, čist oiz odmazde zato što je ovakva jedna poremećena osoba ubila nekog njegovog? Zajebi to pajdo .... Mrzim generalizacije i trollanje, a dotični se dočepao Macrona, Charlie Hebdo-a i ostalog k'o pijan plota ....animals wrote: 03 Nov 2020, 14:27 Ti oi onaj drugi ismijavate Insomniu a covjek samo istinu govori..
a ti sto ne kontas srz, pa se glupiras ovdje , bolje ti je da cutis..

Niko ne stavlja sve u isti kos..edo_79 wrote: 03 Nov 2020, 14:31Ja nisam ismijavao nikog ... ali nedam da me se stavlja u isti koš s tim ekstremistima ... jel sad mene neko treba da ubije na cesti jer sam musliman, čist oiz odmazde zato što je ovakva jedna poremećena osoba ubila nekog njegovog? Zajebi to pajdo .... Mrzim generalizacije i trollanje, a dotični se dočepao Macrona, Charlie Hebdo-a i ostalog k'o pijan plota ....animals wrote: 03 Nov 2020, 14:27 Ti oi onaj drugi ismijavate Insomniu a covjek samo istinu govori..
a ti sto ne kontas srz, pa se glupiras ovdje , bolje ti je da cutis..

Ti očito nisi upoznata sa pojmom ''sarkazam'' .... rečeno je da lik koji hladnokrvno ubija nenaoružanog čovjeka na ulici mumin .... proguglaj riječ mumin pa ćeš vidjet da se ni u kom slučaju nemože staviti znak jednakosti između mumina i ove spodobe sa kalašnjikovom ....jelena... wrote: 03 Nov 2020, 14:23A ni prema njegovim žrtvama, očigledno, čim se ovoliko keslaš po temi pa čak i na snimak ubistva čovjeka na ulici.edo_79 wrote: 03 Nov 2020, 12:24
Nemam apsolutno nikakvog saosjećanja prema papku koji uzme automatsku pušku i krene u šetnju s namjerom da ubije nedužne ljude .... za ovakve je nulta tolerancija .... METAK i KAPAK!

Evo buljim u telefon i ne znam sta cu..animals wrote: 03 Nov 2020, 14:23Austrijanci imaju blage zakone za takve stvari, jer se do sad nisu susretali sa takvim stvarima..Duminjo wrote: 03 Nov 2020, 14:19
Taj eto nije ni promašio. Prijavio se prosle godine nekad u ISIL, provaljen i optužen na 22 mjesecahej, 22 mjeseca.. A momak u Americi dobio 25 godina jer je spalio tri crnačke crkve i mora platiti odstetu preko milion dolara. Jos priznao zlocin..
U njegovom slučaju i austrijanci su se zajebali. Gdje ces govno osuditi na samo 22 mjeseca i jos ga pustilo ranije..
Nako govorim za sve skupa. 6 lokacija, više napadača, svi naoruzani do zuba i upucaju 20-ak ljudi.. Dobro su se ispromasivali
valjda ce ih sad poostriti, jer ovakvi potencijalni idiota imas na izvoz..
imam u firmi istog takog siptara, koji je bio prije sasvim normalan, sad se okrenuo vjeri i samo o tome prica..
redovno posjecuje dzamiju, i jednog dana moze i on pobudaliti..

S ovim se u potpunosti slažem ... zato i jesam rekao da za sve i jednog ekstremistu treba biti nulta tolerancija .... ili guliti robiju dok ne krepeš u zatvoru ili brate seliš odmah na ahiret ... izaberi ....animals wrote: 03 Nov 2020, 14:32Niko ne stavlja sve u isti kos..edo_79 wrote: 03 Nov 2020, 14:31
Ja nisam ismijavao nikog ... ali nedam da me se stavlja u isti koš s tim ekstremistima ... jel sad mene neko treba da ubije na cesti jer sam musliman, čist oiz odmazde zato što je ovakva jedna poremećena osoba ubila nekog njegovog? Zajebi to pajdo .... Mrzim generalizacije i trollanje, a dotični se dočepao Macrona, Charlie Hebdo-a i ostalog k'o pijan plota ....
niti ce ijedan musliman imati problema zbog ovoga..
samo se mora u kraj stati ekstremistima, koji regrutuju mlade ljude za svoje ciljeve..

Ma niko ne prica o Bosni, vec u Becu imas na desetine ti mali centara,MarlboroGold wrote: 03 Nov 2020, 14:31 Regrutuju uglavnom u paradzematima koji nisu priznati od strane Islamske zajednice. Mnogo manje u dzamijama... mozda tamo oko Maoce i slicno gdje su bastioni radikalaca.

Vjerujem da je i u Becu identicna situacija. Takvi se grupisu i skupljaji uglavnom u svojim paradzematima.animals wrote: 03 Nov 2020, 14:35Ma niko ne prica o Bosni, vec u Becu imas na desetine ti mali centara,MarlboroGold wrote: 03 Nov 2020, 14:31 Regrutuju uglavnom u paradzematima koji nisu priznati od strane Islamske zajednice. Mnogo manje u dzamijama... mozda tamo oko Maoce i slicno gdje su bastioni radikalaca.
gdje ti mladi Ceceni, Kosovari i sta ja znam koji jos ne, traze smisao svog zivota..
takve mlade ljude, koji se ne uspjevaju uklopiti u ovaj sistem je lako uvjeriti, da za njihove neuspjehe su krivi
svi drugi, samo ne oni..

Drug ne priča sad .... ali pitanje je kad će se opet potegnuti teme tipa Maoče i ostalih ''problematičnih područja'' .... e onda smo obrali bostan, jer dok ti dokažeš da nisi to što jesi .... jer kad pogledaš i u tim područjima je bilo dosta likova koji dolaze s autima koja nose austrijske table ....animals wrote: 03 Nov 2020, 14:35Ma niko ne prica o Bosni, vec u Becu imas na desetine ti mali centara,MarlboroGold wrote: 03 Nov 2020, 14:31 Regrutuju uglavnom u paradzematima koji nisu priznati od strane Islamske zajednice. Mnogo manje u dzamijama... mozda tamo oko Maoce i slicno gdje su bastioni radikalaca.
gdje ti mladi Ceceni, Kosovari i sta ja znam koji jos ne, traze smisao svog zivota..
takve mlade ljude, koji se ne uspjevaju uklopiti u ovaj sistem je lako uvjeriti, da za njihove neuspjehe su krivi
svi drugi, samo ne oni..

Dumi, ovo sto ja pricam je ziva istina..Duminjo wrote: 03 Nov 2020, 14:34Evo buljim u telefon i ne znam sta cu..animals wrote: 03 Nov 2020, 14:23
Austrijanci imaju blage zakone za takve stvari, jer se do sad nisu susretali sa takvim stvarima..
imam u firmi istog takog siptara, koji je bio prije sasvim normalan, sad se okrenuo vjeri i samo o tome prica..
Da vam covjek objasnjava sta je terorizam a sta Islam, nema smisla..
Odoh prileci dok nisam sranje napravio

Čast svima koji u džamije idu iz pravih razloga ali i mene je strah tih ekstrema kao ovaj tvoj iz firme .... jer njemu kad padne mrak na oči ... boli njeg ćošak jesil ti njegov ili nisi .... on kad skonta da mu je vrijeme ić ode i bruka nedužnih civila s njimanimals wrote: 03 Nov 2020, 14:23Austrijanci imaju blage zakone za takve stvari, jer se do sad nisu susretali sa takvim stvarima..Duminjo wrote: 03 Nov 2020, 14:19
Taj eto nije ni promašio. Prijavio se prosle godine nekad u ISIL, provaljen i optužen na 22 mjesecahej, 22 mjeseca.. A momak u Americi dobio 25 godina jer je spalio tri crnačke crkve i mora platiti odstetu preko milion dolara. Jos priznao zlocin..

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests