Austrija je veliki prijatelj Bosne.
SVJETSKI TERORIZAM
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 13986 times
- Been thanked: 23157 times
- Status: Online
Re: Pucnjava kod sinagoge u Beču: Ima mrtvih, u toku velika antiteroristička operacija
Dozvolite da se obratimo
Re: Pucnjava kod sinagoge u Beču: Ima mrtvih, u toku velika antiteroristička operacija
Urlik ranjenog ponosa.
Govoris kao svako drugi iz Gornje Maoce.
Glup sam!
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4348 times
- Been thanked: 3280 times
- Status: Offline
There is much praise for two Austrians of Turkish background and one Palestinian Arab resident who pulled a wounded cop to safety and saved his life. Their names are Recep Tayyip Gültekin, Mikail Özen, and Osama Joda.
Last edited by Melek on 04 Nov 2020, 00:46, edited 1 time in total.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Melek
- Deer Hunter

Onaj se jedan i zove ko Erdogan 
A onaj drugi Osama
A onaj drugi Osama
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2711 times
- Been thanked: 8434 times
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3772 times
- Been thanked: 6930 times
Uvijek bila..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- jelena...
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
Šta se ono @Laser meni nešta u imperativu obraća...
Ako je kaki mudri savjet... fala mu, eto, đe čuo i ne čuo.
Ako je kaki mudri savjet... fala mu, eto, đe čuo i ne čuo.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4045 times
- Been thanked: 3709 times
Ne valja kada je od malih mogu vjernik, "Neiskreno, roditelji natjerali, uplašili ga hodže djedovi i nene, rodio se automatski kao vjernik jer je konzervativna sredina tako odredila, tjerali ga u džamiju, treba pustiti djecu da normalno rastu bez plašenja i manipulacija pa neka sam odluči u šta će vjerovati."animals wrote: 03 Nov 2020, 23:05Nisam nista slagao..do prje par godina jeo spek, svinjetinu, pio, a sad odjedanput, sve to haram..Fuddo wrote: 03 Nov 2020, 22:59
Pa dobro komso,
Jesi ga malo prIsro ovdje
Ruzno je kad se procita
A ti garant nisi mislio vako, vec na prvu, taze pod utiscima desavanja i to.
Al izvadio si stvar, dao si mu sajlu da solju prostopa.
Svaka cast.
Pa kako majku mu..kad mu to kazem, ode od mene,
nece da razgovara..znam da nije los covjek, ali kazem mu,
ti ne mozes normalno, ili si budala ili svetac.
Postane neko sa 20, 30 i 40 vjernik. Onda ide "Ma sjećam se ja njega kakav je bio prije par godina, šta je jeo i pio a vidi ga sad kakav je"
Kako god nikako ne valja.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Drukcija publika od one u pozoristu.jelena... wrote: 04 Nov 2020, 01:05 Šta se ono @Laser meni nešta u imperativu obraća...
Ako je kaki mudri savjet... fala mu, eto, đe čuo i ne čuo.![]()
Meni uspavanke pjevaju.
Glup sam!
- zvrk
- Poneki mu pročitamo

- Been thanked: 6 times
Ovo, kako iscitavam... ispade mi da kako god nikako ne valja da si musliman,
iz daljine kroz maglu kako vjetar nanosi, poznato mi to ovdje nesto, ti stavovi, te price... itd
iz daljine kroz maglu kako vjetar nanosi, poznato mi to ovdje nesto, ti stavovi, te price... itd
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2809 times
- Been thanked: 23226 times
Prvi koji bi se trebali obracunati i odreci se tih budala i dzamija na koje je animals mislio, u biti regrutnih centara u kojim ispiraju mozak bivsim narkomanima, kriminalcima, povodljivim omladincima koji ne znaju ni kuce ni sta ce od svog zivota... To su muslimani. Njima najvecu stetu nanose. I njihovoj vjeri. Ali uvijek se sve svede na isto. Ispada da ih pravdaju i traze opravdanja za njihovo bolesno djelovanje. Isto oni popovi naki, izjebu djecu malu pa ih oni naki brane i prikrivaju... Oni mrtvo djubre zarazeno ljube. Koji je sve radio i svakako zivio osim po svetoj knjizi. Bolesno sve skupa. Citav svijet je otiso u 3pm.Ne smijes vise nista ni reci protiv budala na svim stranama. Odma si vakav ili nakav. Mene licno zaboli qrac sta ce mi ko zamjeriti od tih koji su u stanju braniti te budale koji brukaju to sto je njima sveto. Ne brukam ja, njihovi ih brukaju.Vrag wrote: 04 Nov 2020, 00:29 Ma dobro nije covjek nista slagao. Dzamije i jesu jedan od glavbih regrutnih centara. Ali ti ne mozes obrazovanog nafurati, samo glupog, neobrazovanog. Islam je najljepsa vjera, ali su dobar dio, mozda i vecinski dio muslimana strasno glupi, neobrazovani, lijeni, prljavi...Imas jednu knjigu i to je to. U njoj sve lijepo pise.
Mi smo mozda i jedini koji praktikuju islam kako i treba, "najcistiji".
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- HAVANA
- Forumaš godine

Kacavenda jebe momcice u cmarcic mali, zivi u dvorcu punom kica i neukusa od puno para... Brane ga. Pedofili crkveni sirom svijeta jebu djecu i zive od tudjih para, ide odbrana. Zidovi pobise, otese boga oca onim siromasima onaj s bradicom vise toooo braco. Arapska govna tigrove kupuju i vozaju ih autima od par miliona, cugaju, guze sta stignu, tlace sirotinju al nakav imam vice nemoj da bi trebu ko poljubio na ulici, djes to... Hodzu neki dan ovde opljackali 100000km mu odnijeli iz steka. Nakav onaj rukja, zapis, pm... Ovi pobise nevin svijet i obicne ljude po ulici... Odbrana ide za sve. Al austrijanci ne valjaju, francuzi... A kod njih svi hrle, jer tamo mogu da zive zivot dostojan covjeka. Jebo lud zbunjenog.
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
Na zapadu nek ukinu socijalu i 90% ovih sto hrle vratiti ce se nazad.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Jes. Samo nemoj krmetine i polako. Bice to sve dobro.Vrag wrote: 04 Nov 2020, 00:29 Ma dobro nije covjek nista slagao. Dzamije i jesu jedan od glavbih regrutnih centara. Ali ti ne mozes obrazovanog nafurati, samo glupog, neobrazovanog. Islam je najljepsa vjera, ali su dobar dio, mozda i vecinski dio muslimana strasno glupi, neobrazovani, lijeni, prljavi...Imas jednu knjigu i to je to. U njoj sve lijepo pise.
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- HAVANA
- Forumaš godine

- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
Moze covjek ucit radit napredovat i u alziru i pakistanu.
Ne bi zbog toga pjesacio po vrletima i gudurama
Ne bi zbog toga pjesacio po vrletima i gudurama
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- Melek
- Deer Hunter

Pa krmetina je zabranjena po sve i jednoj abrahamskoj religiji uključujuči tu i kršćanstvo i judaizam. Judaizam je još gori po tom pitanju, tu se čak ni zec ne smije jesti a ni dozvoljeno meso u kombinaciji sa mlijekom, sirom itd. Ne kontam sad što se ta krmetina isključivo veže za Islam u posprdnom kontekstu...insomnia wrote: 04 Nov 2020, 06:51Jes. Samo nemoj krmetine i polako. Bice to sve dobro.Vrag wrote: 04 Nov 2020, 00:29 Ma dobro nije covjek nista slagao. Dzamije i jesu jedan od glavbih regrutnih centara. Ali ti ne mozes obrazovanog nafurati, samo glupog, neobrazovanog. Islam je najljepsa vjera, ali su dobar dio, mozda i vecinski dio muslimana strasno glupi, neobrazovani, lijeni, prljavi...Imas jednu knjigu i to je to. U njoj sve lijepo pise.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Melek
- Deer Hunter

Ma nije. On je rodjen u Austriji, cijeli život živio u Beču. Prije nešto godina htio ići da se bori za isil a ovi ga skontali i strpali u zatvor. Nakon toga je bio na programu/terapiji da se odradikalizuje. Tamo ih ko fol zajebo, oni ga pustili a on onda poubija ove. Tu jebe lud zbunjenog.HAVANA wrote: 04 Nov 2020, 06:52Zamisli ti mozga tog. Mlad, zdrav, u snazi, dodjes u zemlju u kojoj mozes raditi, uciti, bezbroj mogucnosti i vrhunac mu uzeti socijalnu pomoc. Ni stid ga nije biti na socijalnoj pomoci. Jos ko on nesta zamjera nekom. O jebo ti mamu neradnicku. Sve protjerat. Kakva socijala i pm.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Htjedoh reci da je to otprilike jedini propis koga se haman svi pridrzavajuMelek wrote: 04 Nov 2020, 07:16Pa krmetina je zabranjena po sve i jednoj abrahamskoj religiji uključujuči tu i kršćanstvo i judaizam. Judaizam je još gori po tom pitanju, tu se čak ni zec ne smije jesti a ni dozvoljeno meso u kombinaciji sa mlijekom, sirom itd. Ne kontam sad što se ta krmetina isključivo veže za Islam u posprdnom kontekstu...
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans