Moderator: Krokodil Behko
VodolijaShadow wrote: 01 Nov 2020, 18:17Ma fin si ti za lava. Sta si u podznaku?![]()
Ovo lavova sto znam ne da pricat sa sobom. Ustvari mozes, ali da si pun lijepih rijeci, u suprotnom..![]()
Isti smo podznakMarlboroGold wrote: 02 Nov 2020, 12:44VodolijaShadow wrote: 01 Nov 2020, 18:17
Ma fin si ti za lava. Sta si u podznaku?![]()
Ovo lavova sto znam ne da pricat sa sobom. Ustvari mozes, ali da si pun lijepih rijeci, u suprotnom..![]()
Evo šta kažu za podznak:
Vodenjak kao poznak obično daje nekonvencionalno ponašanje i izgled. Osoba je sklona svemu novom, revolucionarnom i uopće otkačenom – od umjetnosti, preko nauke i posebnih znanja, do specifičnosti u svom stilu odijevanja. Svojom pojavom djeluje moderno u svakom pogledu. Ili je prijateljski pristupačan i sa svima dobar, obično u grupama, ili je osobenjak – čudak – usamljenik skroz drukčijih navika i izgleda od većine. Ponekad pretjeruje u osebujnosti, pa zna djelovati nastrano. Uvijek u izgledu ima barem neki detalj koji je pomaknut, bilo da se radi o dijelu tijela s nekom specifičnošću, bilo da sam u svom stilu nešto takvo kreira.
Uvijek pristuan u javnom životu. Ekscentričnih nastupa, svojeglavih principa. Teško se može utjecati na njega. Ipak je više okrenut drugim i partneru, nego sam sebi.
![]()
Vodenjaci jesu posebni.MarlboroGold wrote: 02 Nov 2020, 12:44VodolijaShadow wrote: 01 Nov 2020, 18:17
Ma fin si ti za lava. Sta si u podznaku?![]()
Evo šta kažu za podznak:
Vodenjak kao poznak obično daje nekonvencionalno ponašanje i izgled. Osoba je sklona svemu novom, revolucionarnom i uopće otkačenom – od umjetnosti, preko nauke i posebnih znanja, do specifičnosti u svom stilu odijevanja. Svojom pojavom djeluje moderno u svakom pogledu. Ili je prijateljski pristupačan i sa svima dobar, obično u grupama, ili je osobenjak – čudak – usamljenik skroz drukčijih navika i izgleda od većine. Ponekad pretjeruje u osebujnosti, pa zna djelovati nastrano. Uvijek u izgledu ima barem neki detalj koji je pomaknut, bilo da se radi o dijelu tijela s nekom specifičnošću, bilo da sam u svom stilu nešto takvo kreira.
Uvijek pristuan u javnom životu. Ekscentričnih nastupa, svojeglavih principa. Teško se može utjecati na njega. Ipak je više okrenut drugim i partneru, nego sam sebi.
![]()
Dosta o meni hajmo malo sad o mom autuShadow wrote: 02 Nov 2020, 14:14Vodenjaci jesu posebni.MarlboroGold wrote: 02 Nov 2020, 12:44
Vodolija
Evo šta kažu za podznak:
![]()
Ti si pokupio ono dobro od oba znaka cini se.
Haj dosta ti.da te ne ureknemo.
![]()
MarlboroGold wrote: 02 Nov 2020, 14:16Dosta o meni hajmo malo sad o mom autuShadow wrote: 02 Nov 2020, 14:14
Vodenjaci jesu posebni.
Ti si pokupio ono dobro od oba znaka cini se.
Haj dosta ti.da te ne ureknemo.
![]()
![]()
Evo me kao Fufe jbt
Koji si ti znak i podznak?
Nek samo nisi škorpijaShadow wrote: 02 Nov 2020, 14:22MarlboroGold wrote: 02 Nov 2020, 14:16
Dosta o meni hajmo malo sad o mom autu![]()
Evo me kao Fufe jbt
Koji si ti znak i podznak?
Rak/Vaga![]()
Nisam, ali sam neko ko je prezivio ubod skorpiona
Jel se sjebo skorpion?
Aham, kad popije
Jok. Ovaj slabo prica..ali sto kaze to ti je.prog321 wrote: 05 Nov 2020, 13:33 To dok je pijan pa prica gluposti.
U drugoj sekundi se okrene djevojci do njega i pita 'ša piješ? '![]()
Samo zbog jedne recenice u 15 poruka je zasluzio da bude bivsi
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests