Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Merlin246 wrote: 05 Nov 2020, 22:42
Seksi je kad su muskarci uvijek dzentlmeni i kad uvijek zele da ti pomognu i tezi posao nikad neces obaviti ako je i on tu.. Ako vidim da je namjerno izbjegao da mi pomogne i pobjegao i namjerno meni fizicki tezi dio posla dao on kao muskarac u mojim ocima ne postoji vise
Pogotovo ako je on lik od 2 metra i ima 100 kila a ja 50 kila i tako da se ponasa
To je sigurno bio neki Bidenovac...
Mi Trumpovci uvijek nosamo teške stvari...
Zizi505 wrote: 06 Nov 2020, 12:08
Kada je pametniji od mene.
Eeeee jest
Al haj ga nadji...
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
Eto ga...extra...
Ali, ti jedan a nas dvije..kako da te raspodijelimo
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
vrhbosnica wrote: 06 Nov 2020, 12:16
Eto ga...extra...
Ali, ti jedan a nas dvije..kako da te raspodijelimo
Ovakve sam spremna dijeliti.
Ee nista od toga...eno rece nece da ga vake cures dijele..
A tvrdi da je pametan