Pusti sad to. Sad sam se zamislio kolki je Behkin kad mu se moze ispod kecelje isprljati..
Velke su one kecelje naprijed, haman do koljena
Moderators: spacebound, Duminjo

Pusti sad to. Sad sam se zamislio kolki je Behkin kad mu se moze ispod kecelje isprljati..

Meco ga je na forum

To je sigurno bio neki Bidenovac...Merlin246 wrote: 05 Nov 2020, 22:42 Seksi je kad su muskarci uvijek dzentlmeni i kad uvijek zele da ti pomognu i tezi posao nikad neces obaviti ako je i on tu.. Ako vidim da je namjerno izbjegao da mi pomogne i pobjegao i namjerno meni fizicki tezi dio posla dao on kao muskarac u mojim ocima ne postoji vise![]()
Pogotovo ako je on lik od 2 metra i ima 100 kila a ja 50 kila i tako da se ponasa![]()

Nećete

Bez naše dozvole nema ništa

ko da ce vas neko pitat

Mi se pitamo od pamtivijeka
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ma ima ih, samo da nemaju problem sa samopuzdanjem.
Eto ga...extra...
nikako, ovo ja samo da napisem da sam pametnijivrhbosnica wrote: 06 Nov 2020, 12:16Eto ga...extra...![]()
Ali, ti jedan a nas dvije..kako da te raspodijelimo
Ovakve sam spremna dijeliti.vrhbosnica wrote: 06 Nov 2020, 12:16Eto ga...extra...![]()
Ali, ti jedan a nas dvije..kako da te raspodijelimo
Ee nista od toga...eno rece nece da ga vake cures dijele..Zizi505 wrote: 06 Nov 2020, 12:17Ovakve sam spremna dijeliti.vrhbosnica wrote: 06 Nov 2020, 12:16
Eto ga...extra...![]()
Ali, ti jedan a nas dvije..kako da te raspodijelimo![]()
Onda nije pametan.vrhbosnica wrote: 06 Nov 2020, 12:19Ee nista od toga...eno rece nece da ga vake cures dijele..
A tvrdi da je pametan![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest