Taj Joker je nešto drugo... ono jeste DC lik i sve to, ali ne prati nikakvu Jokerovu priču.
I Bale-ov batman je izdvojen i ne spada u DCEU.
Ali slažem se... pogotovo Batman filmovi > od svih marvelovih do sad.
Moderator: VIP

Taj Joker je nešto drugo... ono jeste DC lik i sve to, ali ne prati nikakvu Jokerovu priču.

Star wars je na prvom mjestu. Then, now and forever.

Ja sam već iskopao rov pa ti vidispacebound wrote: 06 Nov 2020, 13:51Gledam superheroje neselektivnoMarlboroGold wrote: 06 Nov 2020, 13:48
Pa ti si do prije par mjeseci imala Wonder Woman na avataru...
![]()
Sve sam i od DC pogledala( Aquaman, Justice Ligue, Wonder Woman, Suicide Squad...) ali ipak Marvel je najveca ljubav
![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ma prati malo, a i nema veze. Bitno je da su likovi iz DC-a, mogu oni pokrenuti novu pricu na osnovu filmaMarlboroGold wrote: 06 Nov 2020, 13:54Taj Joker je nešto drugo... ono jeste DC lik i sve to, ali ne prati nikakvu Jokerovu priču.

Vidi se po Box Office-u kako su DC rangiraniMarlboroGold wrote: 06 Nov 2020, 13:54Taj Joker je nešto drugo... ono jeste DC lik i sve to, ali ne prati nikakvu Jokerovu priču.

Moram se praviti mrtav

Box Office nije toliko bitan po pitanju kvaliteta. Bitne su kritikeBeni wrote: 06 Nov 2020, 14:00Vidi se po Box Office-u kako su DC rangiraniMarlboroGold wrote: 06 Nov 2020, 13:54
Ali slažem se... pogotovo Batman filmovi > od svih marvelovih do sad.![]()
i Joker si zaboravioMarlboroGold wrote: 06 Nov 2020, 14:08Box Office nije toliko bitan po pitanju kvaliteta. Bitne su kritike![]()
Dark Knight je najbolji po tom pitanju.
ocito je sta nas u pomamu tjeraVrag wrote: 06 Nov 2020, 14:00 Star Wars je dosadan film i ne kontam cemu onolika pomama u svijetu. Nijedan nisam pogledao do kraja. Eh The Mandalorian lajkam

Kod nje pauza na poslu dvi minute

Users browsing this forum: Rum and 12 guests