Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Nice try wrote: 05 Nov 2020, 17:40
Rekao si joj da ne mora nositi naočale?
Pa da. Nece joj nista biti. Dok se malo ne navikne na masku
Moja curica mora nositi naočale, ne smije biti bez njih. Našli smo joj neke maske koje baš prijanjaju pa valjda joj bude lakše.
Ne znam zbog čega insistiraju na maskama za vrijeme nastave kad svakako ima distanca, djeca ne ustaju, ne kreću se, nema odmora, ništa. Sjedi i gledaj pred sebe.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Joj kad ga ja zadam na poslu ujutru od cigara ovi ne mogu da vjeruju. Hajd ovi moji navikli sl ostali
Jos ako sam za vikend cesljo duhan pa u pon zapalim cigaru il obratno
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
U mom okruzenju ljudi vise ne reaguju ni na kasljucanje, ni kihanje, niti se paze.. maske samo gde mora. Sve radi regularno. Bice navikli svi i postalo normalno
toxic wrote: 06 Nov 2020, 16:37
U mom okruzenju ljudi vise ne reaguju ni na kasljucanje, ni kihanje, niti se paze.. maske samo gde mora. Sve radi regularno. Bice navikli svi i postalo normalno
Kad oni nece skontat vakcinu ljudi ce sami prelezat, ko one ospice
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
U svijetu je ove godine od HIV/AIDS-a zaraženo 42.237.435 osoba. Umrlih od istog virusa je 1.439.679.
U svijetu je do sada od COVID-a zaraženo 50.401.710osoba, umrlih od istog virusa je 1.258.283.
XoKli wrote: 05 Nov 2020, 23:36
Evo sad saznah Budnjo Fahrudin preselio.
Alija B. mu amidza.
Kažu čovjek zdravstvenog kartona nije imao, 50 godina.
Nije se zajebavat.
Ja ove hefte kafe nisam nigdje popio sem kući i na carini.
Izađem vikendom do Aquariusa i tjt.
Umro jeste,ali je veliko pitanje je li umro od korone,jer su mu u dva navrata snimali pluća i nije bilo nikakvih tragova oboljenja.