Moderator: Krokodil Behko
Ko to pricavrhbosnica wrote: 06 Nov 2020, 19:27Kazu ove sto su se poradjale da poslije nije nis isto..kada se smiju i kihnu, da malo ko iscuri..
Al moze biti da je ovo urbani mit![]()
Cuj kaptivrhbosnica wrote: 06 Nov 2020, 19:27Kazu ove sto su se poradjale da poslije nije nis isto..kada se smiju i kihnu, da malo ko iscuri..
Al moze biti da je ovo urbani mit![]()
Lazu ba... gej lobi, plan da ti ogade zene... ccc...
Imajul zene zeldac?vrhbosnica wrote: 06 Nov 2020, 19:55Lazu ba... gej lobi, plan da ti ogade zene... ccc...
Ja jos nikad nisam vidjela zena da prdne..![]()
Odakle izvlacis ova pitanja?Remzudin wrote: 06 Nov 2020, 19:57 Dali je vam sex za vreme menstruacije isto tako intensivan kao i u normalnom stanju ?
Hoce neke carke bacat pa upoznaje materijuBlink♡Once wrote: 06 Nov 2020, 19:58Odakle izvlacis ova pitanja?Remzudin wrote: 06 Nov 2020, 19:57 Dali je vam sex za vreme menstruacije isto tako intensivan kao i u normalnom stanju ?![]()
Imamo... i kad ga ignorisemo da bi malo smrsale on jos vise krci... hinja jednaElTriconi wrote: 06 Nov 2020, 19:56Imajul zene zeldac?vrhbosnica wrote: 06 Nov 2020, 19:55
Lazu ba... gej lobi, plan da ti ogade zene... ccc...
Ja jos nikad nisam vidjela zena da prdne..![]()
![]()
Dobro je, kaes zene ne prde pa rekoh garant oni zrak ide brdu kroz jednjak pa izadje na ustavrhbosnica wrote: 06 Nov 2020, 20:00Imamo... i kad ga ignorisemo da bi malo smrsale on jos vise krci... hinja jedna![]()
Uzbudljiviji cak, iskljucimo sve zvukove, mi ni a ni b, i slusamo ono sljapkanje, obavezno uz upaljeno svjetlo radi i vizuelnog efekta, je l'. LjepotaRemzudin wrote: 06 Nov 2020, 19:57 Dali je vam sex za vreme menstruacije isto tako intensivan kao i u normalnom stanju ?
Nekud mora izacElTriconi wrote: 06 Nov 2020, 20:02Dobro je, kaes zene ne prde pa rekoh garant oni zrak ide brdu kroz jednjak pa izadje na ustavrhbosnica wrote: 06 Nov 2020, 20:00
Imamo... i kad ga ignorisemo da bi malo smrsale on jos vise krci... hinja jedna![]()
![]()
Baš ti prdiš kad te neko tapše po leđima?vrhbosnica wrote: 06 Nov 2020, 20:05
Nekud mora izac![]()
Tako ti je bebe kad nahranis, tapkas poslije po ledjima sve dok ne podrignu..inace im ostane masu zraka u crijevima pa ih boli..
kokad ko skapani eksiraju onu flasicu pa se i zraka dosta nagutaju...
Citaj fino ba...almir90 wrote: 06 Nov 2020, 20:07Baš ti prdiš kad te neko tapše po leđima?vrhbosnica wrote: 06 Nov 2020, 20:05
Nekud mora izac![]()
Tako ti je bebe kad nahranis, tapkas poslije po ledjima sve dok ne podrignu..inace im ostane masu zraka u crijevima pa ih boli..
kokad ko skapani eksiraju onu flasicu pa se i zraka dosta nagutaju...
spacebound wrote: 06 Nov 2020, 20:04Uzbudljiviji cak, iskljucimo sve zvukove, mi ni a ni b, i slusamo ono sljapkanje, obavezno uz upaljeno svjetlo radi i vizuelnog efekta, je l'. LjepotaRemzudin wrote: 06 Nov 2020, 19:57 Dali je vam sex za vreme menstruacije isto tako intensivan kao i u normalnom stanju ?![]()
spacebound wrote: 06 Nov 2020, 20:04Uzbudljiviji cak, iskljucimo sve zvukove, mi ni a ni b, i slusamo ono sljapkanje, obavezno uz upaljeno svjetlo radi i vizuelnog efekta, je l'. LjepotaRemzudin wrote: 06 Nov 2020, 19:57 Dali je vam sex za vreme menstruacije isto tako intensivan kao i u normalnom stanju ?![]()