Punjena patka..

posluzila je sa rizom i leblebijom..kestenjem..

Kaži koliko treba biti veliki račun u banci da počnem štediti.Trepka wrote:Šta imas od imanja ?! bankarski kont , u Monaku ili Ch ?!![]()
GET A ROOOOOMMMMMMTempy wrote:Trepka bračna ponuda još vrijedi, izjasni se.
Kaži koliko treba biti veliki račun u banci da počnem štediti.Trepka wrote:Šta imas od imanja ?! bankarski kont , u Monaku ili Ch ?!![]()
Tempy wrote:Trepka bračna ponuda još vrijedi, izjasni se.
Ova patka je mmmmmmmmmm, mora se probati. Prelijepo izgleda.![]()
Hvala Ruana..Ruana wrote:Trepavice ovo izgleda fantasticno, odakle ti tolika inspiracija.
Ah šta je sjaj Monaka spram bosanske idile, bosanskog sevdaha i čistog srca punog ljubavi?Trepavica wrote:Ako nisi do sada poceo, stedjeti , onda sumnjam da ces uspijeti i od sad..A racun , dovoljno visok , da moze poplacati svakodnevnice u Monaku , i kucnu poslugu..vozace frizere , sminkere ...sl..Ono znas ,kako se zivi U Monaku..
Eto takav zivot zelim..malo vise luxa..od ovog sto imam trenutno !
![]()
Jednostavno fotoshopomnepodobna wrote:Trepavice, kako uspiješ rižu napraviti a da ne bude .. kaša?
Hahahahha.. Vjeruj da i ja posumnjam isto kad vidim koliko spretnih kuharica imaRum wrote:Jednostavno fotoshopomnepodobna wrote:Trepavice, kako uspiješ rižu napraviti a da ne bude .. kaša?ubacila tudju rizu iz casopisa
Jaje na okoBonaqua wrote:Postavi li ikad trepavica recept necega? I nacin pripreme naravno?
Imate li ideju za neki brzinski rucak bez mesa gdje cu maks pola sata potrositi?
Jaje na oko.. Potrebni sastojci: jaje i okoRum wrote:Jaje na okoBonaqua wrote:Postavi li ikad trepavica recept necega? I nacin pripreme naravno?
Imate li ideju za neki brzinski rucak bez mesa gdje cu maks pola sata potrositi?
Potrebne namirnice za jednu osobu:
2 jaja
0,03l ulja ( 1 žlica za juhu)
1 prstohvat soli (bolje manje nego više, lako je dodati a teže oduzeti)
Priprema:
U tavu staviti ulje i pustit ga da se zagrije, uzeti jaje lagano lupnuti u rub tave i istresti ga na ugrijano ulje, posoliti, smanjiti vatru i lagano kuhačom odmicati već napola stisnute bjelance da se ostatak može ispeći. Ako volite da je žumance isto pečeno onda malo nagnite tavu i sa žlicom poljevajte skupljeno ulje po žumanjcu
moras nam i slike staviti, da te optuzimo da photoshoptutnplock wrote:sad cu da skuham citavo paklo kobaja
Bonaqua wrote:Postavi li ikad trepavica recept necega? I nacin pripreme naravno?
Slike brata molim lijepo ..dacina_curica wrote:Trepavice!!!!!!!!![]()
![]()
Mani se Tempija, udaj se za mog (drugog) brata!
![]()
Savrseno! Kakvo je punjenje za patku? Pinjoli i kestenje?
Rum wrote:Trepusko kakav je to alien
nepodobna wrote:Trepavice, kako uspiješ rižu napraviti a da ne bude .. kaša?
Rum wrote:Jednostavno fotoshopomnepodobna wrote:Trepavice, kako uspiješ rižu napraviti a da ne bude .. kaša?ubacila tudju rizu iz casopisa
Postavim , ko zeli otipkam ga , a moze se pronaci i na coolinarici , na mom profilu , tamo sam " pruna"..Bonaqua wrote:Postavi li ikad trepavica recept necega? I nacin pripreme naravno?
I ja sam slicno mislila , dok nisam uzela kuhanje kao jednu vrstu uzivanja..nepodobna wrote:Hahahahha.. Vjeruj da i ja posumnjam isto kad vidim koliko spretnih kuharica imaRum wrote:Jednostavno fotoshopomnepodobna wrote:Trepavice, kako uspiješ rižu napraviti a da ne bude .. kaša?ubacila tudju rizu iz casopisa
dacina_curica wrote:Bonaqua wrote:Postavi li ikad trepavica recept necega? I nacin pripreme naravno?
Ima Trepka profil na Coolinarika stranici, ja je tamo stalkam
Rume, dosadan si.Jedno je mene zezati ali diranjem u djela ozbiljnih kuharica ces bome zaraditi metak.
Cim pristupim zabranjenoj zoni..pregledam slike , javim dojmove..samo da mi daju pristupdacina_curica wrote:Trepka eno bratove slike na zasticenom dijelu.Malo je starija ali je vjerodostojna
Jupiiii hocu! Asistentica daca![]()
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests