Sta svaka cast, vadi eure i meci u sise
Havana, raskopcaj se
Da moremo mecat pare
Reko sam gazi Ifetu da zakljuca vrata, necemo iz kafane tri dana, dok nas ne budu morali ispumpavat!
Moderator: Krokodil Behko

Jbg, pare sutra, veceras odoh raditi..

Komso bolan, uzmi bolovanje

Nemoj dalje, roknuce nam Fudo, nece docekat ni Bidena da izaberu.

Treba dernek forumski napravit. Imali smo jedan davno kad je nun dolazio pa kod njega u kuci napravili. Jaooo, jedan od boljih. Dosta nas bilo a on svira, ja sviram... Al jebo nas. Dosla mu tri jarana sa gitarama i violinom. Profesionalci. Oooj. Ubili se. Medo nam jedva ziv osto.
A sve mi vice haj hari mata hari. O jebo li te hari... 

Neka bolan, bolje da ga tucemo nostalgijom, da ostane vakav. Pocece nam one roza helanke nosat bez nostalgije.

Sjecam se kad ste to praviliHAVANA wrote: 06 Nov 2020, 20:54Treba dernek forumski napravit. Imali smo jedan davno kad je nun dolazio pa kod njega u kuci napravili. Jaooo, jedan od boljih. Dosta nas bilo a on svira, ja sviram... Al jebo nas. Dosla mu tri jarana sa gitarama i violinom. Profesionalci. Oooj. Ubili se. Medo nam jedva ziv osto.Fuddo wrote: 06 Nov 2020, 20:48
Havana, raskopcaj se
Da moremo mecat pare
Reko sam gazi Ifetu da zakljuca vrata, necemo iz kafane tri dana, dok nas ne budu morali ispumpavat!A sve mi vice haj hari mata hari. O jebo li te hari...
![]()

Ma panja frajer a ima duse one, po starinski. Aksamluk. Zvao me neki dan.Fuddo wrote: 06 Nov 2020, 20:57Sjecam se kad ste to praviliHAVANA wrote: 06 Nov 2020, 20:54
Treba dernek forumski napravit. Imali smo jedan davno kad je nun dolazio pa kod njega u kuci napravili. Jaooo, jedan od boljih. Dosta nas bilo a on svira, ja sviram... Al jebo nas. Dosla mu tri jarana sa gitarama i violinom. Profesionalci. Oooj. Ubili se. Medo nam jedva ziv osto.A sve mi vice haj hari mata hari. O jebo li te hari...
![]()
Onaj Nun pravo dobar lik,
A kad mi je drekalica pricala kad se frajer prvi put pojavio, sa nakom tekicom, i nesta popisiva
Suze su me oblile

Fali mi jos dvije i da izadjem ispred kuce i pocnem se derat

Nemoj. Pjevaj. Kad ostaneeees jednom samaaaa medju cetri hladnaaaa zidaaaa

Fino celjade jeldekoteljubi_kadnisamtu wrote: 06 Nov 2020, 21:27 Sto lijepo svira i pjeva ovaj Havana, blago njegovim zenama![]()

Jakako vec blago,koteljubi_kadnisamtu wrote: 06 Nov 2020, 21:27 Sto lijepo svira i pjeva ovaj Havana, blago njegovim zenama![]()

koteljubi_kadnisamtu wrote: 06 Nov 2020, 21:27 Sto lijepo svira i pjeva ovaj Havana, blago njegovim zenama![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)