Kad ste u masi zakopcaj se dozavrat.vrhbosnica wrote: 06 Nov 2020, 22:43 Opet nista nismo ustanovili...
Jel treba biti zakopcan ili otkopcan
Kad si nasamo s njim, citaj mu iz pogleda.
Moderator: spacebound
Kad ste u masi zakopcaj se dozavrat.vrhbosnica wrote: 06 Nov 2020, 22:43 Opet nista nismo ustanovili...
Treba biti 'nako...vrhbosnica wrote: 06 Nov 2020, 22:43 Opet nista nismo ustanovili...
Tebi jedan savjet
Ma zeza me za Alphu ili pod kojim nickom ga ti znas...Zoomba ili Zoomke, ne znam.
eto pitaj Maju nasamo, vidis da sam je i dirno u srce, vidis joj osmijeha
Povazdan sam 'nakoDuminjo wrote: 06 Nov 2020, 22:50Treba biti 'nako...vrhbosnica wrote: 06 Nov 2020, 22:43 Opet nista nismo ustanovili...
Jel treba biti zakopcan ili otkopcan![]()
Brt nemoj mene u ovo mijesatiVrag wrote: 06 Nov 2020, 22:58Tebi jedan savjet
Bio je ovdje prije jedan forumas, Maji se pravo svidjao. Prije je to nego sto si se ti i MrH pojavili. Maja nije otvoreno pokazivala da joj se svidja, glumila ledenu kraljicu. Ali gdje on, tu ona. I ko djeca ono kad ti se neko svidi ti ga malo carkas, provociras, gurnes...Tako i ona, sve po njemu ne bi li pridobila njegovu paznju. Ne bi li joj tepao i izvukla iz njega ono "breskvice". Kad joj napise "breskvice" tacno osjetis da se ona sva zarumenila. Skroz drugacija atmosfera. Ona skakuce sa teme na temu.
Eto, ako mislis da nekako otopis Maju samo je zove breskvice, nema joj nista draze nego to kad cuje. Podsjeti je na forumsku ljubav.
Idem sad, imam posla
Vala u pravu si.ja da sam zensko da mi vice breskvice,seceru,srculence moje...odma bi ga ostavio/la.Maja wrote: 06 Nov 2020, 23:08Ma zeza me za Alphu ili pod kojim nickom ga ti znas...Zoomba ili Zoomke, ne znam.
Nisam ga podnosila. Jednom me nazvao breskvicom, i ne znam kako, ali poslije toga ga vise niko nije ni vidio ni cuo.
HAVANA wrote: 07 Nov 2020, 07:43Vala u pravu si.ja da sam zensko da mi vice breskvice,seceru,srculence moje...odma bi ga ostavio/la.Maja wrote: 06 Nov 2020, 23:08
Ma zeza me za Alphu ili pod kojim nickom ga ti znas...Zoomba ili Zoomke, ne znam.
Nisam ga podnosila. Jednom me nazvao breskvicom, i ne znam kako, ali poslije toga ga vise niko nije ni vidio ni cuo.Ja kad bi zeni reko breskvice obloge bi mi metla.Cuj breskvice.
Users browsing this forum: Masamune and 8 guests