To sam mu i ja odmah rekao.Calla wrote: 23 Oct 2020, 09:34 A ti bas zavolio te kvazi snalažljivea i drugi su možda doveli ljubavnice u swinger club sa sobom a prijatelj ti misli da su im supruge
![]()

Moderator: spacebound
To sam mu i ja odmah rekao.Calla wrote: 23 Oct 2020, 09:34 A ti bas zavolio te kvazi snalažljivea i drugi su možda doveli ljubavnice u swinger club sa sobom a prijatelj ti misli da su im supruge
![]()
Pa nismo valjda svi isti ili u tih 5 deka?prog321 wrote: 24 Oct 2020, 15:48 razlika je u nijansama.
Misliiš da ce taj drugi, treći biti bolji od prvog/ve?
A trava uvijek zelenija kod komšije.
Ljudi su u 5 deka kad se nalaze u istoj kategoriju.
Ne slazemo se. Dva vodoinstalatera imaju isto zanimanje i mozda je to jedino isto ili slicno kod dva covjeka. Jedan ce poslije posla u kafanu, narokat se pa doci kuci ženi pijan a drugi ce mozda poslije posla kuci i ženi napraviti veceruprog321 wrote: 24 Oct 2020, 18:27Ljudi su u 5 deka kad se nalaze u istoj kategoriju.
Recimo neko ko je živio sa vodoinstalaterom veoma rijetko će naći programera za novog muža. Ne bi imali o čemu pričat. Da je zavodi algebrom?
Vjerovatno bi opet nasla nekog fizikalca .A ljudi u istoj kategoriji su svi u pet deka.
Sta bi trebao sad zidar da joj citira schoppenhauera.
Možda se nakuhao za tri života
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests