baba ti u gacama
a sta cu provirit ?
saga ta neka i bobi
taj isto neki
al neka ih...
takoj uvik na pocetku
sve novo i zanimljivo jel
kasnije splasne. daprostis
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
baba ti u gacama

Izbodi neku voodoo lutku pa da izvedem malu na kafuMrH wrote: 07 Nov 2020, 22:44Chat dodje kao da ispolje revolt sto nisu u grupi na viberu. Ali neka se pate dok im bodemo voodoo lutke![]()

Moze brttuzlak1212 wrote: 07 Nov 2020, 22:48Izbodi neku voodoo lutku pa da izvedem malu na kafuMrH wrote: 07 Nov 2020, 22:44
Chat dodje kao da ispolje revolt sto nisu u grupi na viberu. Ali neka se pate dok im bodemo voodoo lutke![]()
![]()

dobro si se vise sjetiotuzlak1212 wrote: 07 Nov 2020, 22:48Izbodi neku voodoo lutku pa da izvedem malu na kafuMrH wrote: 07 Nov 2020, 22:44
Chat dodje kao da ispolje revolt sto nisu u grupi na viberu. Ali neka se pate dok im bodemo voodoo lutke![]()
![]()
znOs da nijeZizi505 wrote: 07 Nov 2020, 22:45 Idem vidjeti je li ti otvoren pp, pa da krenem s ljubavnim porukama.![]()
Ne mogu te prepustiti.![]()

Ja se izvinjavam..cujem imate neke vooodoo lutke..
Možeš li biti konkretnija, jer ja odmah pomislim da se na mene odnosi.Shadow wrote: 07 Nov 2020, 22:50 Kad ste postali tako zajedljivi ne znam.Sve nako sukanje na finjaka koliko ja mogu procitat jel, izmedju redova.
![]()

E za to ti je Remzudin idealan. Obrati se njemu 061 335 294vrhbosnica wrote: 07 Nov 2020, 22:50Ja se izvinjavam..cujem imate neke vooodoo lutke..
Jel radite i ljubavne sihire i jel mogu dobaciti čini sve fo njemacke..pitam za jaranicu

Neki jesu zaista namćori od ljudi a problem je sto se pojedinci na to upecaju i odose u banovice ni krivi ni duzni... E sad o tome kako koji mod procita stvari izmedju redova je prica za sebeShadow wrote: 07 Nov 2020, 22:50 Kad ste postali tako zajedljivi ne znam.Sve nako sukanje na finjaka koliko ja mogu procitat jel, izmedju redova.
![]()

Ne kudi me i ti

Ohotuzlak1212 wrote: 07 Nov 2020, 22:48Izbodi neku voodoo lutku pa da izvedem malu na kafuMrH wrote: 07 Nov 2020, 22:44
![]()

Jok Zizo. Samo se neka netrepeljivost i jos ponesto toliko osjeti i ne moze se izbjec. Lebdi u zraku.

necu haj,progledat cu ti kroz prste,nemoj vise vako da ti pa'ne u zaborav
sreca nisi mi komsijagreeneyes wrote: 07 Nov 2020, 22:49 Jest mi drago kad je grad prazan. Lakse podnosim sto i ja sam ne izlazim![]()
a sto to neb mogoZizi505 wrote: 07 Nov 2020, 22:49 Doduše, kada ti ne možeš biti u centru pažnje
nije ti ni zanimljivo![]()
![]()
Ništa neuobičajeno u komunikaciji među ljudima.Shadow wrote: 07 Nov 2020, 22:56Jok Zizo. Samo se neka netrepeljivost i jos ponesto toliko osjeti i ne moze se izbjec. Lebdi u zraku.Zizi505 wrote: 07 Nov 2020, 22:52
Možeš li biti konkretnija, jer ja odmah pomislim da se na mene odnosi.![]()
Nisam iz tih prica pa nemam sta bog zna ni rec. Samo primjetim.