MarlboroGold wrote: 09 Nov 2020, 22:10
Naseef Mushroom wrote: 09 Nov 2020, 21:12
Jah, kao što je i svako ko glasa za bošnjačke stranke a ne Njihovu stranku na ovom forumu botina. Isti je to mentalitet u pet deka i igra koju ste i vi prihvatili i koju isto igrate.
Tražili ste, gledajte.
Ne već oni koji prenose stavove centrale.
Navedi primjer. Ko god klikne na moj profil vidi da imam najviše komentara na podforum Vijesti i na temi Francuska i da od skoro 200 komentara imam možda 3 komentara vezana za politiku ili neku stranku (ne računajući komentare kada me neko citira pa mu odgovorim).
Nije da se tebi pravdam nego da drugi pročitaju. Ovdje ne pale fazoni sa onog drugog poznatog foruma gdje je Čika Pedja otvorio temu za svoju stranku koja bi na svakom neutralnom forumu i normalnom društvu bila zaključana za minutu jer predstavlja besplatnu reklamu stranke (a možda i nije besplatna?).
Nisam bot (mada mi je drago da misliš da me plaćaju za ono šta ti radis besplatno) ali jesam glasao više puta za SDA i glasat ću ubuduće za SDA i bilo koju drugu stranku u BiH (osim naravno za srpske i hrvatske stranke) ali nikada neću glasati za dvije stranke a to su SDP i NS. Pogotovo kada NS u po Sarajeva kandiduju nekog Srđana a u Banjaluci i Doboju ih nema. Ako imaš neki problem sa tim bujrum, nastavi ponavljati 2-3 iste fraze, ja sa tobom nemam problema.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.