Pa et'
Kakav dojam ostavljaju forumaši na Vas?
Moderator: VIP
Re: Kakav dojam ostavljaju forumaši na Vas?
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
- Status: Offline
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
- Odraz
- Inventar foruma

- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 268 times
Nisam ja zivotami, ja se drzim poslovice - ko sa djecom spava popisan se budi.Merlin246 wrote: 08 Nov 2020, 01:05 Skoro pola forumasa ovde su stara populacija koja se lozi na klinke i mladje djevojke, pri tom su i ozenjeni i imaju djecu i 50+..
Ti su mi najmrzi i vjecito vise na temama kao sto su "atributi, slike forumasica, autfit" i slicne teme![]()
Mudro bomeOdraz wrote: 10 Nov 2020, 05:12Nisam ja zivotami, ja se drzim poslovice - ko sa djecom spava popisan se budi.Merlin246 wrote: 08 Nov 2020, 01:05 Skoro pola forumasa ovde su stara populacija koja se lozi na klinke i mladje djevojke, pri tom su i ozenjeni i imaju djecu i 50+..
Ti su mi najmrzi i vjecito vise na temama kao sto su "atributi, slike forumasica, autfit" i slicne teme![]()
![]()
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14535 times
- Been thanked: 24667 times
Ja da sam sa Hvanaom i Laserom, nikad vise s tobom ne bih progovorio.Merlin246 wrote: 08 Nov 2020, 01:05 Skoro pola forumasa ovde su stara populacija koja se lozi na klinke i mladje djevojke, pri tom su i ozenjeni i imaju djecu i 50+..
DjeS tako ljudima rec.
Cuj, neko se lozi na tebe?
Svasta.
Dozvolite da se obratimo
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23167 times
- Been thanked: 21179 times
- Status: Online
Ne postavljajte sise i guzice i ne pravite takmicenja tipa naj sise foruma pa se nece ni javljati 
De Fudo ne petljaj se,nije rijec o tebi ni o Havani i Laseru.. to su fini ljudi pogotovo Havana.. nikad nista s njegove strane ruzno nisam procitala ni primjetila da se bilo kojoj zeni nabacuje na forumu.Fuddo wrote: 10 Nov 2020, 09:33Ja da sam sa Hvanaom i Laserom, nikad vise s tobom ne bih progovorio.Merlin246 wrote: 08 Nov 2020, 01:05 Skoro pola forumasa ovde su stara populacija koja se lozi na klinke i mladje djevojke, pri tom su i ozenjeni i imaju djecu i 50+..
DjeS tako ljudima rec.
Svasta.
I nisam mislila konkretno na mene nego na mladje cure opcenito
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Eno sad, vadis siMerlin246 wrote: 10 Nov 2020, 09:41De Fudo ne petljaj se,nije rijec o tebi ni o Havani i Laseru.. to su fini ljudi pogotovo Havana.. nikad nista s njegove strane ruzno nisam procitala ni primjetila da se bilo kojoj zeni nabacuje na forumu.Fuddo wrote: 10 Nov 2020, 09:33
Ja da sam sa Hvanaom i Laserom, nikad vise s tobom ne bih progovorio.
DjeS tako ljudima rec.
Svasta.
Cuj nisam mislila na sebe vec na mladje?
Koje mladje?
Djulsu?
Dozvolite da se obratimo
Fuddo wrote: 10 Nov 2020, 09:42Eno sad, vadis siMerlin246 wrote: 10 Nov 2020, 09:41
De Fudo ne petljaj se,nije rijec o tebi ni o Havani i Laseru.. to su fini ljudi pogotovo Havana.. nikad nista s njegove strane ruzno nisam procitala ni primjetila da se bilo kojoj zeni nabacuje na forumu.
Cuj nisam mislila na sebe vec na mladje?
Koje mladje?
Djulsu?
Pa i na sebe izmedju ostalog..kazem sta sam dozivjala i na svojoj kozi i ovako sto primjetim sta se i kome pise.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Pa mozda te loze, a ne loze se na tebe.
Mozda ti iz pristojnosti vicu, lijepa si, fino se se obukla, a realno ih boli djon.
Dozvolite da se obratimo
- Odraz
- Inventar foruma

- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 268 times
To je ruzno ali u tom slucaju se pozali konkretno na levata jer sam se i ja osjetio prozvanim a fakat jedva odem na te teme a i kad odem ako je zenska mladja od 40 godina ja zakrenem glavu da ne ograjisem ...Merlin246 wrote: 10 Nov 2020, 09:49
Pa i na sebe izmedju ostalog..kazem sta sam dozivjala i na svojoj kozi i ovako sto primjetim sta se i kome pise.![]()
Jest tako je haj sad pusti me da citam jednu drugu temu, rekla sam sta sam imalaFuddo wrote: 10 Nov 2020, 09:52Pa mozda te loze, a ne loze se na tebe.Merlin246 wrote: 10 Nov 2020, 09:49
Pa i na sebe izmedju ostalog..kazem sta sam dozivjala i na svojoj kozi i ovako sto primjetim sta se i kome pise.![]()
Mozda ti iz pristojnosti vicu, lijepa si, fino se se obukla, a realno ih boli djon.
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2955 times
- Been thanked: 24431 times
Nisam derpe majke mi.Merlin246 wrote: 10 Nov 2020, 09:41De Fudo ne petljaj se,nije rijec o tebi ni o Havani i Laseru.. to su fini ljudi pogotovo Havana.. nikad nista s njegove strane ruzno nisam procitala ni primjetila da se bilo kojoj zeni nabacuje na forumu.Fuddo wrote: 10 Nov 2020, 09:33
Ja da sam sa Hvanaom i Laserom, nikad vise s tobom ne bih progovorio.
DjeS tako ljudima rec.
Svasta.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
- Been thanked: 1 time
Ali si sumnjiv skroz. 
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2955 times
- Been thanked: 24431 times
Sacu im se sliktat. 
Last edited by HAVANA on 10 Nov 2020, 11:40, edited 1 time in total.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
- Been thanked: 1 time
Merlinka misli da je naj pi.ka ovdje.
Možda onoma u alabami.
Ja izadjem na ulicu i vidim deset boljih u roku od pola sata.
Ako joj neko ovdje ljubazno kaze da je komad. To je vala kulturno i lijepo.
Dobro ja ne govorim nikome. Ali ako se neko udostoji to da kaze onda respektuj. Ne glumi najpicku.
Možda onoma u alabami.
Dobro ja ne govorim nikome. Ali ako se neko udostoji to da kaze onda respektuj. Ne glumi najpicku.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- Vrag
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
gledaj sto sebe pomladiFuddo wrote: 10 Nov 2020, 09:33Ja da sam sa Hvanaom i Laserom, nikad vise s tobom ne bih progovorio.Merlin246 wrote: 08 Nov 2020, 01:05 Skoro pola forumasa ovde su stara populacija koja se lozi na klinke i mladje djevojke, pri tom su i ozenjeni i imaju djecu i 50+..
DjeS tako ljudima rec.
Svasta.
Mislim da je njen izbor šta će smatrati kao izraz poštovanja, a šta ne.prog321 wrote: 10 Nov 2020, 11:22 Merlinka misli da je naj pi.ka ovdje.![]()
Možda onoma u alabami.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti