Zbilja.
Nema generacije koja nije dozivila "bratoubilacki "rat.
Moderator: spacebound
Zbilja.
Ma lupa lik bezveze.dadojović wrote: 10 Nov 2020, 16:47Pa veliki petak je jednom u godini.Naseef Mushroom wrote: 10 Nov 2020, 16:37
Imaju uoči Velikog petka da ne jedu meso taj dan, samo ribu
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/h ... cu-cijene/
Jesi li ti siguran da nisi nešto krivo shvatio?
I ne, ne mora se jesti riba na veliki petak.
Možda pecaju četvrtkom?dadojović wrote: 10 Nov 2020, 15:57Zašto bi jeli samo ribu petkom?Naseef Mushroom wrote: 10 Nov 2020, 15:46
Pročitaj ponovo moj komentar. Niko iz te sjedaljke koju sam naveo u primjeru ne slavi slave niti jede samo ribu petkom
Je l to ne planiraš ses?
To je to.Nice try wrote: 10 Nov 2020, 11:52Niko ne mora biti donji.amidza idriz wrote: 10 Nov 2020, 11:12
Samo oni znaju koliko je tu bilo kompromisa i odricanja...ili mozda nije, neko bude donji radi mira u kuci.
Ljudi koji ulaze u mješovite brakove svakako nisu opterećeni mnogim stvarima zbog kojih ostali zapinju i gnušaju se.
Niko ih ne sili, u brak uđu iz ljubavi i poštovanja, rode djecu i žive jednim normalnim životom.
Ma ja, lako se na forumu kurčiti ali valja u Oborke doći.Fuddo wrote: 10 Nov 2020, 18:09 Ja sve razumijem, dese se ljubav i lijepa zena, razumna, postena, voli te i to...i kTomu jos, jelena joj ime bese.
Al haj se majcin sine pomoli sHnjom u Oborcima,
Lako je u njujorku bit bacje,
Eee
Ma bježi ba Dado pojma ti nemaš, slusaj sta ti Gljiva@ kaže kako to ide kod katolika.dadojović wrote: 10 Nov 2020, 16:47Pa veliki petak je jednom u godini.Naseef Mushroom wrote: 10 Nov 2020, 16:37
Imaju uoči Velikog petka da ne jedu meso taj dan, samo ribu
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/h ... cu-cijene/
Jesi li ti siguran da nisi nešto krivo shvatio?
I ne, ne mora se jesti riba na veliki petak.
Ma sta je druze, zajebano je to.Mirelam wrote: 10 Nov 2020, 18:21Ma ja, lako se na forumu kurčiti ali valja u Oborke doći.Fuddo wrote: 10 Nov 2020, 18:09 Ja sve razumijem, dese se ljubav i lijepa zena, razumna, postena, voli te i to...i kTomu jos, jelena joj ime bese.
Al haj se majcin sine pomoli sHnjom u Oborcima,
Lako je u njujorku bit bacje,
Eee![]()
Sačir objasnio.![]()
Ma to ti je onaj fol kad Suljo dolazi iz Amerike i javlja da dolazi sa zenom. Mater presretna , na aerodrom da ga docekaju, izlazi Suljo a pored njega zena crna ko ugarak. Kaze mati: Oj, lijepi naši Vlasi.Fuddo wrote: 10 Nov 2020, 18:31Ma sta je druze, zajebano je to.Mirelam wrote: 10 Nov 2020, 18:21
Ma ja, lako se na forumu kurčiti ali valja u Oborke doći.![]()
Sačir objasnio.![]()
Moj dajdza je doveo iz Njemacke, ja bio malesan, bila iz Negotina, ustvari, neko selo kod Negotina, Milena se zvala.
Kad se prvi put pomolila, bila ista borivoje surdulovic. Imala i onaj sesiric ko kod njega.
Dedo ga zamal iz sacmarice nije sroko, i njega i nju.
Al umrla kasnije, sredila dajdzi papire u njemackoj, i et...ode zena. Nije ba bila losa, meni bila zanimljiva, nikad prije uzivo nisam cuo akcenat, isto crtani film kad gledas.
...da ali u bajkamaMala_Mu wrote: 10 Nov 2020, 18:14To je to.Nice try wrote: 10 Nov 2020, 11:52
Niko ne mora biti donji.
Ljudi koji ulaze u mješovite brakove svakako nisu opterećeni mnogim stvarima zbog kojih ostali zapinju i gnušaju se.
Niko ih ne sili, u brak uđu iz ljubavi i poštovanja, rode djecu i žive jednim normalnim životom.![]()
Oj, piso sam to mescini jednom,Mirelam wrote: 10 Nov 2020, 18:36Ma to ti je onaj fol kad Suljo dolazi iz Amerike i javlja da dolazi sa zenom. Mater presretna , na aerodrom da ga docekaju, izlazi Suljo a pored njega zena crna ko ugarak. Kaze mati: Oj, lijepi naši Vlasi.Fuddo wrote: 10 Nov 2020, 18:31
Ma sta je druze, zajebano je to.
Moj dajdza je doveo iz Njemacke, ja bio malesan, bila iz Negotina, ustvari, neko selo kod Negotina, Milena se zvala.
Kad se prvi put pomolila, bila ista borivoje surdulovic. Imala i onaj sesiric ko kod njega.
Dedo ga zamal iz sacmarice nije sroko, i njega i nju.
Al umrla kasnije, sredila dajdzi papire u njemackoj, i et...ode zena. Nije ba bila losa, meni bila zanimljiva, nikad prije uzivo nisam cuo akcenat, isto crtani film kad gledas.![]()
A Jesi pitao jer makar babo/mater musliman?Fuddo wrote: 10 Nov 2020, 18:42Oj, piso sam to mescini jednom,Mirelam wrote: 10 Nov 2020, 18:36
Ma to ti je onaj fol kad Suljo dolazi iz Amerike i javlja da dolazi sa zenom. Mater presretna , na aerodrom da ga docekaju, izlazi Suljo a pored njega zena crna ko ugarak. Kaze mati: Oj, lijepi naši Vlasi.![]()
Odvede me jaran kod nekog naseg cojeka, ja ga nisam znao, a oni su nesta mutili,
I tamo ba fina neka familija, pojest, popit, posteni ljudi, stariji...nasa ona suplja drznedaj.
Ajebote, ima malesni crnac, peSest godina, tako nesta,
Mali se nest igra, i pjeva Halida, al zna sve, i dobro pjeva koooo bii leeekoooo cuudaaa daaa seew deeseee,
Ja vicem ono zeni, reko, vi mora da njega dugo cuvate, dok je ovako nas naucio...
Ma nije bolan, to nam je unuk, i on je nas...
Ojjjj, vicem u sebi sam sebi, ojebemte fudo glupa, pa sto ne sutis...fakat mi nezgodno bilo.
Nisam rodjo vise nista pito,Mirelam wrote: 10 Nov 2020, 18:47A Jesi pitao jer makar babo/mater musliman?Fuddo wrote: 10 Nov 2020, 18:42
Oj, piso sam to mescini jednom,
Odvede me jaran kod nekog naseg cojeka, ja ga nisam znao, a oni su nesta mutili,
I tamo ba fina neka familija, pojest, popit, posteni ljudi, stariji...nasa ona suplja drznedaj.
Ajebote, ima malesni crnac, peSest godina, tako nesta,
Mali se nest igra, i pjeva Halida, al zna sve, i dobro pjeva koooo bii leeekoooo cuudaaa daaa seew deeseee,
Ja vicem ono zeni, reko, vi mora da njega dugo cuvate, dok je ovako nas naucio...
Ma nije bolan, to nam je unuk, i on je nas...
Ojjjj, vicem u sebi sam sebi, ojebemte fudo glupa, pa sto ne sutis...fakat mi nezgodno bilo.![]()