Idući put kad se napiješ nemoj više ljubav da mi izjavljuješ.
Dobrodošli novi forumaši
Moderator: Krokodil Behko
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2674 times
- Been thanked: 4687 times
- Status: Offline
Re: Dobrodošli novi forumaši
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Laser
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 1221 times
- Been thanked: 3876 times
Pa da prođem ko Fudo? Evo i Nora ga napala.
Ja ću diplomatski kazat da svake imaju svoj faktor.
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14026 times
- Been thanked: 23274 times
OjjjjNora Ibsenova wrote: 11 Nov 2020, 14:30Idući put kad se napiješ nemoj više ljubav da mi izjavljuješ.![]()
Svaki put kad se napijem moja ljubav nema granica,
Ne budi okrutna prema mom srceTu srcastom
Vici volim te fudo i kad nisi pjan
Dozvolite da se obratimo
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Evo Sago, vidiš koliko imaš fanova, nemaš potrebe da budeš ljubomorna na tuđu ljubav.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
A sta cu kad je to jace od mene.Nora Ibsenova wrote: 11 Nov 2020, 14:33 Evo Sago, vidiš koliko imaš fanova, nemaš potrebe da budeš ljubomorna na tuđu ljubav.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Trebaš malo poradit na svojim kompleksima. Fasovat ćeš negdje zbog toga.Saga wrote: 11 Nov 2020, 14:36A sta cu kad je to jace od mene.Nora Ibsenova wrote: 11 Nov 2020, 14:33 Evo Sago, vidiš koliko imaš fanova, nemaš potrebe da budeš ljubomorna na tuđu ljubav.Ja kad vidin sritan par moran to pokusat pokvarit.
![]()
A kad san nesigurna u sebe, u svoje male grudi. Evo sad se i bure bojin.Nora Ibsenova wrote: 11 Nov 2020, 14:38Trebaš malo poradit na svojim kompleksima. Fasovat ćeš negdje zbog toga.Saga wrote: 11 Nov 2020, 14:36 A sta cu kad je to jace od mene.Ja kad vidin sritan par moran to pokusat pokvarit.
![]()
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Ne možeš tako gradit samopuzdanje.Saga wrote: 11 Nov 2020, 14:40A kad san nesigurna u sebe, u svoje male grudi. Evo sad se i bure bojin.Nora Ibsenova wrote: 11 Nov 2020, 14:38
Trebaš malo poradit na svojim kompleksima. Fasovat ćeš negdje zbog toga.sta ako me odnese
![]()
Iako bi tvoja samovrijednost u tvom vlastitom sistemu vrijednosti naglo porasla kada bi on zbog tebe ostavio svoju partnerku, to nije zdrav način da se liječe kompleksi.
Nisam se tome od tebe nadala.
Ali... ali... ali. Pokaza mi je metke. Ja san mu rekla da ima dobar pistolj. Zar to ne znaci da ce me zenit?Nora Ibsenova wrote: 11 Nov 2020, 14:45Ne možeš tako gradit samopuzdanje.Saga wrote: 11 Nov 2020, 14:40
A kad san nesigurna u sebe, u svoje male grudi. Evo sad se i bure bojin.sta ako me odnese
![]()
![]()
Iako bi tvoja samovrijednost u tvom vlastitom sistemu vrijednosti naglo porasla kada bi on zbog tebe ostavio svoju partnerku, to nije zdrav način da se liječe kompleksi.
Nisam se tome od tebe nadala.![]()
Oh, okrutni svite...
Ajme, postala san dosadna i sama sebi 

to je vec kriticno. 
Ubi ova samoizolacija.
Ubi ova samoizolacija.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

I pištolj ti je pokazao?Saga wrote: 11 Nov 2020, 14:47Ali... ali... ali. Pokaza mi je metke. Ja san mu rekla da ima dobar pistolj. Zar to ne znaci da ce me zenit?Nora Ibsenova wrote: 11 Nov 2020, 14:45
Ne možeš tako gradit samopuzdanje.![]()
Nisam se tome od tebe nadala.![]()
Oh, okrutni svite...![]()
Tvoja očajnička potreba za pažnjom te navodi da vidiš stvari kojih nema. Zašto umišljaš da ti se čovjek upucavao?
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 8902 times
- Been thanked: 5654 times
Odoh ja na politiku i mijesane brakove.
Bezbjednije.
Bezbjednije.
The Dark Side Of The Forum...
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22202 times
- Been thanked: 20287 times
Jašta siSaga wrote: 11 Nov 2020, 14:49 Ajme, postala san dosadna i sama sebito je vec kriticno.
Ubi ova samoizolacija.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
U mom selu kad nekom pokazes pistolj to znaci da ce te vincat. Al nije u vasem selu isto?Nora Ibsenova wrote: 11 Nov 2020, 14:50I pištolj ti je pokazao?Saga wrote: 11 Nov 2020, 14:47
Ali... ali... ali. Pokaza mi je metke. Ja san mu rekla da ima dobar pistolj. Zar to ne znaci da ce me zenit?
Oh, okrutni svite...![]()
![]()
Tvoja očajnička potreba za pažnjom te navodi da vidiš stvari kojih nema. Zašto umišljaš da ti se čovjek upucavao?
Onda je to nesporazum.
Al tebi nisanMarlboroGold wrote: 11 Nov 2020, 14:53Jašta siSaga wrote: 11 Nov 2020, 14:49 Ajme, postala san dosadna i sama sebito je vec kriticno.
Ubi ova samoizolacija.![]()
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22202 times
- Been thanked: 20287 times
Pa et... ovo... onaj.. hmm
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Olaaaaaaaaaa evo i karfiolaaaa