Cestitam ti,,

Moderator: VIP
Dori wrote: 11 Nov 2020, 21:03 Ali sve nešto razmišljam hocemo li izgubiti naviku rukovanja i bliskog kontakta sa nepoznatim ljudima poslije ovog svega?![]()
Legendaran mi je tvoj vrt i light show.Dori wrote: 11 Nov 2020, 13:18Pa možda treba nekad nešto da se desi da malo povučemo ručnu.....Usporimo.....HAVANA wrote: 11 Nov 2020, 13:09 Nista,glup sam ko qrac.Inace vazda nesta smisljam ,planiram...Sad samo jedem plazma keks i pijem mlijeko,spavam,jedem,spavam.Jos jedna i licicu na biseru turkovic.
Ja sad kontam, nikad mi kuća ljepša nije bila![]()
Prije radiš, trci tamo, ovamo, vikend se izvuče za čas. Dodje godišnji gdje ćemo, šta ćemo....
Sad nekako kad sam kod kuće milion stvari uradili koje smo godinama planirali, a nikada nismo imali dovoljno vremena.
Sad mi nekako svaka sitnica na mjestu....
Puno vise vremena za planiranje, razmišljanje.....Sto nekad koliko je dobro, toliko i nije![]()
Svaki put kad na filmu vidim da se rukuju ili grle, trznem se. Sjetim se korone.Dori wrote: 11 Nov 2020, 21:03 Ali sve nešto razmišljam hocemo li izgubiti naviku rukovanja i bliskog kontakta sa nepoznatim ljudima poslije ovog svega?![]()
Pa to.....ili gledam neki koncert nešto. Prva misao “virus”. Nekako ne znam hocemo li ikad vise onako opušteni biti kao prije....
Da administracija sva moze skoro raditi od kuce i da nas pola haman ne trebaKoraci_u_noci wrote: 11 Nov 2020, 21:43 Mozda je univerzalno da smo vidjeli da mozemo bez stvari za koje nam je do tada bilo nezamislivo, pa bilo to da ne izadjes iz kuce sedam dana, ne ides na kafu, ne vidjas roditelje, ne igras kladionicu i sl.
I sta sad,krecis kucu takva?Dori wrote: 12 Nov 2020, 07:44 Jah.....naučila sam se sama ofarbati i isfenirati.
Može se bez puno toga![]()
Eh, to, to! Svi se zale nema hodnji, druzenja, kafa po kaficima, a kod mene to stanje redovnoJulia-Klara wrote: 12 Nov 2020, 00:38 - Naucila sam da je moja “otudjenost” i izolovanje od ljudi ipak pozitivna-na kraju su svi morali zivjeti ko ja, ali nisu prosli bez posljedica , za razliku od meme
- Naucila sam sam (vise skontala) da sam mentalno jaca nego sto sam mislila
- da me niko nikad nece voljeti niti paziti vise od sestre, mame i tate
- da ti u susret izadju ljudi koje i ne poznajes (Martina Mlinarevic i Edo Jaganjac)
I ono najbitnije - Naucila sam pasti s motora![]()
Users browsing this forum: No registered users and 16 guests