Broot, svake sedmice mijenja nick, kreativan do bola, osjetljiv, osvetoljubiv, ali drag kao mali medo.
Koristim ovu priliku da ga srdačno pozdravim i poljubim

Moderator: Krokodil Behko
Zvijezde brtFufe wrote: 11 Nov 2020, 23:02 Podvojena ličnost. Jedan kruti je fin, kulturan, vrlo inteligentan, šarmantan, lijep ko lutka, zgodan, itd.
Al kad ispliva onaj drugi kruti
To je onaj nastrani, vulgarni, sado mazo i tak to
Izgleda da je našao kruticu srca svoga.![]()
Djeluje kao da je zaljubljen.
Ma odabi, sve sto ne valja skorpija, e jastabRoot wrote: 12 Nov 2020, 11:44Zvijezde brtFufe wrote: 11 Nov 2020, 23:02 Podvojena ličnost. Jedan kruti je fin, kulturan, vrlo inteligentan, šarmantan, lijep ko lutka, zgodan, itd.
Al kad ispliva onaj drugi kruti
To je onaj nastrani, vulgarni, sado mazo i tak to
Izgleda da je našao kruticu srca svoga.![]()
Djeluje kao da je zaljubljen.![]()
oto prvo libra oto drugo skorpio
ma ja,najlakse ti je na meneMarlboroGold wrote: 12 Nov 2020, 14:23 Joj kad bude Belajka... ima da joj se nagovorim da sijeva sa svih strana![]()
Sve po zasluziBelay Queen wrote: 12 Nov 2020, 15:23ma ja,najlakse ti je na meneMarlboroGold wrote: 12 Nov 2020, 14:23 Joj kad bude Belajka... ima da joj se nagovorim da sijeva sa svih strana![]()
![]()
ma ja,ja ti sve pustim,bolje meni nego da te banuju
ja nigdje nisam napis'o da je to loše
Nisi napisao al je tako....
ja procitah VAGINETINENice try wrote: 12 Nov 2020, 16:15 Pa i Vagetine imaju tamnu stranu, još kad smo na granici prema znaku Škorpijetina![]()
Ccccccc, Beni
Recemo da si potrefioinsomnia wrote: 12 Nov 2020, 18:00 Uziva se praviti puno glupljim nego sto jeste. Nasao sebi idole u nekim polupismenim likovima