Pajdo tebi skidam kapu kako to sve stignes

Moderator: Krokodil Behko

Pajdo tebi skidam kapu kako to sve stignes

Bogami pocastim ja kad je mene reda, nije da ne pocastimMaja wrote: 13 Nov 2020, 16:40 ElPerhan
Boga mu poljubim, da mi nije ovoliko drag, prestalala bih ga citati ko bagru zbog izvrtanja rijeci.
Kaze u reali prica normalno a na forumu ovako. Pa de obrni
Mezimac foruma, dobra dusa.
Djeluje mi malo stidljivo al haj, proce ga. Mislim, nema razloga za to. Ljepuskast je, radi, prima topli, zna oprat haljinku, zna skuhat, ceprka oko struje i halata, vozi oprezno (17 na sat), snasao se u drugom gradu...dobra prilika za young girls.
Darezljiv s reakcijama a skrt s parama.
Perhan

Od takvih ljudi i upijam izrazeNice try wrote: 13 Nov 2020, 17:04 Fin dečko. Odgojen, vrijedan. Meni je simpatičan i poseban s ovim svojim starinskim izražavanjem. Kad citam neki duži post uvijek mi je pred očima neka hercegovačka starina dok sjedi i mota cigar

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ovo sam te sve skontala plus je petak 13.ElTriconi wrote: 12 Nov 2020, 18:11U reali koristim knjizevni jezik, gledam zgodnu priliku pa zacinim tim sto ti kazes prastarim rijecima i to je to. Na forumu pisem gotovo samo tako mada se nekad desi period kad ne pisemFufe wrote: 12 Nov 2020, 18:08 Fin, kulturan dječko. Nikad nisam vidio da se s nekim posvađao.
Nenametljiv. Saburli. Inteligentan. Razumije se u svašta nešto. Pismen. Umije formulisati rečenicu.
Nekad bude bezze kad koristi neke prastare riječi, al niš strašno.
Kratko rečeno, momčina za pohvaliti.

Mala ostavila si me bez rjeciMala_Mu wrote: 13 Nov 2020, 18:01 Dakle Triconja.
Forumska dobrica u pravom smislu te rijeci.
Cak i kad ga neko prozove i pokusa ( a bilo je
takvih slucajeva u par navrata ) hinjski spustitti on to okrene na salu. I ne zamara se. Niti uzima za zlo i ceka sljedecu priliku da mu uzvrati.
Razdvaja dobro virtualu od stvarnog svijeta. Zna povuci granicu. Totalno neopterecen forumskim mahalanjem svadjama tracevima i svemu negativnom. Siri pozitivnu energiju. Reklo bi se kad gledas sa strane da je uvijek raspolozen.
Vrijedan, duhovit. I sa onim starinjskim izrazima i nacinom komunikacije drugaciji i zanimljiv, najcesce me bas on nasmije.
Nimalo napadan. Mozes se s njim zezati koliko god hoces da ne shvati na pogresan nacin.
Osoba s kojom najvise pisem na forumu a da smo privatno svega dva pp-a mozda razmijenili.
Ne daj da te zivot promijeni.

Meni si posvetila najmanje tekstaMaja wrote: 13 Nov 2020, 16:40 ElPerhan
Boga mu poljubim, da mi nije ovoliko drag, prestalala bih ga citati ko bagru zbog izvrtanja rijeci.
Djeluje mi malo stidljivo al haj, proce ga. Mislim, nema razloga za to. Ljepuskast je, radi, prima topli, zna oprat haljinku, zna skuhat, ceprka oko struje i halata, vozi oprezno (17 na sat), snasao se u drugom gradu...dobra prilika za young girls.
Perhan

meni ce kopirati samo onaj tekst sto je napisala koraku.MarlboroGold wrote: 13 Nov 2020, 19:19Meni si posvetila najmanje tekstaMaja wrote: 13 Nov 2020, 16:40 ElPerhan
Perhan