Skup najpoznatijeg chetnika od aktuelnih političara, Stevandićeva stranka. Ovo treba išamarati a ne pomoći imjelena... wrote: 13 Nov 2020, 17:10Zar je bitno čiji je otac i suprug bolestan, kako mu je ime i čime se bavi...Naseef Mushroom wrote: 13 Nov 2020, 17:04
Ima bolest, ima ovisnost a ima i nekog ko je jednostavno stoka pa se krije iza bolesnih i ovisnih ljudi.
A kad pročitaš da sam ja ovdje napisao nečije ime i napisao čiji je otac, suprug, gdje radi, kako izgoeda, onda me smatraj nikakvim čovjekom.
Taman posla da si napisao još i to.
Rekoh...možda.
Ja da želim bolesnim pomagati obišao bih bolesnu djecu i penzionere, obilazio fizičke i mentalne invalide djecu i odrasle, a kod takvih "bolesnika" je sevap pisati priče po forumima, pa nek se nađu u priči i zastide. Znam ja dobro šta je bolest i ovisnost od alkohola, znao sam ih takvih više, duša od ljudi, tačno znaš da je bila neka tačka u životu gdje je sve krenulo naopako. Taj je sretan dok ima limenku u ruci, ismijavaju ih, mala djeca ih uzmu na zub, da je bogdom naprednija država pa da dobiju brigu koju trebaju i izađu na pravi put.
Ja govorim o stoci, čija je definicija života samo dobro se najesti i dobro popiti, koji dok loču već prave planove gdje će sutra lokati. Nikakvi to nisu ljudi, primjeti se po priči. Ne mislim priču pijansku od pravih bolesnika i ovisnika koja je nekad duhovita, nekad glupa a nekada nenamjerno i poučna. Govorim o priči ko će nabaviti prase, gdje je sutra janje, kad će ko nabaviti vino iz inostranstva, gdje ima dobra konobarica i sva se priča i pogled na život sastoji od toga.