Oči moje lijepeGospođa Brams wrote:Ja sam bila u privatnom stanu, a centralno grijanje, puno nas, pa je bilo vruće za neizdržati. Užas! Kako mrzim pretople prostorije. To mi je pokvarilo čitav ugođaj

Nisam rekao šta želim u sljedećoj godini

Oči moje lijepeGospođa Brams wrote:Ja sam bila u privatnom stanu, a centralno grijanje, puno nas, pa je bilo vruće za neizdržati. Užas! Kako mrzim pretople prostorije. To mi je pokvarilo čitav ugođaj
Bila kod kuće, ja muž i dijete. Moj crvendać malo smrcao, pa nismo nigdje izlazili. Baš nam je bilo lijepo. Dijete sam smjestila ranije u krevet, a ja i muž pred kamin, čaša vina, Džamonjina knjiga i onih 8 vrsta kolača koje sam napravilaDust wrote:
Daco komšinice nejbrhudice
Kako si se ti provela
Je li bilo i kod vas vatrometa
Šta sam rekodacina_curica wrote:
Bila kod kuće, ja muž i dijete.
niska grana wrote:Dobra tema![]()
Novogodišnju noć sam proveo u bukovoj šumi. Iako sam se bjesomučno borio za slobodnu noć i šefa pokušavao potkupiti pozamašnom kolekcijom svojih dječačkih erotskih stripova, izvijesni me odbio nakon čega sam dobrano počeo mijenjati boje u licu, što od ljutnje, što od stida koji me polako prožimao dok sam gledao dotičnog kako bulji u moje stripove i smije se nekontrolisano, držeći se za stomak i bacajući čas lijevo, čas desno.
Barem sam s brda mogao da gledam vatromet iznad Sarajeva, zamišljajući pritom moju...oh...moju divnu i dražesnu Ideju kako sjedi ispod jelke i rumenih obraza pije vino dok oko nje leže zgužvani ukrasni papiri s netom otvorenih poklona koje je dobila od kolega i prijatelja...tih sretnika koji je svaki dan mogu gledati.
Ideja, Ideja... kao što su Austrijanci nekad bili okupatori mog grada, tako si ti sada sasma okupator mog srca.
Zašto bi neko imao potrebu da gleda svoj šupak? To nisu stvari o kojima se diskutuje na forumima. Ni s religijskog aspekta nije poželjno. A da jeste, potukla bih te u raspravi jer sam fakultetski obrazovana i jako načitana.Callaclassicgirl wrote:Bravo Ban, ti zaista imaš zdravo razmišljanje i ne bojiš se ispoljavati svoju seksualnost. Kad je sex u pitanju zaista si apetitli i svaka ti čast na tome. Sex je nešto najljepše, nešto što je odavno trebalo prestati biti tabu.
Znate li vi koliko muškaraca nikad nije vidilo svoj anus? Nikad nisu uzeli fotoaparat, naguzili se, uslikali i pogledali sliku. To je strašno. 99 posto muškaraca se srami priznati da im je lijepo kad im se nadražuje analni otvor.
javljam seJulia-Klara wrote: Da se vratimo na temu, u sljedećoj godini želim upoznati svog gospodina Sivog