Nasilje na ulicama BiH
Moderator: Krokodil Behko
- MrH
- 22 bez glave
- Has thanked: 1690 times
- Been thanked: 1391 times
- Status: Offline
Re: Putnici se potukli u tramvaju na Pofalićima
Ispade sad da branim SDA, Boze sacuvaj, al licno biras kako ces se ponasati u drustvu, stvar karaktera i kucnog odgoja.
Sam biras hoces li biti narkoman, alkoholicar ili ces se skolovati i raditi.
Svi smo mi imali neke demone u sebi, a najlakse je krenuti za porocima i vaditi se na to. Sjebase mi zivot poroci i vlast, odoh se tuci po tramvaju.
Svi smo mi imali neke demone u sebi, a najlakse je krenuti za porocima i vaditi se na to. Sjebase mi zivot poroci i vlast, odoh se tuci po tramvaju.
11/11/22
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4322 times
- Been thanked: 3252 times
To ih je Klix naučio. Mentalna promidžba na mala vrata. Budale.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- MrH
- 22 bez glave
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3722 times
- Been thanked: 6818 times
Pa meni nikad ne bi palo napamet da to snimam..Melek wrote: 14 Nov 2020, 23:41 Druga je stvar spašavati jednog davljenika a sasvim druga kad imaš situaciju gdje se mange mlate palijama, noževima i sličnim rekvizitima.
odkud im ideja da snimaju..
ona u Becu isao ispod prozora i ubijao, umjesto da su ga adjali serpom, loncem , oni se dohvatili tel i snimaju..
pa stolica , lonac ga mogu ubiti sa deset metara visine..
a ne daj tel i snimaj kako ubija..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- jelena...
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 1 time
Da, neko jeste snimao, što u današnje vrijeme nije ništa neobično niti svojstveno samo našem narodu.
Više njih ipak je pokušalo da ih zaustavi...i prekine tuču, neko od građana je i pozvao policiju. Nisu sigurno došli bez poziva.
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4322 times
- Been thanked: 3252 times
Snimanje može vrlo mnogo pomoći eventualnoj policijskoj istrazi. Čist dokaz, nasilja, ubistva itd.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- MrH
- 22 bez glave
SDA je kriva sto su snimali i nisu krenuli da sprijece tucujelena... wrote: 14 Nov 2020, 23:45Da, neko jeste snimao, što u današnje vrijeme nije ništa neobično niti svojstveno samo našem narodu.
Više njih ipak je pokušalo da ih zaustavi...i prekine tuču, neko od građana je i pozvao policiju. Nisu sigurno došli bez poziva.
11/11/22
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3893 times
- Been thanked: 3591 times
Podsjeća me na onu logiku kada neko krivi vlast i došlje što se u jednom gradu u kojem su se slušali Indexi i Zdravko Čolić danas slušaju Bube, Jale, Jane i Ćane a onda kada je se u Sarajevu slušalo Zabranjeno Pušenje tada je se i na zapadu slusao Bruce Springsteen. Kada se na zapadu počeo slušati Lil Wayne tako se i kod nas počeo slušati Jala Brat.Duminjo wrote: 14 Nov 2020, 23:24 Ko da se nigdje u svijetu ne tuku po javnom prevozu..
Ono baš kad nemas sta za reci a htio bi biti mudar, ispalis kako je kriva vlast.
Ljudi imaju određenu sliku Sarajeva iz 1974. ili 1988. i krive nekoga što vise nije tako i u 2020. pa za sve negativne pojave krive vlast a nisu svjesni da nigdje u svijetu u 2020. nije kao u 1974. osim možda kod Amiša.
(mada, vjerovali ili ne, tukli su se i u 1974.)
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4055 times
- Been thanked: 3072 times
Sto li Boze, kad su oni tako fini, cestiti i posteni? Drustvo cvjeta, obrazovanje je vrh prioriteta razvoja, 100 000 radnih mjesta se otvorilo, je li tako? Niko ne ide u Njemacku crnciti Svabi, niko ne kopa po kontejnerima. Nema gladnih i bolesnih, zdravstvo je na svjetskoj razini, koliko ono bijahu respiratori? Sve je savrseno, zato Sarajlije tramvaje i mracne ulice zaobilaze u sirokom luku. Idila. Nirvana.Duminjo wrote: 14 Nov 2020, 23:38E to
I onda dodju kuci pa na Internetu jebu majke svima iz SDA a ne znaju ni zasto

Forum je drustvo u malom, sve je jasno.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3722 times
- Been thanked: 6818 times
Mozda nije tema, ali je li se ikada otkrio ubica ona dva policajca, u kradji golfa..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Lavlje_srce
- Alienka
To sto pises je glupost. Sarajevo je nesigurnije od nekih svjetskih metropola, sada u 2020. U Istanbulu u kom sam bila prije manje od mjesec dana, u 3 ujutro mozes setati mracnom ulicom, pjevati, igrati, sta ti volja, da ti ne zafali dlaka s glave. U gradu sa 15 000 000 stanovnika, ljeta gospodnjeg 2020. U Sarajevu sa 400 000+ stanovnika si manje siguran, sto je katastrofa.Naseef Mushroom wrote: 14 Nov 2020, 23:47Podsjeća me na onu logiku kada neko krivi vlast i došlje što se u jednom gradu u kojem su se slušali Indexi i Zdravko Čolić danas slušaju Bube, Jale, Jane i Ćane a onda kada je se u Sarajevu slušalo Zabranjeno Pušenje tada je se i na zapadu slusao Bruce Springsteen. Kada se na zapadu počeo slušati Lil Wayne tako se i kod nas počeo slušati Jala Brat.
Ljudi imaju određenu sliku Sarajeva iz 1974. ili 1988. i krive nekoga što vise nije tako i u 2020. pa za sve negativne pojave krive vlast a nisu svjesni da nigdje u svijetu u 2020. nije kao u 1974. osim možda kod Amiša.
Memento Mori
- MrH
- 22 bez glave
- Lavlje_srce
- Alienka
Kako tebi nije jasno da se ti mozes ubijati od alkohola i/ili narkotika, ali ne mozes ostale gradjane ugrozavati svojim idiotizmom u javnom prijevozu?MrH wrote: 14 Nov 2020, 23:42 Ispade sad da branim SDA, Boze sacuvaj, al licno biras kako ces se ponasati u drustvu, stvar karaktera i kucnog odgoja.
Svi smo mi imali neke demone u sebi, a najlakse je krenuti za porocima i vaditi se na to. Sjebase mi zivot poroci i vlast, odoh se tuci po tramvaju
Ako to radis, onda to prestaje biti tvoj idiotizam i postaje drustveni problem, razumijes? Taj drustveni problem je direktno povezan s drustvenom sigurnoscu, koja je povezana s vlascu. Ako se ne rijesi, ti slijedeci put mozes u zamahu narkomanske psihoze uzeti utoku, uci i poubijati sve putnike redom.
Ovo je samo jedan od miliona primjera, ponavljam.
Shvatio?
Memento Mori
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Ne mijenja činjenicu da u mnogim glavnim i velikim gradovima zapada gdje si mogao prije 30 godina rahat prolaziti danas moraš dobro pripaziti.Lavlje_srce wrote: 14 Nov 2020, 23:54To sto pises je glupost. Sarajevo je nesigurnije od nekih svjetskih metropola, sada u 2020. U Istanbulu u kom sam bila prije manje od mjesec dana, u 3 ujutro mozes setati mracnom ulicom, pjevati, igrati, sta ti volja, da ti ne zafali dlaka s glave. U gradu sa 15 000 000 stanovnika, ljeta gospodnjeg 2020. U Sarajevu sa 400 000+ stanovnika si manje siguran, sto je katastrofa.Naseef Mushroom wrote: 14 Nov 2020, 23:47Podsjeća me na onu logiku kada neko krivi vlast i došlje što se u jednom gradu u kojem su se slušali Indexi i Zdravko Čolić danas slušaju Bube, Jale, Jane i Ćane a onda kada je se u Sarajevu slušalo Zabranjeno Pušenje tada je se i na zapadu slusao Bruce Springsteen. Kada se na zapadu počeo slušati Lil Wayne tako se i kod nas počeo slušati Jala Brat.
Da si napisala da imaju mjesta u Istanbulu gdje možeš čak u 3 ujutru slobodno hodati bez problema pa hajd, ali u 3 ujutru kroz mračne ulice pjevajući kroz metropolu gdje je kriminalna rata 51%?
Jesi li i ovdje pjevala i plesala u 3 ujutru?
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Lavlje_srce
- Alienka
Na ovom video se vidi sirotinja, dramaticna muzika, zapaljeni auti koji su umontirani i nista vise.Naseef Mushroom wrote: 15 Nov 2020, 00:13Da si napisala da imaju mjesta u Istanbulu gdje možeš čak u 3 ujutru slobodno hodati bez problema pa hajd, ali u 3 ujutru kroz mračne ulice pjevajući kroz metropolu gdje je kriminalna rata 51%?
Jesam, bas tu, jer mi je hotel bio u blizini (ovo je blizu Galata Towera, prepoznajem po tramvaju koji je na vrhu Istiklal ulice).Jesi li i ovdje pjevala i plesala u 3 ujutru?
Toplo preporucujem Istanbul kao vrhunsku destinaciju za odmor.

Ako nesto volis, i mali problem postane veliki u tvojim ocima.Vrag wrote: 15 Nov 2020, 00:28 Jah odmah nasa stoka, okrenes se po svijetu isto sranje
A ovakva sranja su kod nas bas rijetka
Memento Mori
- Čarobni
- Inventar foruma
- Been thanked: 13 times
Ne postoji sranje u Sarajevu, a da ga SDA, na neki način, nije prouzročila.
Ovaj incident nije nikakav izuzetak, ovakva dešavanja definitivno jesu krivica SDA 1/1. SDA vlada Sarajevom, ne vlada SNSD.
SDA je ta koja je sistemski uzgajala kriminalce za svoje potrebe, Fikret Prevljak prijeti ubistvom drugom kandidatu, ali SDA se pobrinula da kriminalci ostanu zaštićeni.
Ovaj incident nije nikakav izuzetak, ovakva dešavanja definitivno jesu krivica SDA 1/1. SDA vlada Sarajevom, ne vlada SNSD.
SDA je ta koja je sistemski uzgajala kriminalce za svoje potrebe, Fikret Prevljak prijeti ubistvom drugom kandidatu, ali SDA se pobrinula da kriminalci ostanu zaštićeni.
- Vrag
- Forum [Bot]
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
Problem je problem
Utopiju, ideal ocekivati u bilo kakvom drustvu je smijesno pogotovo upirati prstom u vlast.
Dok postoji covjek ovakve ce stvari biti
Utopiju, ideal ocekivati u bilo kakvom drustvu je smijesno pogotovo upirati prstom u vlast.
Dok postoji covjek ovakve ce stvari biti
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
I ovo nije gore i nesigurnije od kad se dva papka pobiju u tramvaju?Lavlje_srce wrote: 15 Nov 2020, 00:28Na ovom video se vidi sirotinja, dramaticna muzika, zapaljeni auti koji su umontirani i nista vise.Naseef Mushroom wrote: 15 Nov 2020, 00:13Da si napisala da imaju mjesta u Istanbulu gdje možeš čak u 3 ujutru slobodno hodati bez problema pa hajd, ali u 3 ujutru kroz mračne ulice pjevajući kroz metropolu gdje je kriminalna rata 51%?
Jesam, bas tu, jer mi je hotel bio u blizini (ovo je blizu Galatta Towera, prepoznajem po tramvaju koji je na vrhu Istiklal ulice).Jesi li i ovdje pjevala i plesala u 3 ujutru?
Toplo preporucujem Istanbul kao vrhunsku destinaciju za odmor.![]()
Hvala na preporuci, treba ovaj video staviti na YouTube kanal svake turističke agencije.
Naravno da nisam skroz ozbiljan sa zadnjom rečenicom, niti ovaj video predstavlja pravi Istanbul niti video zbog kojeg je tema otvorena ne predstavlja pravo Sarajevo.
Ispade da po Istanbulu možeš u gluho doba po svakakvim zabitima hodati dok se samo kod nas tuče po tramvajima svakodnevnica iako su šanse da u 3 ujutru prođeš pjevajući kroz zabačenu ulicu bez problema jednake da u sarajevskom tramvaju vidiš tuču.