Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
To ti je da se smanji prodaja glasova, dodje ovaj uslika i preko vibera posalje kupcu
Paaaa jeste...
Ali
Mozes da zaokruzis i slikas...i onda odes da uzmes novi listic, jer si taj ostetio.. pocijepao se isl..i onda na novom, vazecem, zaokruzis koga hoces...
Ja sam malo falilo da zajebem, gledam oni za nacelnika i glasam i sad oni za vjece, zaokruzim nekolke i haj reko da pogledam upustvo. Kae moras i stranku zaokruzit
Vidis sta ti je upustvo, da nisam procito otiso bi glas u otpis
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
ElTriconi wrote: 15 Nov 2020, 14:27
Sad nesto zagledo u granapu kad sta ce ti bit kae list za sarmu, sve probran i to i upakovan
Bog ti dao sve ima samo zakurlaj i eto ti sarme
Hvala Bogu pa ima. Ja sam naucila na tezi nacin da ne kupujem glavicu nego bas tako listove za sarmu. Glavica nikad ne znas kakva ce bit, a znalo mi se desit da onda listovi ostanu guravi nekakvi i nema sanse da fino smotas malu, lijepu sarmu
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
ElTriconi wrote: 15 Nov 2020, 16:50
Mores ti vikat sta hos ali ono kad oni gadja fudu fasciklom ono je scena ko u kaubojskim filmovima, vejni dzon dzoni vejn
I takvima su puna usta price kako treba vladati kultura dijaloga i sl.
Paaaa jeste...
Ali
Mozes da zaokruzis i slikas...i onda odes da uzmes novi listic, jer si taj ostetio.. pocijepao se isl..i onda na novom, vazecem, zaokruzis koga hoces...
Ja sam malo falilo da zajebem, gledam oni za nacelnika i glasam i sad oni za vjece, zaokruzim nekolke i haj reko da pogledam upustvo. Kae moras i stranku zaokruzit
Vidis sta ti je upustvo, da nisam procito otiso bi glas u otpis
Ne moras i stranku..
Mozes samo stranku...stranku i par likova sa te liste...ili samo par likova... mislim jednog ili vise...
Al u sva tri slucaja stranka dobije glas...
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
greeneyes wrote: 15 Nov 2020, 17:50
Ako glasas samo za stranku glas ide prvoj petorici
Kae neki dan jedan u drustvu za drugim stolom kae sto se glasovi ne kupuju, valjda cuo nedje da se davalo pedes maraka, kae sta, glasamo nas troje i eto ti janjeta i pivi
Kae oni jedan nea vise lijanovica
greeneyes wrote: 15 Nov 2020, 17:50
Ako glasas samo za stranku glas ide prvoj petorici
Kae neki dan jedan u drustvu za drugim stolom kae sto se glasovi ne kupuju, valjda cuo nedje da se davalo pedes maraka, kae sta, glasamo nas troje i eto ti janjeta i pivi
Kriza bgm. Eno i po Zenici 30 marki daju za glas
A eno u Tesnju hifa dijeli bonove za des't litara goriva
Kriza bgm. Eno i po Zenici 30 marki daju za glas
A eno u Tesnju hifa dijeli bonove za des't litara goriva
Inflacija pojela pare a daju manje veg prije des godina
Valjda se narod proda i za kafu (marku) pa vidili nea rasta davat nekolke pare