Vices ti kad Ante vido da si glasao za koga ne trebas pa te saceka u mrakaci
Lokalni izbori u BiH
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
- Status: Offline
Re: Lokalni izbori u BiH
Samo sabura
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 26 times
Od 802 registrovanih dosad glasali 318 i jos 3kovida ...
40% izlaznost...
Na nivou drzave bice manje sigurno
40% izlaznost...
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7941 times
- Been thanked: 18781 times
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22298 times
- Been thanked: 20371 times
Re: "Najzanimljiviji" momenti kampanje: Psovke, urnebesne najave i problemi s izražavanjem
Nepismenim, a pogotovo nestručnim ljudima bi zakonski trebalo zabraniti da učestvuju kao kandidati na bilo kojim izborima kad je u pitanju politika. Kod nas sve ide. Sjećam se na prošlim ili pretprošlim izborima kad je onaj član romske populacije postao načelnik. Ništa protiv Roma, ali brate dragi čovjek ne može 2 riječi kako treba sastaviti.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- jelena...
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
A koji se sve listići smatraju nevažećim?vrhbosnica wrote: 15 Nov 2020, 18:32 Od 802 registrovanih dosad glasali 318 i jos 3kovida ...
40% izlaznost...
šta ako neko zaokruži cijelo ime i prezime kandidata, sa sve onim brojem i kvadratićem, je li to nevažeće...
Lupam, lupam...nisam ja tako.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Imam osjećaj da će izlaznost biti jedno 30-40% na nivou federacije. Tanko je ovo.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3912 times
- Been thanked: 2947 times
imal se neki limit,to je premalo
moze se proglasit nevazecim,odnosno ponovit?
moze se proglasit nevazecim,odnosno ponovit?
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2846 times
- Been thanked: 23451 times
I opet mala izlaznost u tesnju.
https://depo.ba/clanak/209399/ko-glasa- ... -o-krndija
https://depo.ba/clanak/209399/ko-glasa- ... -o-krndijaNije skupo na moru, skupo je na obali.
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 26 times
Taj se prizna, jer pokazuje namjeru...jelena... wrote: 15 Nov 2020, 18:36A koji se sve listići smatraju nevažećim?vrhbosnica wrote: 15 Nov 2020, 18:32 Od 802 registrovanih dosad glasali 318 i jos 3kovida ...
40% izlaznost...
šta ako neko zaokruži cijelo ime i prezime kandidata, sa sve onim brojem i kvadratićem, je li to nevažeće...![]()
Lupam, lupam...nisam ja tako.![]()
Podvuceno ime, zaokruzeno isl... posmatraci odlucuju dali se priznaju..al takvi npr se priznaju...
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Koji kreteni jbt... CIK ako to ne kazni i ne poništi onda jebo ove izbore.HAVANA wrote: 15 Nov 2020, 18:42 I opet mala izlaznost u tesnju.https://depo.ba/clanak/209399/ko-glasa- ... -o-krndija
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Tačno. Ovo je najgora predizborna kampanja koju pamtim.Nice try wrote: 15 Nov 2020, 18:05 Predizborna kampanja je bila više za smijeha nego da je ikoga mogla zainteresirati i potaknuti na razmišljanje ili izlazak na izbore.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7941 times
- Been thanked: 18781 times
Re: "Najzanimljiviji" momenti kampanje: Psovke, urnebesne najave i problemi s izražavanjem
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 51817 times
- Been thanked: 9218 times
Vozi me na pale preko ledina
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2294 times
- Been thanked: 5556 times
HaHa budi normalanMarlboroGold wrote: 15 Nov 2020, 18:51Koji kreteni jbt... CIK ako to ne kazni i ne poništi onda jebo ove izbore.HAVANA wrote: 15 Nov 2020, 18:42 I opet mala izlaznost u tesnju.https://depo.ba/clanak/209399/ko-glasa- ... -o-krndija
Fuck you a friendly note to start the day
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Onaj ko da prednost nekome drugom u odnosu na ovog čovjeka, takav zaslužuje krimose iz vladajućih stranaka i tobožnju opoziciju koja kruži oko istih.
Svi mi se morete obratit
- harlekin
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 165 times
- Been thanked: 372 times
E nasli ste zbilja probirljivo glasacko tijelo koje zasluzuje neku smislenu kampanjuMarlboroGold wrote: 15 Nov 2020, 18:53Tačno. Ovo je najgora predizborna kampanja koju pamtim.Nice try wrote: 15 Nov 2020, 18:05 Predizborna kampanja je bila više za smijeha nego da je ikoga mogla zainteresirati i potaknuti na razmišljanje ili izlazak na izbore.
Pa narod BiH zasluzuje da ih vode takvi iz tih kampanja,glupo je ocekivat da tako glup,jadan i bezvezan narod ima nekog s IQ visim od 16 da ga vodi,toliko godina bira sebi totalne debile i guta slatko sranja,ko bi imalo normalan htio vodit takvu hrpu degena.To gdje je BiH nisu odgovorni politicari pokvareni nego taj isti narod s svojim krizicima i kruzicima ovako u doba izbora.
- HAVANA
- Forumaš godine

Budimo lose komsije. Pozelimo da im crknu dizne.Beni wrote: 15 Nov 2020, 18:59HaHa budi normalanMarlboroGold wrote: 15 Nov 2020, 18:51
Koji kreteni jbt... CIK ako to ne kazni i ne poništi onda jebo ove izbore.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- HAVANA
- Forumaš godine

Jaran... 1900 h!!!
Izborno mjesto Otoka, NG Sarajevo. Sjedim kuci i cekam od jutros da mi dodje COVID mobilni tim. Pozitivan sam, u izolaciji i na lijecenju, uredno se prijavio u izbornu komisiju. Potvrdjeno mi je da je COVID mobilni tim danas oko 13h uzeo moj listic za glasanje ali do mene nikada nisu dosli.
Zanima me kako sam glasao??
Izborno mjesto Otoka, NG Sarajevo. Sjedim kuci i cekam od jutros da mi dodje COVID mobilni tim. Pozitivan sam, u izolaciji i na lijecenju, uredno se prijavio u izbornu komisiju. Potvrdjeno mi je da je COVID mobilni tim danas oko 13h uzeo moj listic za glasanje ali do mene nikada nisu dosli.
Zanima me kako sam glasao??
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
Ne mogu da vjerujem, da je tako mala izlaznost poslije respiratora, corone, Sebije, svega...
Ja bih mnoge stvari shvatila, da mi ih drugi nisu objasnili...