Haj priznaj da ri je žao Ajnadžića.HAVANA wrote: 15 Nov 2020, 21:34Ma mudo a ne dzenet. Godine ovde trebaju. A bice igranki i svega. Problema mnogo vise nego para... Al eto, lijepo zvuci da se moze desiti bilo kakva promjena. Ako nista kulturniji, obrazovaniji... Sacekacemo da vidimo mogu li sta. Sovacemo i njih ako bar nesta ne promijene. I malo je puno. Daj sta god, samo nek se mijenja.Da bar probamo nesta.![]()
Lokalni izbori u BiH
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Laser
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 1223 times
- Been thanked: 3876 times
- Status: Offline
Re: Lokalni izbori u BiH
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2679 times
- Been thanked: 4716 times
Re: "Najzanimljiviji" momenti kampanje: Psovke, urnebesne najave i problemi s izražavanjem
Idu ka' tome, priznao ih je Vatikanlilith1 wrote: 15 Nov 2020, 21:37Onaj iz kojeg "nur" neki izbija![]()
Dobro ga nisu proglasi kakvim poslanikom/prorokom haha![]()

Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2724 times
- Been thanked: 8530 times
Neko je vec piso, jbo je njih Fikret sve i to dobro. Vec mjesecima u nazad se vodi kampanja i malo malo neke afere iz SDA ispadaju. Ne znam jesul zadnjih 20 godina imali afera koliko su imali zadnjih 5-6 mjeseci. Konakovic je Bakirov igrac. Bice ovdje svega. Sve je ovo gori od goregNora Ibsenova wrote: 15 Nov 2020, 21:32Ne znam Bgm, ja znam da među ovim mojim komšijama Efendić ima kultni status. Samo što ga svecem ne proglase.Duminjo wrote: 15 Nov 2020, 21:30
Razmisljam kako se uvijek pricalo da SDA uzima zato sto je mala izlaznost jer samo penzioneri i njihovi uhljebi glasaju..
Danas rekordno slaba izlaznost a SDA jos ne slavi, cak gube mnogo. Nikako mi se ne poklapa![]()
Treba sacekati ponoc i neke ozbiljnije rezultate
Nekako je sve to čudno
Ali možda je rekordno slaba izlaznost jer su penzioneri ostali kod kuće?![]()
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

PETI mandatMaja wrote: 15 Nov 2020, 21:37 Opet cunjoglavi
Stjepan Bošković (HDZ BiH) je u Općini Stolac proglasio ubjedljivu pobjedu za peti mandat načelnika i najavio vladavinu kroz naredne četiri godine Općinom na Bregavi.
"Prema rezultatima koje smo dobili sa terana ja sam osvojio oko 4000 glasova , a moj protukandidat ima oko 2650 glasova. Znači da ne dobijem i jedan glas preko mobilnih timova ja sam osvojio ovaj načelnički mandat. Međutim znamo da u mobilnim timovima i među Covid biračima a i onim putem pošte ima veliki broj glsova, ali ova razlika koja sada postoji ona se neće sagnjivati", samouvjereno kaže Bošković.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Kaka je situacija u BL? SNSD haman pomeo u ostatku genocidnog brloga?
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Nora Ibsenova wrote: 15 Nov 2020, 21:35Pa ne, to ti je ono, handri te 30 godina jedan, i kad dođe drugi, ako za godinu ne popravi sve što je ovaj 30 godina sjebavao, ne valja. Daj nam ono naše, staro, na što smo navikli, samo nek' je naše.HAVANA wrote: 15 Nov 2020, 21:34
Ma mudo a ne dzenet. Godine ovde trebaju. A bice igranki i svega. Problema mnogo vise nego para... Al eto, lijepo zvuci da se moze desiti bilo kakva promjena. Ako nista kulturniji, obrazovaniji... Sacekacemo da vidimo mogu li sta. Sovacemo i njih ako bar nesta ne promijene. I malo je puno. Daj sta god, samo nek se mijenja.Da bar probamo nesta.![]()
Pa kojeg vraga glasate ako vam ovi neće donijeti boljitak?
Svi mi se morete obratit
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14045 times
- Been thanked: 23306 times
A cuj onog stolackog zupnika,
Covid glasaci
Ojebote
Covid glasaci
Ojebote
Dozvolite da se obratimo
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2833 times
- Been thanked: 23362 times
Pa nije dobre glave ko ocekuje da se u ovakvoj zemlji moze nesto brzo promijeniti. Ali promijeni pristup, odnos, guraj mladje, obrazovanije, strucnije, kulturnije... Ove dosadasnje sile, bahatosti, nekulture, pohlepe i lazi je svakom normalnom na vrh glave.Nora Ibsenova wrote: 15 Nov 2020, 21:35Pa ne, to ti je ono, handri te 30 godina jedan, i kad dođe drugi, ako za godinu ne popravi sve što je ovaj 30 godina sjebavao, ne valja. Daj nam ono naše, staro, na što smo navikli, samo nek' je naše.HAVANA wrote: 15 Nov 2020, 21:34
Ma mudo a ne dzenet. Godine ovde trebaju. A bice igranki i svega. Problema mnogo vise nego para... Al eto, lijepo zvuci da se moze desiti bilo kakva promjena. Ako nista kulturniji, obrazovaniji... Sacekacemo da vidimo mogu li sta. Sovacemo i njih ako bar nesta ne promijene. I malo je puno. Daj sta god, samo nek se mijenja.Da bar probamo nesta.![]()
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Pa ne može odmah sutra bit Švicarska.Fufe wrote: 15 Nov 2020, 21:39Nora Ibsenova wrote: 15 Nov 2020, 21:35
Pa ne, to ti je ono, handri te 30 godina jedan, i kad dođe drugi, ako za godinu ne popravi sve što je ovaj 30 godina sjebavao, ne valja. Daj nam ono naše, staro, na što smo navikli, samo nek' je naše.
Pa kojeg vraga glasate ako vam ovi neće donijeti boljitak?![]()
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 890 times
- Been thanked: 1335 times
Dobro kolega , nije svejedno - ali necemo se ni tako bas prosipatDuminjo wrote: 15 Nov 2020, 21:39Neko je vec piso, jbo je njih Fikret sve i to dobro. Vec mjesecima u nazad se vodi kampanja i malo malo neke afere iz SDA ispadaju. Ne znam jesul zadnjih 20 godina imali afera koliko su imali zadnjih 5-6 mjeseci. Konakovic je Bakirov igrac. Bice ovdje svega. Sve je ovo gori od goregNora Ibsenova wrote: 15 Nov 2020, 21:32
Ne znam Bgm, ja znam da među ovim mojim komšijama Efendić ima kultni status. Samo što ga svecem ne proglase.
Nekako je sve to čudno
Ali možda je rekordno slaba izlaznost jer su penzioneri ostali kod kuće?![]()
Sto se tice afera - iste su vidljive jer je poceo konakovic i co da ujedaju sda tj. otkrivaju sta se radilo u proteklih par godina - kada bi saznali sta su uradili u zadnjih 20 vjerovatno bi izvrsili kolektivni harakiri.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Sace se navlje srce napokon moci tramvajem vozati da je mrkalji ne poceraju. Da je samo zbog tog vrijedilo je
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14045 times
- Been thanked: 23306 times
- lilith1
- Inventar foruma

- Has thanked: 509 times
- Been thanked: 1869 times
Re: "Najzanimljiviji" momenti kampanje: Psovke, urnebesne najave i problemi s izražavanjem
Vidiš nisam dalekoNora Ibsenova wrote: 15 Nov 2020, 21:38Idu ka' tome, priznao ih je Vatikanlilith1 wrote: 15 Nov 2020, 21:37
Onaj iz kojeg "nur" neki izbija![]()
Dobro ga nisu proglasi kakvim poslanikom/prorokom haha![]()
![]()
Koji je to žar čovječe
I loša reklama je reklama sad svi znamo kad je u Banoviće granulo sunašce i ko ga je doveo hahahaa
You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done
- HAVANA
- Forumaš godine

Laser wrote: 15 Nov 2020, 21:38Haj priznaj da ri je žao Ajnadžića.HAVANA wrote: 15 Nov 2020, 21:34
![]()

Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7906 times
- Been thanked: 18692 times
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

To i mislim, drago mi je što je očito da je puno ljudi kojima je više dosta.HAVANA wrote: 15 Nov 2020, 21:40Pa nije dobre glave ko ocekuje da se u ovakvoj zemlji moze nesto brzo promijeniti. Ali promijeni pristup, odnos, guraj mladje, obrazovanije, strucnije, kulturnije... Ove dosadasnje sile, bahatosti, nekulture, pohlepe i lazi je svakom normalnom na vrh glave.Nora Ibsenova wrote: 15 Nov 2020, 21:35
Pa ne, to ti je ono, handri te 30 godina jedan, i kad dođe drugi, ako za godinu ne popravi sve što je ovaj 30 godina sjebavao, ne valja. Daj nam ono naše, staro, na što smo navikli, samo nek' je naše.
Drago mi je što su odlučili promjenit nešto, i nadam se, ako i ovi ne budu kako treba, da će za 4 godine i njih promjenit.
- HAVANA
- Forumaš godine

- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1552 times
- Been thanked: 1432 times
Vareš,Žepče.Tokmak wrote: 15 Nov 2020, 21:18 Nezvanično,HDZ dobio načelnike u Novom Travniku,Vitezu,Stocu,Kiseljaku,a s obzirom na smrt u Travniku vrlo moguće i Travnik.![]()
Odžak i Duvno navodno odoše 90ki.
Dodik razvalio u RS-u.
Blago rečeno.
Last edited by Tokmak on 15 Nov 2020, 21:44, edited 1 time in total.
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
- Laser
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 1223 times
- Been thanked: 3876 times
E nek je njemu i Prevljaku dohakalo, pa nek bude šta bude.
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.