Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Neko je vec piso, jbo je njih Fikret sve i to dobro. Vec mjesecima u nazad se vodi kampanja i malo malo neke afere iz SDA ispadaju. Ne znam jesul zadnjih 20 godina imali afera koliko su imali zadnjih 5-6 mjeseci. Konakovic je Bakirov igrac. Bice ovdje svega. Sve je ovo gori od goreg
Dobro kolega , nije svejedno - ali necemo se ni tako bas prosipat
Sto se tice afera - iste su vidljive jer je poceo konakovic i co da ujedaju sda tj. otkrivaju sta se radilo u proteklih par godina - kada bi saznali sta su uradili u zadnjih 20 vjerovatno bi izvrsili kolektivni harakiri.
MorningStar wrote: 15 Nov 2020, 21:41
Dobro kolega , nije svejedno - ali necemo se ni tako bas prosipat
Sto se tice afera - iste su vidljive jer je poceo konakovic i co da ujedaju sda tj. otkrivaju sta se radilo u proteklih par godina - kada bi saznali sta su uradili u zadnjih 20 vjerovatno bi izvrsili kolektivni harakiri.
pardon.. veliki lapsus
UCENIK a ne igrac
I ja gledam i kontam, šta veli, teorije zavjere
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
Pa kojeg vraga glasate ako vam ovi neće donijeti boljitak?
Pa ne može odmah sutra bit Švicarska.
Ništa neće biti bolje. Jednostavno, alternativa sda je također nesposobna i u tome je rame uz rame sa sda.
Kifla, četvorka i kasum da donesu boljitak
Eto, daj im četiri mandata. Halal bilo
Ništa neće biti bolje. Jednostavno, alternativa sda je također nesposobna i u tome je rame uz rame sa sda.
Kifla, četvorka i kasum da donesu boljitak
Eto, daj im četiri mandata. Halal bilo
Pa šta, trebalo je onda glasat za SDA?
Što je sigurno, sigurno je, a?
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done