Lokalni izbori u BiH
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4343 times
- Been thanked: 3275 times
- Status: Offline
Re: Lokalni izbori u BiH
Opet izgleda pokojnici glasovali u Stolcu 

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7854 times
- Been thanked: 18561 times
Sad si mi pala na pamet. Kaze mu Senad, rekao sam da ce za tebe glasati sve neudate zene.
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Jel moguce da se lozite na ovog jetima?
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Melek
- Deer Hunter
Isti ovaj moj stariji.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 22054 times
- Been thanked: 20113 times
- Status: Online
Treba biti realan. Ide u korist to što je veliki broj penzionera ostao kod kuće zbog korone i nisu htjeli riskirati, a SDA glasačko tijelo se uglavnom zasniva na glasačima dobi preko 50 godina.
Bar nešto pozitivno od korone.
Bar nešto pozitivno od korone.
- Melek
- Deer Hunter
Neka malo, nek vidi narod da su ovi drugi još žešće talašike. Sve će to SDA namiriti nazad, nebu to tak dugo trajal 

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Čarobni
- Inventar foruma
- Been thanked: 13 times
SDA sebi može priuštiti milion kikseva, ali oni se uvijek mogu vratiti, dok ostali ne mogu. Zbog puno manjih kikseva SDP je pao za sva vremena, Demokratska fronta takođe.Duminjo wrote: 15 Nov 2020, 23:11U tom smislu i jeste bolje da je doslo do promjene, makar zbog onoga da se treba nadati.Čarobni wrote: 15 Nov 2020, 23:04
Saznat ćemo, ali se imamo čemu nadat', na vlast su konačno došli novi ljudi. Za Efendića ne sumnjam da će Novi Grad provesti u daljnji napredak, jer je momak preporodio općinu Novi grad sa desetinama realizovanih projekata.
Za ove nove ćemo vidjet', a oni vrlo dobro znaju da vlast neće zadržati ukoliko se ne dokažu, pa, prema tome, ne sumnjam da će se potruditi, jer ovo što se danas desilo, dešava se jednom u 100 godina. Prokockaju li povjerenje koje im je dato, novu šansu neće dobiti sigurno.
A ako misle ostati na vlasti, sigurno moraju imati rezultata i to ne nekih bezveze vec pravih, vidljivih rezultata. SDA je masinerija i oni znaju kako uzeti izbore i dotuci protivnika. Nesto slicno kao sto su ovi njih sada dotukli sa ovim aferama..
Eh..da Efendic ne udari onog covjeka, ne bi ni bio u SDA odavno. Al tako ide kako ide. Ti meni, ja tebi..
Efendićevi protivnici, a pogotovo njegova vlastita stranka, koja ga nimalo ne simpatiše, previše akcenta stavljaju na tu nesreću, u kojoj je stariji čovjek stradao, ali ja se i sam sebi čudim kako do sad nisam autom udario makar dvojicu pješaka, to hoda k'o muha bez glave.
Uzmimo samo ovaj primjer, čovjek je 2 škole izgradio, treću i četvrtu obnovio iz temelja, u Novom Sarajevu posljednja škola napravljena u Titino doba. Kakogod, čovjek iza sebe ima rezultate koje bi drugi načelnik vrlo teško dostigao.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2614 times
- Been thanked: 4546 times
I neke udateMaja wrote: 15 Nov 2020, 23:23Sad si mi pala na pamet. Kaze mu Senad, rekao sam da ce za tebe glasati sve neudate zene.

Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 22054 times
- Been thanked: 20113 times
- Status: Online
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
- Maja
- Administrator

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Maja
- Administrator
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2710 times
- Been thanked: 8412 times
Pa zato je Efendiceva pobjeda mnogo veća od samog izbora i obavezno se mora izvuci iz stranke ako ima načina. Da je sada isao sam, ne bi uopste bilo ovako tijesno.Čarobni wrote: 15 Nov 2020, 23:28SDA sebi može priuštiti milion kikseva, ali oni se uvijek mogu vratiti, dok ostali ne mogu. Zbog puno manjih kikseva SDP je pao za sva vremena, Demokratska fronta takođe.Duminjo wrote: 15 Nov 2020, 23:11
U tom smislu i jeste bolje da je doslo do promjene, makar zbog onoga da se treba nadati.
A ako misle ostati na vlasti, sigurno moraju imati rezultata i to ne nekih bezveze vec pravih, vidljivih rezultata. SDA je masinerija i oni znaju kako uzeti izbore i dotuci protivnika. Nesto slicno kao sto su ovi njih sada dotukli sa ovim aferama..
Eh..da Efendic ne udari onog covjeka, ne bi ni bio u SDA odavno. Al tako ide kako ide. Ti meni, ja tebi..
Efendićevi protivnici, a pogotovo njegova vlastita stranka, koja ga nimalo ne simpatiše, previše akcenta stavljaju na tu nesreću, u kojoj je stariji čovjek stradao, ali ja se i sam sebi čudim kako do sad nisam autom udario makar dvojicu pješaka, to hoda k'o muha bez glave.
Uzmimo samo ovaj primjer, čovjek je 2 škole izgradio, treću i četvrtu obnovio iz temelja, u Novom Sarajevu posljednja škola napravljena u Titino doba. Kakogod, čovjek iza sebe ima rezultate koje bi drugi načelnik vrlo teško dostigao.
I ovi ostali, što bi sada trebali zauzeti mjesto SDA, moraju imati tako nešto iza sebe kao i Efendic. Čista djela.. Inace, SDA ce ih vec naredne izbore pojesti.
Jebiga.. Ja nisam optimista. Ne mogu biti optimista kad vidim Konakovica i bog. Jedino sto me raduje jeste da je eto konacno i fala Bogu doslo do promjene pa da vidimo sta sad..
Ovi ce valjda sjahati na 4 godine a sta ce biti, da previse ne nagadjam, vidjecemo.
- Čarobni
- Inventar foruma
- Been thanked: 13 times
Maja wrote: 15 Nov 2020, 23:18 Joj kad sad pocnu preseravanja sa "smijesnim" fotkama, clipovima, forama, montazama![]()
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Ma hajte molim vas
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2710 times
- Been thanked: 8412 times
Nebitno sta okace za Skaku, uvijek se nasmijem.. Onaj teleci zamisljeni pogled i faca citava..
Dobar je Skaka
- prog321
- Aktivni forumaš
- Mood:
- Been thanked: 1 time
Jesul' to nasi izgubili ?
Nem'rem belive it.
Nem'rem belive it.

It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.