oc kavu

Moderator: VIP

ovo ba ak popijem ima da opletem tresnju na makedonski pa da vis kako mi necete alkohol nikad vise nuditi

Ako ce ti biti lakse zagrli megreeneyes wrote: 16 Nov 2020, 20:55 nocas mi se pije neko pice slatko, neke tople usne koje dugo zelim

S tobom prokleto je sveto, a mene to mami

Kako je to simpaticno sto se ti uvijek stvoris u pravom trenutku da prokomentarises.vila wrote: 16 Nov 2020, 17:06 Mundzi vjeruje samo u solgar vitamine...zivila farmacija![]()
Ovo prirodno...fuj to...
Samo sinteticko

Jest vala trebala sam na temi nagovorite se.spacebound wrote: 16 Nov 2020, 16:55
Ja pojma nemam o cemu pricas. Drugi put kad budes htjela uvrijedit budi sigurna da se pravoj osobi obracas![]()

Nevjerovatno. I kad ti je jasno da nisi u pravu i da si nekog bezveze uvrijedila, nastavis, samo malo obrnes. Svaka castMunDzi wrote: 16 Nov 2020, 21:21Jest vala trebala sam na temi nagovorite se.spacebound wrote: 16 Nov 2020, 16:55
Ja pojma nemam o cemu pricas. Drugi put kad budes htjela uvrijedit budi sigurna da se pravoj osobi obracas![]()
Tamo se moze vrijedjati.

Jodio fudo, eto kakogreeneyes wrote: 16 Nov 2020, 21:32 Grah mesina kafa cips kruske ja nezz kako ovo zeludac sve prohavlja
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest