meni fudaginca davno rekla za ove da su biriladz,mozda se moze narucit preko neke privatne apoteke
Moderator: VIP

To kad marnes utrne ti glava, noge, ruke,Belay Queen wrote: 16 Nov 2020, 22:16
meni fudaginca davno rekla za ove da su biriladz,mozda se moze narucit preko neke privatne apoteke![]()

Pa mozes to sam napraviti, sta cekas da dodje..

Jes. Osudi se, usudi se
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Probaj sa vjezbama disanja, meditacijom, i jogom.

pocela sam i to,al ovo je marsovska glava fudo,jos kad treba kisa past redovno u hitnoj obitavam

A cigare? Bacila?Belay Queen wrote: 16 Nov 2020, 22:46pocela sam i to,al ovo je marsovska glava fudo,jos kad treba kisa past redovno u hitnoj obitavam![]()

jesam 3 mj i opet pocelaFuddo wrote: 16 Nov 2020, 22:47A cigare? Bacila?Belay Queen wrote: 16 Nov 2020, 22:46
pocela sam i to,al ovo je marsovska glava fudo,jos kad treba kisa past redovno u hitnoj obitavam![]()

Da nije od forumanja?Zizi505 wrote: 16 Nov 2020, 22:07 Od sinoć imam glavobolju.
Fuddo spominje macolu, mislim da bih se sada i s njom opalila, pa neka makar drugačije boli.![]()

Ejbg, moras ih se kutarisat.

A ja njoj govorim, a pusim ko mahnit, mjesto da smanjujem, ja sve vise.

nida wrote: 16 Nov 2020, 22:59 Belki mescini cu ja opet morati da potezem deveti januar.![]()
Od sutra cigara nema![]()

nida wrote: 16 Nov 2020, 22:59 Belki mescini cu ja opet morati da potezem deveti januar.![]()
Od sutra cigara nema![]()

Users browsing this forum: No registered users and 18 guests