Evropska unija iznutra
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Duminjo
- Urednik foruma 
- Has thanked: 2718 times
- Been thanked: 8470 times
- Status: Offline
Re: Evropska unija iznutra
Hajd da francuzi, nijemci, talijani..neko da ulozi veto zbog neceg konkretnog al jok. Ulozise ovi nehljebari ciju ekoninju i drzi EU.. 
Pucaju sami sebi u koljena.
Strah ih da im ne uvale migrante i da ce morati odrzavati gej paradu u vecim gradovima

Pucaju sami sebi u koljena.
Strah ih da im ne uvale migrante i da ce morati odrzavati gej paradu u vecim gradovima
- Matan
- Sila nečista 
- Has thanked: 3775 times
- Been thanked: 6938 times
Pa normalno..
ako nesto dobijes, moras dati za uzvrat nesto..
a oni to nece..hoce uzeti, ali dati nece..
Europska Unija je jedna normalna kuca u kojoj se braca ozenila i dovela nevjeste u kucu..
i sad to vise ne lici na bratsku kucu..svak vuce na svoju stranu..sto je i normalno kod ovakve zajednice..

ako nesto dobijes, moras dati za uzvrat nesto..
a oni to nece..hoce uzeti, ali dati nece..
Europska Unija je jedna normalna kuca u kojoj se braca ozenila i dovela nevjeste u kucu..
i sad to vise ne lici na bratsku kucu..svak vuce na svoju stranu..sto je i normalno kod ovakve zajednice..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
						- dadojović
- Forum [Bot]![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png) 
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
Bojim se da u te dvije države postoje puno veći problemi od antagonizma prema migrantima i gej populaciji.

MM  "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna"  MM
						- prog321
- Aktivni forumaš 
- Mood:
- Been thanked: 1 time
Bas su gej priviligovani. Sto se ne bi reklo za migrante.

It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
						- Duminjo
- Urednik foruma 
Sigurno je samo da i jedni i drugi migrante ocima ne mogu a EU, pogotovo Njemacka, planira migrante rasiriti po vise evropskih drzava. 
Bice tu jos natezanja

Bice tu jos natezanja
- dadojović
- Forum [Bot]![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png) 
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
Da bi neka skupina bila privilegirana, morala bi postojati zakonska odredba koja im to omogućuje. Dakle...
Ali ovo nije tema o gej populaciji.

Ali ovo nije tema o gej populaciji.
MM  "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna"  MM
						- Matan
- Sila nečista 
Davno se vodila diskusija na Njemackoj tv, gdje je Ceski ministar u oci rekao Njemackom..Duminjo wrote: 16 Nov 2020, 22:03 Sigurno je samo da i jedni i drugi migrante ocima ne mogu a EU, pogotovo Njemacka, planira migrante rasiriti po vise evropskih drzava.
Bice tu jos natezanja
mi necemu muslimane u nasoj zemlji, mi ne zelimo da nasa djeca sutra imaju te probleme..
						- Duminjo
- Urednik foruma 
Gej populacija manje vise, mislim da su glavni Problem migranti.
Da sam Poljak, vjerovatno bih i ja bio protiv a kolko ce se pitati Poljska i Madjarska, ne znam

Upravo ovo. Neki su otvoreno protiv toga, neki nisu.. Nekima migranti trebaju, nekima ne trebaju i bili bi im samo teret.animals wrote: 16 Nov 2020, 22:05Davno se vodila diskusija na Njemackoj tv, gdje je Ceski ministar u oci rekao Njemackom..Duminjo wrote: 16 Nov 2020, 22:03 Sigurno je samo da i jedni i drugi migrante ocima ne mogu a EU, pogotovo Njemacka, planira migrante rasiriti po vise evropskih drzava.
Bice tu jos natezanja
mi necemu muslimane u nasoj zemlji, mi ne zelimo da nasa djeca sutra imaju te probleme..
Da sam Poljak, vjerovatno bih i ja bio protiv a kolko ce se pitati Poljska i Madjarska, ne znam
- Matan
- Sila nečista 
Pa oni nece definitivno uzeti migrante..Duminjo wrote: 16 Nov 2020, 22:12 Gej populacija manje vise, mislim da su glavni Problem migranti.
Upravo ovo. Neki su otvoreno protiv toga, neki nisu.. Nekima migranti trebaju, nekima ne trebaju i bili bi im samo teret.animals wrote: 16 Nov 2020, 22:05
Davno se vodila diskusija na Njemackoj tv, gdje je Ceski ministar u oci rekao Njemackom..
cijela ta Visegradska skupina, sa Ceskom , Slovackom..
jednostavno nece..i po cijenu izlazka iz EU, ili raspada..
Njemacka i Francuska kao kolovodje pokusavaju nametnuti svoje ideje..
Problem Njemacke, kao kolovodje je sto oni gledaju samo profit, zato je i osnovana EU, ovakva kakva jeste..
sirenje trzista,.
vojna zajednica nije ni pokusavana uspostaviti se..
jer ih to ne interesuje, samo glad za novcem veliki korporacija drzi EU..
						- Duminjo
- Urednik foruma 
Pa svi gledaju sebe i u uniji su zbog svog dobra, ne sto je neko od njih human. Nijemcima migranti trebaju i gurace ih kolko mogu. Ovima ne trebaju i odupirace se kolko mogu.animals wrote: 16 Nov 2020, 22:16Pa oni nece definitivno uzeti migrante..Duminjo wrote: 16 Nov 2020, 22:12 Gej populacija manje vise, mislim da su glavni Problem migranti.
Upravo ovo. Neki su otvoreno protiv toga, neki nisu.. Nekima migranti trebaju, nekima ne trebaju i bili bi im samo teret.
cijela ta Visegradska skupina, sa Ceskom , Slovackom..
jednostavno nece..i po cijenu izlazka iz EU, ili raspada..
Njemacka i Francuska kao kolovodje pokusavaju nametnuti svoje ideje..
Problem Njemacke, kao kolovodje je sto oni gledaju samo profit, zato je i osnovana EU, ovakva kakva jeste..
sirenje trzista,.
vojna zajednica nije ni pokusavana uspostaviti se..
jer ih to ne interesuje, samo glad za novcem veliki korporacija drzi EU..
Kako stvari dublje stoje i koliko se koja, od ovih "manjih" EU zemalja, moze oduprijeti, ne znam.
Evo npr neka grčka kaze francuzima i Nijemcima za nesto NE.. propasce
Opet ce njih merkelica zajebat
- prog321
- Aktivni forumaš 
- Mood:
sve propale drzave, i ceska i slovacka i poljska.
da im nema njemacke ne bi imali za kifle.
zato mutti merkel samo digne liievu obrvu. i to je to.

It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
						- Matan
- Sila nečista 
Pa ne mozes namecanjem svoji ideja, nesto postici..
moras respektovati i tudje zelje, ako zelis da opstane EU, od koje najvise koristi ima Njemacka..
plasiranje svoji beskonacni proizvoda ..da se ne lazemo..

moras respektovati i tudje zelje, ako zelis da opstane EU, od koje najvise koristi ima Njemacka..
						- Matan
- Sila nečista 
Ne znas sta pricas..prog321 wrote: 16 Nov 2020, 22:29 sve propale drzave, i ceska i slovacka i poljska.
Cesi su jako uspjesna drzava, nesto ko mali Nijemci..
						- prog321
- Aktivni forumaš 
- Mood:
naslonjeni na austriju i njemacku. koji su prenijeli dijelove svoje industrije zbog manjih plata i geografske blizine.
rekoh vec.
neka njemacka zaprijeti vracanjem dijela svoje industrije i kapak. mogu cuclati palac.

rekoh vec.
neka njemacka zaprijeti vracanjem dijela svoje industrije i kapak. mogu cuclati palac.

- Duminjo
- Urednik foruma 
Ostali se mnogo bune zbog plasiranja proizvoda. Tolka im muka da evo sve lete koja ce prva izaci iz unije i odjebati nijemceanimals wrote: 16 Nov 2020, 22:30 Pa ne mozes namecanjem svoji ideja, nesto postici..
- Matan
- Sila nečista 
A da to ide tako lako, mozda bi i mogli..prog321 wrote: 16 Nov 2020, 22:33 naslonjeni na austriju i njemacku. koji su prenijeli dijelove svoje industrije zbog manjih plata i geografske blizine.
rekoh vec.
pa i Trump je prijetio Americkom firmama, pa sta se desilo, nista..
danasnje korporacije su jace od drzava, ne vodi Njemacku Merkel, vec Njemacke korporacije..
pa na zahtjev Ditera Zechea, je uvezeno milion migranata, jer je kako je naveo,
Njemackoj auto industriji bila potrebna radna snaga, ali jeftina..
						- Matan
- Sila nečista 
Pa svak ima koristi od EU, jedina koja je osjetila da ne moze nametati svoje ideja, aDuminjo wrote: 16 Nov 2020, 22:34Ostali se mnogo bune zbog plasiranja proizvoda. Tolka im muka da evo sve lete koja ce prva izaci iz unije i odjebati nijemceanimals wrote: 16 Nov 2020, 22:30 Pa ne mozes namecanjem svoji ideja, nesto postici..
nije mogla trpiti da joj vjekovni neprijatelji, odredjuju sta ce raditi je Velika Britanija..
oni imaju tu moc, da su mogli izaci iz EU, a da ne osjet neko podrhtavanje..
						- Fuddo
- Maliciozni seronja 
- Has thanked: 14008 times
- Been thanked: 23237 times
- Status: Online
Sta je Svabo vidio u ovoj halasi, ja pojma nemam, i sta ce mu to...do jucer mu se zene prcile za kolut sudzuka i dvi cervene, Svabo ga primio, napravio mu sistem da zivi ko cojek, radi, da nesta ima,Duminjo wrote: 16 Nov 2020, 21:06 Na današnjoj sjednici u Briselu, predstavnici Mađarske i Poljske blokirali su usvajanje novog sedmogodišnjeg budžeta EU kao i Plana za oporavak od pandemije koronavirusa.
Na sastanku predstavnika država, predstavnici ove dvije zemlje uložile su veto i na taj način blokirali budžet vrijednosti više od 1.800 milijardi eura za period od 2021. pa do 2027. godine.
Pored budžeta, Poljska i Mađarska blokirale su i Fond za oporavak zemalja Evrope od koronavirusa, a koji je iznosio 750 milijardi eura.
Kako su naveli iz Mađarske i Poljske, razlog za blokiranje budžeta jeste uvođenje novog mehanizma koji predviđa uskraćivanje sredstava EU državama čije vlade urušavaju demokratske standarde i vladavinu prava.
klix.ba
I sad ono mece naka veta.
Budale sto to ne nabiju nogom u guzicu, i skinu s klinca.
Dozvolite da se obratimo
						- Duminjo
- Urednik foruma 
Imaju Amerikuanimals wrote: 16 Nov 2020, 22:39Pa svak ima koristi od EU, jedina koja je osjetila da ne moze nametati svoje ideja, aDuminjo wrote: 16 Nov 2020, 22:34
Ostali se mnogo bune zbog plasiranja proizvoda. Tolka im muka da evo sve lete koja ce prva izaci iz unije i odjebati nijemce
nije mogla trpiti da joj vjekovni neprijatelji, odredjuju sta ce raditi je Velika Britanija..
oni imaju tu moc, da su mogli izaci iz EU, a da ne osjet neko podrhtavanje..