Ruke
- niska grana
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
Re: Ruke
Kod mene je dosta obrnuta situacija: uvijek sam se trudio izmaći lopati (s doduše promjenljivim uspjehom), ali su mi zato šape nečovječnih dimenzija i još nehumanijeg izgledaKrokodil Behko wrote:Uvjeravam te da su u postratnim godinama pa i nakon njih, kroz moje ruke prošle velike količine gradjevinskog, stolarskog i kakvog sve ne materijala. Medjutim nikada mi sedacina_curica wrote:Moje ruke su katastrofa.Svako malo se posijecem, oprzim, zgulim, a ovakva hafifna i providno-bijela kakva vec jesam svaki oziljak se vidi. Inace su k'o dijecije, nekakve male, ma ni na sta nalik.
A ovaj Behko haman nista ne radi osim forumanja, moje dijete od pet godina ima "radnickije" rume od njegovih.
to nije odrazilo na rukama. To što vidiš, kako je bilo prije 20 godina tako je i sada.
Ama baš nikakve razlike.
ps djelomično nevezano za topic - u toku pisanja posta prisjetih se naizgled sulude teorije koja kaže da je razdaljina između lakta i šake jednaka dužini stopala....i koja se nakon kratke provjere potvrdila. Mah.
Može li provjeriti još neko (čisto da ne mislim da sam mutant)?
& da pohvalim temu
Gratias ago Tibi, Domine, quia fui in hoc mundo.
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 6 times
niska grana wrote:
vjerovatno samo kod muskih
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- niska grana
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
AaaaaHeidi wrote:vjerovatno samo kod muskihi razije mujanovic
Hm....ne bih želio ispasti sitničav, ali nekako mi se čini da ruci ovakvog oblika ne pristaju nokti ove dužine (koji su naravno lijepi, nema šta), a možda ni lak ovakve boje....ovako me podsjećaju na jednu drugu temu (da se ne bi protumačilo kao spust - to je do mene i mojih suludih flasheva, a ne do noktiju/ruku)Tempy wrote:Nije li ovo najljepša ruka koju ste vidjeli u životu?
Gratias ago Tibi, Domine, quia fui in hoc mundo.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40854 times
- Been thanked: 27335 times
- Status: Online
cuvajte se osteoporoze Iskušenja pokažu koliko stvarno vrijedimo, pokažu ljude vrijednije od zlata i pokažu ljude jeftinije od blata.
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4119 times
- Been thanked: 3086 times
Divna, predivna tema.Tempy wrote:Pišite o rukama, sve što vam padne na pamet. Šta ste radili danas? Brojali novac, pakovali poklone, kuhali, popravljali auto, rukovali se, rezali ili lakirali nokte, pisali pjesme, ma šta god. Rukama se može sve.
Možete postavljati čak i slike lijepih ruku.
Moje ruke su danas radile, podijelile sendvic na pola s osobom koju jedva poznajem, smrzle se, pospremale, prale, dodirivale druge s ljubavlju.
Slazem se da ruke dosta govore o osobi, ali ne bih im dala primat pred ocima. Oci najvise kazu.
Jedna prigodna.
p.s Rume, to na slici je reumatoidni artritis, a ne 'osteoporoza'. Ali ok.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9691 times
- Been thanked: 11431 times
E pa kod mene je tako. i to taman tako ,da sam počeo misliti da je to neka bolestniska grana wrote:Kod mene je dosta obrnuta situacija: uvijek sam se trudio izmaći lopati (s doduše promjenljivim uspjehom), ali su mi zato šape nečovječnih dimenzija i još nehumanijeg izgledaKrokodil Behko wrote:Uvjeravam te da su u postratnim godinama pa i nakon njih, kroz moje ruke prošle velike količine gradjevinskog, stolarskog i kakvog sve ne materijala. Medjutim nikada mi sedacina_curica wrote:Moje ruke su katastrofa.Svako malo se posijecem, oprzim, zgulim, a ovakva hafifna i providno-bijela kakva vec jesam svaki oziljak se vidi. Inace su k'o dijecije, nekakve male, ma ni na sta nalik.
A ovaj Behko haman nista ne radi osim forumanja, moje dijete od pet godina ima "radnickije" rume od njegovih.
to nije odrazilo na rukama. To što vidiš, kako je bilo prije 20 godina tako je i sada.
Ama baš nikakve razlike.
ps djelomično nevezano za topic - u toku pisanja posta prisjetih se naizgled sulude teorije koja kaže da je razdaljina između lakta i šake jednaka dužini stopala....i koja se nakon kratke provjere potvrdila. Mah.
& da pohvalim temu
A evo sad sam sproveo taj eksperiment stopalo - ruka. Poklapanje 100%
- Peggy Sue
- Aktivni forumaš

1,681Krokodil Behko wrote:
& da pohvalim temu
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14456 times
- Been thanked: 10002 times
NijeTempy wrote:Nije li ovo najljepša ruka koju ste vidjeli u životu?Lak se još nije dobro ni osušio, još pušem.
To je najljepsa ruka koju si TI vidio u zivotu
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Dakle loša mi kamera i sve mi ispadne zeleno ali se da primjetiti da
je Julija iznad, bila u pravu

Pocrvenila odozgo, nemoj se ljutiti samo pitam da nisi sjedio na njoj.Krokodil Behko wrote:Dakle loša mi kamera i sve mi ispadne zeleno ali se da primjetiti da
Pade mi na pamet iz jedne druge teme, grana zna kako to ide.
:
- gejsha
- Inventar foruma

- Been thanked: 2 times
Ruke su najprljaviji dio tijela.
Sad će me možda odmah neko bombardovati, ali kad malo bolje razmislimo gdje sve dospiju naše ruke..
Sad će me možda odmah neko bombardovati, ali kad malo bolje razmislimo gdje sve dospiju naše ruke..
Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala..
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Ama nije baa.. to sam snimio sinoć pod opcijom "noćno fotografisanje"Tempy wrote:Pocrvenila odozgo, nemoj se ljutiti samo pitam da nisi sjedio na njoj.Krokodil Behko wrote:Dakle loša mi kamera i sve mi ispadne zeleno ali se da primjetiti da
Pade mi na pamet iz jedne druge teme, grana zna kako to ide.![]()
:
Zar ne vidiš da je sve zeleno okolo. jbg ne valja kamera.