Pa nije neko nacionalista ako neke stvari nazove pravim imenom.
Ti vjerovatno aluduras na njegove upise o odnosu Hrvatske prema Bosni?
Pa gadi se i meni taj odnos, sto ne znaci da mrzim Hrvate i sl.
Moderator: Krokodil Behko

Hakize ti li si?

Pa pusti Fudu, ja sam tebi dala kompliment
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

aj ne pravi se lud, pari da ga nikad nisi čita.
ne brini se i na hr forumu ima takvih ka ti koliko god hoćeš. Samo će pisati bljuvotine protiv Bosanaca ili Hercegovaca, Srba. ista stvar.insomnia wrote: 18 Nov 2020, 00:39 A cuj uvijek mozes na forum. Hr. Ne znam sta uopste tjera nekog iz hrvatske da pise po beha forumima.

Eto da si jucer pitoDuminjo wrote: 18 Nov 2020, 00:42 Covjek kaze otvoreno sta misli. Cesto puta surovu istinu. Sto se nama ne svidja, drugi par opanaka.
Do nas je kako gledamo i prihvatamo tu istinu.
Nekad i pretjera ali kad mu se odgovori, istrpi udarac bez kmecanja. Muski jbg
Nako ko coek (insomnia kakav si za posudit milju eura?) imam osjecaj da je insomnia teška poštenjacina kojeg je nepravda negdje dobro zajebala. Mozda zato sada puše u Jogurt Al bolje i to nego se pustiti da te opet neko zajebe.
Nanjuši brzo licemjerstvo i ne šuti im na isto vec ih otvoreno prozove. Opet pošteno sa njegove strane.
Jos da malo vise cijeni žene, bio bi odlican..

Onda ga ignorisi. Nema foruma na balkanu koji ne sadrzi profil ljudi kakav si opisala. Tako je kako je.Saga wrote: 18 Nov 2020, 00:31ne, ne, ne. Ja san za slobodu govora.MarlboroGold wrote: 18 Nov 2020, 00:25 Jbg imaš opciju prijave posta ako smatraš da pretjeruje, pa neka se moderacija dalje bavi time. Šta drugo da ti kažem![]()
Pa, poštenije mi je to da mi u facu kaže sve te bljuvotine nego da ih misli a mući.A ima ih i takvih.
Nek on govori, ništa ja protiv toga neman. Meni je krivo što on tako misli, a na to ne mogu uticat nikako.![]()
Želim reći njemu da ne odobravan njegove stavove ali i vama da je tolerancija jedno ali još ga hvaliti tu i uzdizati dobar, ovakakv, onak. Nije dobar, nacionalisata je, potiče mržnju i nesnošljivost. Triba to reć.

Ma nije,Saga wrote: 18 Nov 2020, 00:42aj ne pravi se lud, pari da ga nikad nisi čita.Fuddo wrote: 18 Nov 2020, 00:38
Ti vjerovatno aluduras na njegove upise o odnosu Hrvatske prema Bosni?
Pa gadi se i meni taj odnos, sto ne znaci da mrzim Hrvate i sl.
ne mislin ja na upise u kojima se govori na državnoj razini. Mene vriđa to što on svakog Hrvata gleda kroz prizmu svog razočarenja, nemoći, frustracija. Hrvata, običnog čovika, Marka Markovića. Mene vriđa, na osobnoj razini, koja s politikon ne da neman veze, nego niti u ludilu neman veze. On će me popljuvat samo zato što zna da san hrvatica.
Ne radi to samo meni.
asti pa ne dramim uopće.Fuddo wrote: 18 Nov 2020, 00:46Ma nije,Saga wrote: 18 Nov 2020, 00:42
aj ne pravi se lud, pari da ga nikad nisi čita.
ne mislin ja na upise u kojima se govori na državnoj razini. Mene vriđa to što on svakog Hrvata gleda kroz prizmu svog razočarenja, nemoći, frustracija. Hrvata, običnog čovika, Marka Markovića. Mene vriđa, na osobnoj razini, koja s politikon ne da neman veze, nego niti u ludilu neman veze. On će me popljuvat samo zato što zna da san hrvatica.
Ne radi to samo meni.
En, reko ti je neki dan da si plaha,
Sto na nasem znaci,
RaskovoB je ko paletu.
Dramis bezse

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests