Nasilje na ulicama BiH
Moderator: Krokodil Behko
- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1690 times
- Been thanked: 1391 times
- Status: Offline
Re: Krvavi obračun na Otesu, jedna osoba ubijena, policija traga za migrantima
Ljudi koji piju, drogiraju se, otimaju zenama, napadaju zene, kradu, ne mogu biti muslimani osim samo po imenu.
To nisu braca
To nisu braca
11/11/22
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Granice su drzane jedino zbog ljubavi genocidne prema SrbijiShadow wrote: 18 Nov 2020, 09:07Ama znam da nije samo ovdje. Niti poredim. Niti je u tome stvar.HAVANA wrote: 18 Nov 2020, 08:51
Ma nije to samo u bosni.U toj belgiji sam se nagledao gorih stvari nego ovde 5 puta.Uvijek se moze nesto desiti ali ovde je ogroman broj tih ljudi.Izmaklo kontroli.A opet sta ces sa njima,kako? Evo haj ti da si vlast,sta bi i kako? Ja nemam pojma.![]()
Nista sta bih, jednom kad su ih pustili eto im. Ovako cu gledat kad hoda za mnom i vice sister sister, ako slucajno izignorisem i ne kupim sendvic ili sok, hocel me fiknut necim u glavu. Svi kad su zatvorili granice zbog Korone, luda Bosna ih je drzala otvorenima do zadnjeg. Neka tako nama i treba.
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2288 times
- Been thanked: 5534 times
Ovu su braća naša.MarlboroGold wrote: 18 Nov 2020, 09:13 Ne mogu ovi biti braća. Prevelika je razlika u mentalitetu bez obzira što su i oni uglavnom muslimani. Taj izraz braća je samo zamazivanje očiju i teška zabluda. Čim prije shvatimo ko nam je sve ušao u državu brže ćemo moći djelovati.
https://crna-hronika.info/u-siriji-i-ir ... Bs62P6JrwY
Fuck you a friendly note to start the day
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2831 times
- Been thanked: 23346 times
Ne znam ko je al ga vise nema.

Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2288 times
- Been thanked: 5534 times
Fuck you a friendly note to start the day
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22204 times
- Been thanked: 20299 times
To stoji... ali reci takvom da nije musliman i ti bi najvjerovatnije bio izboden. Ovo su jednostavno životinje.MrH wrote: 18 Nov 2020, 09:16 Ljudi koji piju, drogiraju se, otimaju zenama, napadaju zene, kradu, ne mogu biti muslimani osim samo po imenu.
To nisu braca
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1690 times
- Been thanked: 1391 times
Ma necu ja brt nikome govoriti ko je muslim ili nije, Boze sacuvaj. Ko sam ja da sudim ljudima. Kazem samo sta sam citao i ucio iz knjigaMarlboroGold wrote: 18 Nov 2020, 09:45To stoji... ali reci takvom da nije musliman i ti bi najvjerovatnije bio izboden. Ovo su jednostavno životinje.MrH wrote: 18 Nov 2020, 09:16 Ljudi koji piju, drogiraju se, otimaju zenama, napadaju zene, kradu, ne mogu biti muslimani osim samo po imenu.
To nisu braca
11/11/22
- lilith1
- Inventar foruma

- Has thanked: 509 times
- Been thanked: 1869 times
Ma ne može se s njima fino,ima izuetaka svaka čast rade i bore se ali većina ih je bezobrazna i nadrogirana.
I šta će evo djeca,žene?? Očigledno su se malo postali bahati pa i policiju napadaju a kamo li normalan svijet i što neko reče svaki ima uz sebe nož to im je obavezna oprema
Ne znam ja bih ženama preporučila onaj peper sprej , efikasna stvar a nije ni skupa ili u još boljem slučaju peper sprej i nek dozvolu završe za oružje kakvo.
Samo tako može jer oni dokle vide da mogu napadati a da im mi nećemo uzvratiti oni će napadati
Trebalo je to na vrijeme istjerati
Meni je migića na vrh glave
Ma vidi ne znam ni za jednu vjeru koja nalaže da ideš i bodeš ljude drogiraš se tako da to musliman ili ne to je najmanje bitno
I šta će evo djeca,žene?? Očigledno su se malo postali bahati pa i policiju napadaju a kamo li normalan svijet i što neko reče svaki ima uz sebe nož to im je obavezna oprema
Ne znam ja bih ženama preporučila onaj peper sprej , efikasna stvar a nije ni skupa ili u još boljem slučaju peper sprej i nek dozvolu završe za oružje kakvo.
Samo tako može jer oni dokle vide da mogu napadati a da im mi nećemo uzvratiti oni će napadati
Trebalo je to na vrijeme istjerati
Meni je migića na vrh glave
Ma vidi ne znam ni za jednu vjeru koja nalaže da ideš i bodeš ljude drogiraš se tako da to musliman ili ne to je najmanje bitno
You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Je li bilo svjedoka?
Ako jeste, neka odu sa specijalcima, pokažu ko je i neka to riješe specijalci i to na način da pred ostalim migrantima na mrtvo ime premlate te koji su učestvovali u tučnjavi.
Ako neće, neka se vlast pripremi na to da će građani preuzeti stvar u svoje ruke i krenuti sa likvidacijama migranata.
Meni lično nisu izgledali kao neko ko bi bio u stanju da nekome ugrozi život. Barem oni koje sam susretao u tuzli i krajini.
Zastanem, popričamo i svako svojim putem.
Ako jeste, neka odu sa specijalcima, pokažu ko je i neka to riješe specijalci i to na način da pred ostalim migrantima na mrtvo ime premlate te koji su učestvovali u tučnjavi.
Ako neće, neka se vlast pripremi na to da će građani preuzeti stvar u svoje ruke i krenuti sa likvidacijama migranata.
Meni lično nisu izgledali kao neko ko bi bio u stanju da nekome ugrozi život. Barem oni koje sam susretao u tuzli i krajini.
Svi mi se morete obratit
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2831 times
- Been thanked: 23346 times
Nisu ni meni.Al tu nastane zajeb.Naleti neki koji jeste ili grupa njih i dzenaza...Fufe wrote: 18 Nov 2020, 10:32 Je li bilo svjedoka?
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14031 times
- Been thanked: 23282 times
- Status: Online
Ovo je toliko glupo i naivno, prosto da ne povjerujes.
Cuj, imas grupu divljanera, pojma nemas ni ko su ni sta su, i daj zovi buraza u belaj...
To se il zove murija, il pola komsiluka da ponesu sikire.
Cuj, imas grupu divljanera, pojma nemas ni ko su ni sta su, i daj zovi buraza u belaj...
To se il zove murija, il pola komsiluka da ponesu sikire.
Dozvolite da se obratimo
- amidza idriz
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 2266 times
- Been thanked: 1076 times
Ljudi shvatite njima je i zatvor bolji nego spavanje pod vedrim nebom pa tako nekoga i ubiti.
Sa tim fekalijama ne treba ulaziti ni u verbalni konflikt nego samo policiju zvati.
Njemu ubiti ili nekoga osakatiti kao dobar dan reci.
Sa tim fekalijama ne treba ulaziti ni u verbalni konflikt nego samo policiju zvati.
Njemu ubiti ili nekoga osakatiti kao dobar dan reci.
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
radio je sa mnom kratko vrijeme i samo mogu reci da je bio posten i ekstra kolega
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4079 times
- Been thanked: 3749 times
Evo neki forumaši pišu svoja negativna iskustva sa migrantima ali to se ne može porediti sa ovim slučajem. Da su migranti došli u kafanu i ubili nekoga onda bi se mogli samo migranti kriviti ali umjesto da se zove policija, gazda ili konobar zove svoje jarane da se obračunaju, to onda nije više migranti vs. mještani nego obračun dvije "bande", divlji zapad, i tako je neko platio životom. Nije druga strana ništa bila bolja od tih "divljaka" te noći.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
slozit cu se s tobom da su trebali zvati policiju al znajuci nasu policiju ne bi nista uradili durgorocnoNaseef Mushroom wrote: 18 Nov 2020, 11:00 Evo neki forumaši pišu svoja negativna iskustva sa migrantima ali to se ne može porediti sa ovim slučajem. Da su migranti došli u kafanu i ubili nekoga onda bi se mogli samo migranti kriviti ali umjesto da se zove policija, gazda ili konobar zove svoje jarane da se obračunaju, to onda nije više migranti vs. mještani nego obračun dvije "bande", divlji zapad, i tako je neko platio životom. Nije druga strana ništa bila bolja od tih "divljaka" te noći.
ovo se desilo jer se sistemski nije radilo na rjesavanju problema migranata
i nije ovo nikakav obracun dvije bande kako ih ti nazva nego branjenje bukvalno kucnog/radnog praga
sta se konkretno desilo ne znam i necu ulaziti u tu pricu jer je po pisanju dosla grupa momaka itd a to ne znamo je li tacno
sta ako su ti momci vec bili tu ili su dolazili onako u kafanu kod prijatelja ne znajuci da se ovo desava to sve mozemo nagadjati
- lilith1
- Inventar foruma

- Has thanked: 509 times
- Been thanked: 1869 times
U njegovom lokalu su mu pravili problem (vlasnik je brat ubijenog) i ovaj zovnuo brata da to rijese zajedno ne kažem možda je trebao policiju zvati ali vjerovatno je mislio da mogu to riješiti bez policije zapisnika i toga pogotovo sad u vrijeme korone kome još treba to vjerovatno su i na to mislili
Ali evo sad opet s druge strane možemo samo čekati dok neko drugi isto ne prođe pa se i opametimo jednom ,možda
Ali evo sad opet s druge strane možemo samo čekati dok neko drugi isto ne prođe pa se i opametimo jednom ,možda
You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 890 times
- Been thanked: 1335 times
Re: Putnici se potukli u tramvaju na Pofalićima
Sexy turisti....SociologBosmal wrote: 18 Nov 2020, 03:06 Veceras momak ubijen 2 na aparatima..
Uzas,evo probudio se malo da prosurvam i naletim na ovo.
Navodno Otes, uzas.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Jebeno je to
Onim mahom dolaze iz zemalja dje ljudski zivot ne vrijedi ni pisljivog boba. Iz kultura dje se noz poteze ko dobar dan, gdje za ubistvo platis krvarinu i odsetas slobodan.
Kod nas su nanjusili mekocu, nefunkcionalnost i sta nas sve prati, znaju da nece niti mogu nesto plaho ni odgovarati ako uopste budu uhapseni
Kad na to dodas da medju njima ima pun kurac delikvenata, avanturista, spremnih na sve jer nije mala stvar zapucati na ovakav put, onda dobijes jedan zajeban eksplozivan miks.
Onim mahom dolaze iz zemalja dje ljudski zivot ne vrijedi ni pisljivog boba. Iz kultura dje se noz poteze ko dobar dan, gdje za ubistvo platis krvarinu i odsetas slobodan.
Kod nas su nanjusili mekocu, nefunkcionalnost i sta nas sve prati, znaju da nece niti mogu nesto plaho ni odgovarati ako uopste budu uhapseni
Kad na to dodas da medju njima ima pun kurac delikvenata, avanturista, spremnih na sve jer nije mala stvar zapucati na ovakav put, onda dobijes jedan zajeban eksplozivan miks.
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
A vi kao da ne znate kako je naša policija agilna kad je neko pozivelilith1 wrote: 18 Nov 2020, 11:10 U njegovom lokalu su mu pravili problem (vlasnik je brat ubijenog) i ovaj zovnuo brata da to rijese zajedno ne kažem možda je trebao policiju zvati ali vjerovatno je mislio da mogu to riješiti bez policije zapisnika i toga pogotovo sad u vrijeme korone kome još treba to vjerovatno su i na to mislili
Treba malo sačekati prije negoli se donesu zaključci.
Istina će izaći na vidjelo.
@havana, narod nije deverao s tom pošasti, niti zna šta u situaciji kada oponent potegne nož.
Jbg
Svi mi se morete obratit
ma znam ja to isto kao i ti iz medija al sta kako itd konkretno se desavalo samo prisutni mogu znatililith1 wrote: 18 Nov 2020, 11:10 U njegovom lokalu su mu pravili problem (vlasnik je brat ubijenog) i ovaj zovnuo brata da to rijese zajedno ne kažem možda je trebao policiju zvati ali vjerovatno je mislio da mogu to riješiti bez policije zapisnika i toga pogotovo sad u vrijeme korone kome još treba to vjerovatno su i na to mislili
jer se sada provlaci prica da je vlasnik zovnuo grupu momaka da su samo trojica bila u tuci a nazalost jedan izgubio zivot 2 povrijedjena
za ovo je kriva vlast kao prvo a kao drugo mozemo pripisati djelimicno krivicu i sto nije pozvana policija umjesto da sam rjesavas problem