MarlboroGold wrote: 18 Nov 2020, 11:57Eto makni alkohol u stranu ako ti je ćejf. Ostaju nacionalizam, fašizam i rasizam koje je godinama ispoljavao i ovdje i na klixu. Vama ako se žmiri na tako nešto ili ako ne želite gledati na to onda nemojte i kujte ga u zvijezde zbog humora i kako je dobar otac, vrijedan ovo ono. Ali nemojte ostalima suflirati kako nije ništa od toga kad je toliko puta bilo evidentno da jeste. Neko ko ispoljava ono troje gore u tolikoj mjeri za mene nikad neće biti dobar čovjek, a ja ću to prozivati svaki put kad vidim.Veca wrote: 18 Nov 2020, 11:52
...nitko nije savrsen, da, ali kad se ljudi proglasavaju alkoholicarem, zato sto vole popit i zamezit', onda imam problem s tim...da je, on to nista ne bi mogao-alkoholicar je bolestan covjek i tocka!
Kao što rekoh ranije mislim da on nekontrolisano ispoljava sve to, pa mu zato ne zamjerim baš toliko.
....hallo ba, ovdje je Veca, nisam prular! ...evo sve letim da ga rastavljam na atome, receno je sve sto se reklo, ja sam iz svega toga ispikala alkohol! ...ako me pratis, a ne pratis, ja sam ga neki dan pocela citat'!
...hajmo ga yebat, da se razmnozi, ocigledno je neki opasan tip!