Ja sam ovo napisoMarlboroGold wrote: 18 Nov 2020, 13:49 Uh baš da vidim kako će se sad iščupati kad vide ono pisanje iz decembra 2019. godine![]()

Moderator: Krokodil Behko
Ja sam ovo napisoMarlboroGold wrote: 18 Nov 2020, 13:49 Uh baš da vidim kako će se sad iščupati kad vide ono pisanje iz decembra 2019. godine![]()
Ja, i? Jesi li jedva docekao da mozes upirat prstom i reci -Jesam vam rekao?Čarobni wrote: 18 Nov 2020, 13:44 Zaboravili ste da se sličan slučaj već desio u Sarajevu kada je migrant u tržnom centru na Otoci izvuk'o nožinu da prekolje zaštitara, jer ga je ovaj uhvatio u krađi čokoladice, pa kad su ga savladali i pukli mu 2-3 šamara, pola vas je stalo na stranu koljača, još se nadiglo da zaštitare objesi na banderu.
Upravo iz tog razloga, zbog reakcije javnosti, i policija i ostali su prisiljeni kloniti se migranata, okrenuti glavu, da ne bi bili izloženi javnom linču.
Pogledajte šta ste pisali:![]()
viewtopic.php?f=11&t=18587&hilit=%C4%8D ... 0#p2140092
Ma ja, Spejsica ih prva branila.Čarobni wrote: 18 Nov 2020, 13:44 Zaboravili ste da se sličan slučaj već desio u Sarajevu kada je migrant u tržnom centru na Otoci izvuk'o nožinu da prekolje zaštitara, jer ga je ovaj uhvatio u krađi čokoladice, pa kad su ga savladali i pukli mu 2-3 šamara, pola vas je stalo na stranu koljača, još se nadiglo da zaštitare objesi na banderu.
Upravo iz tog razloga, zbog reakcije javnosti, i policija i ostali su prisiljeni kloniti se migranata, okrenuti glavu, da ne bi bili izloženi javnom linču.
cuj ja ispacebound wrote: 18 Nov 2020, 14:10Ja, i? Jesi li jedva docekao da mozes upirat prstom i reci -Jesam vam rekao?Čarobni wrote: 18 Nov 2020, 13:44 Zaboravili ste da se sličan slučaj već desio u Sarajevu kada je migrant u tržnom centru na Otoci izvuk'o nožinu da prekolje zaštitara, jer ga je ovaj uhvatio u krađi čokoladice, pa kad su ga savladali i pukli mu 2-3 šamara, pola vas je stalo na stranu koljača, još se nadiglo da zaštitare objesi na banderu.
Da, uvijek cu biti na strani slabijeg i nezasticenog, roma, arapa, crnca, migranta.... ko god on bio.
I ne pricaj tu sad o nozini, jer u vijesti koju si citirao to ne pise, vec da su zastitari uhvatili migranta u kradji i prebili ga.
Ti to opravdavaj, ja necu. Nikad.
I ti zastitari su divljacine, nista drugo.
Sta, sad bi mi ovaj napad treba skroz promijenit percepciju? Ne.
Znaci.....Nazad na studij zurnalistike....Cim prije tim boljespacebound wrote: 18 Nov 2020, 06:04 Krvavi obračun na Otesu
Ljudi koji plaču kažu
Na ulici je prekriveno najlonom nepomično tijelo.
Navodno su sijevale letve i noževi. Prema riječima okupljenih, nesretnog mladića su nečim udarili u glavu.
Priznaj da ti je Mein Kampf najbolja knjigaBeni wrote: 18 Nov 2020, 13:56Ja sam ovo napisoMarlboroGold wrote: 18 Nov 2020, 13:49 Uh baš da vidim kako će se sad iščupati kad vide ono pisanje iz decembra 2019. godine![]()
![]()
Da
Gdje sam napisala da mogu krasti? Kad mi te moje rijeci nadjes i citiras mozemo dalje pricati.respo wrote: 18 Nov 2020, 14:15cuj ja ispacebound wrote: 18 Nov 2020, 14:10
Ja, i? Jesi li jedva docekao da mozes upirat prstom i reci -Jesam vam rekao?
Da, uvijek cu biti na strani slabijeg i nezasticenog, roma, arapa, crnca, migranta.... ko god on bio.
I ne pricaj tu sad o nozini, jer u vijesti koju si citirao to ne pise, vec da su zastitari uhvatili migranta u kradji i prebili ga.
oni su dvaput ranjavani u ratu pa mogu krasti?
neka su ga nalupali jer je prvo ilegalno na teritoriju a drugo krao je gdje manjak mora nadoknaditi kasirka koja citav dan radi za dnevnicu od 20ak maraka ako i toliko
Ko ti je bio trener? Možda te znam.MarlboroGold wrote: 18 Nov 2020, 13:36Ma potuko bi se ja sigurno iako bih vjerovatno najebaolilith1 wrote: 18 Nov 2020, 13:19
Pa djaba muško si i ti i onzakon podrazumjeva da se znaš i možeš braniti. Osim ako on ne zna neku borilačku vještinu i to se smatra oružjem
![]()
Isao sam na boks 6 godina, ali sam ispao iz fazona![]()
Samir Mesalic, ali ne drzi to odavno.Fufe wrote: 18 Nov 2020, 14:22Ko ti je bio trener? Možda te znam.MarlboroGold wrote: 18 Nov 2020, 13:36
Ma potuko bi se ja sigurno iako bih vjerovatno najebao
Isao sam na boks 6 godina, ali sam ispao iz fazona![]()
Inače, zajebano je ići na nož.
Znam iz iskustva. Msm, nisam bio s one strane koja prima ubod, ali eto
Uglavnom, ljudima se ukoče i ruke i noge.
Isto ko da bockaš u vreću.
Mudo su oni muslimani.animals wrote: 18 Nov 2020, 14:21 Vecina koja brani migrante, brani ih iz samo jednog razloga..zato sto su muslimani.
Sve musliman do muslimana, na Hadzdz ih poslatanimals wrote: 18 Nov 2020, 14:21 Vecina koja brani migrante, brani ih iz samo jednog razloga..zato sto su muslimani.
U tome i jeste stvar, ne idete dalje od bajke koju vam klix napiše i momak zbog toga izgubi glavu sinoć.spacebound wrote: 18 Nov 2020, 14:10Ja, i? Jesi li jedva docekao da mozes upirat prstom i reci -Jesam vam rekao?Čarobni wrote: 18 Nov 2020, 13:44 Zaboravili ste da se sličan slučaj već desio u Sarajevu kada je migrant u tržnom centru na Otoci izvuk'o nožinu da prekolje zaštitara, jer ga je ovaj uhvatio u krađi čokoladice, pa kad su ga savladali i pukli mu 2-3 šamara, pola vas je stalo na stranu koljača, još se nadiglo da zaštitare objesi na banderu.
pa to se zakljucuje iz tvog postaspacebound wrote: 18 Nov 2020, 14:19Gdje sam napisala da mogu krasti? Kad mi te moje rijeci nadjes i citiras mozemo dalje pricati.respo wrote: 18 Nov 2020, 14:15
cuj ja i
oni su dvaput ranjavani u ratu pa mogu krasti?
neka su ga nalupali jer je prvo ilegalno na teritoriju a drugo krao je gdje manjak mora nadoknaditi kasirka koja citav dan radi za dnevnicu od 20ak maraka ako i toliko