Nasilje na ulicama BiH
Moderator: Krokodil Behko
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
- Status: Offline
Re: Krvavi obračun na Otesu, jedna osoba ubijena, policija traga za migrantima
Nosi masku znaci izlazi se, hoda se
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3781 times
- Been thanked: 6954 times
U Austriji se mlate macetama na sred ulice..Fufe wrote: 19 Nov 2020, 15:56Ma i njemačka je puna migranata koji prave haos.MorningStar wrote: 19 Nov 2020, 15:54 Ima li ista naopako da moze ovu zemlju zaobic samo se to pitam ... sve naopako jbm vise![]()
stoka, koju su srdacno primili..
nikad ljudi od njih..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 890 times
- Been thanked: 1335 times
Znam ali Njemacka ima drugih milion stvari koje su super - ovo kod nas sve se sastalo sto ne treba. Jbo ga otac kako odavde ide za eu iz maroka eno mu spanije mediterana nek vesla dje odavde.Fufe wrote: 19 Nov 2020, 15:56Ma i njemačka je puna migranata koji prave haos.MorningStar wrote: 19 Nov 2020, 15:54 Ima li ista naopako da moze ovu zemlju zaobic samo se to pitam ... sve naopako jbm vise![]()
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Savjestan građanin
Svi mi se morete obratit
- insomnia
- Rđav kurac

Policija na visini zadatka. Jbg sad je red na najdlabiju kariku. Sud i tuzilastvo
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Kontam da nije došao iz sirije.MorningStar wrote: 19 Nov 2020, 16:00Znam ali Njemacka ima drugih milion stvari koje su super - ovo kod nas sve se sastalo sto ne treba. Jbo ga otac kako odavde ide za eu iz maroka eno mu spanije mediterana nek vesla dje odavde.
Svi mi se morete obratit
nije prekrsen policijskiina wrote: 19 Nov 2020, 14:15Svako postupa (čak i u sitnicama) kako najbolje smatra..MorningStar wrote: 19 Nov 2020, 13:52
Dakle vlasnik je trebao da pretpostavi da ce ga nozem ubit kad je pokusao ih otjerat iz kafane koju drzi jer divljaju a taj isti vlasnik bi platio kaznu za krsenje policijskog sata da nije ?
Dakle opet boj se ovog boj se onog, kad naleti znaci poturit se da te i na*uze jer boze moj - nema nista vaznije od zivota.....
Nije zvao policiju?
Prekršio ihahaj policajski sat? Da plati kaznu!
A prizvao mladice iz susjedne čaršije..?
Po tebi nema apsolutno nikakvu odgovornost?
I još.. Šta bi ti.. Da svako sam sebi traži pravdu?
Onda nam norme i zakoni uopšte i ne trebaju, kad smo toliko razvijene svijesti..![]()
nije zao mladice iz susjedne carsije nego gazdu
a gazda dosao sa prijateljima jer su valjda bili negdje skupa
jedina greska konobara je sto nije zvao policiju a i tu je pitanje je li zvao prijasnjih dana i kako je policija reagovala
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
ne znam za vas ali meni ovaj uhapseni i ovaj sa slika nije ista osoba
niti ovaj ima toliko dredova kao uhapseni niti fizionomijom lica koliko se moze vidjeti ne lici
je li moguce da su uhaspili drugu osobu?
niti ovaj ima toliko dredova kao uhapseni niti fizionomijom lica koliko se moze vidjeti ne lici
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
Nije moguce, dreadovi vjerovatno jer je proslo vremena od prvog slikanja - ima istetoviranu zvijezdu na vratu tu nema fule u identifikaciji.respo wrote: 19 Nov 2020, 17:07 ne znam za vas ali meni ovaj uhapseni i ovaj sa slika nije ista osoba
- Čarobni
- Inventar foruma

- Been thanked: 13 times
Ljudi se, i nakon proteklih hiljada godina, još uvijek nisu odrekli ubjeđenja da ih kopa neko drugi.spacebound wrote: 19 Nov 2020, 15:49Samo da ponovim, bas si mizeran i osoba za zaobici u bilo kojoj diskusiji jer ne biras sredstva da druge pokopas, pa ces lagat, izmisljat, poturat, bilo sta samo da ispadnes veci.Čarobni wrote: 19 Nov 2020, 15:45
Nema tu nikakvog podvaljivanja, našli se iživljavat' na jadnim migrantima, i policija i zaštitari, sitne duše.
Jedini lijek za takve je potpuni mentalni ignore, sto cu da i ucinim![]()
znas li koliko kosa mora izrasti da dredovi budu ovoliki?MorningStar wrote: 19 Nov 2020, 17:14Nije moguce, dreadovi vjerovatno jer je proslo vremena od prvog slikanja - ima istetoviranu zvijezdu na vratu tu nema fule u identifikaciji.respo wrote: 19 Nov 2020, 17:07 ne znam za vas ali meni ovaj uhapseni i ovaj sa slika nije ista osoba
ne znam otkad je slika al ako je od prosle godine kad je uhapsen nemoguce je
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
respo wrote: 19 Nov 2020, 17:16znas li koliko kosa mora izrasti da dredovi budu ovoliki?MorningStar wrote: 19 Nov 2020, 17:14
Nije moguce, dreadovi vjerovatno jer je proslo vremena od prvog slikanja - ima istetoviranu zvijezdu na vratu tu nema fule u identifikaciji.

Kako je nemoguce ? zakljucujesto na osnovu kose- e pa pogledaj kolke je imao na staroj slici ove sta mu je vec ovo na glavi. Najduzi su dugo koliki su i na slici kad je uhapsen, sta je on motao uvijao to ... Jos opet lice je cenzurisano pa se ne vidi , a da ovako slicnu dvojicu mogu da zamijene sve sa frizurom,tetovazom da ima istu na vratu konturama lica itd itd.... nemoguce.
Last edited by MorningStar on 19 Nov 2020, 17:23, edited 1 time in total.
ja na slikama nisam vidio tetovazu samo kazem na osnovu dredovaMorningStar wrote: 19 Nov 2020, 17:21respo wrote: 19 Nov 2020, 17:16
znas li koliko kosa mora izrasti da dredovi budu ovoliki?
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /201119094
Kako je nemoguce ? zakljucujesto na osnovu kose- e pa pogledaj kolke je imao na staroj slici ove sta mu je vec ovo na glavi. Najduzi su dugo koliki su i na slici kad je uhapsen, sta je on motao uvijao to ... Jos opet lice je cenzurisano pa se ne vidi , a da ovako slicnu dvojicu mogu da zamijene sve sa frizurom,tetovazom da ima istu na vratu konturama lica itd itd.... nemoguce.
ako nisu pogrijesili onda super
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
Pa bit ce sudjenje , bilo bi malo amaterski da izadje frajer bez tetovaze a trazili ovog sa tetovazom na vratu ? Ili da mu istetoviraju ono nabrzinurespo wrote: 19 Nov 2020, 17:23
ja na slikama nisam vidio tetovazu samo kazem na osnovu dredova
ako nisu pogrijesili onda super
ma ja samo iznosim svoje misljenje sto ne znaci da nisam pogrijesioMorningStar wrote: 19 Nov 2020, 17:25Pa bit ce sudjenje , bilo bi malo amaterski da izadje frajer bez tetovaze a trazili ovog sa tetovazom na vratu ? Ili da mu istetoviraju ono nabrzinurespo wrote: 19 Nov 2020, 17:23
ja na slikama nisam vidio tetovazu samo kazem na osnovu dredova
ako nisu pogrijesili onda super![]()
nisu valjda toliki kreteni koji su ga hapsili da ne vide tetovazu i nesto upecatljivo
- insomnia
- Rđav kurac

Pa i ako su pogrjesili. Izvinite dovidjenja. Valjda su mj prvi put uzeli otiske
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22231 times
- Been thanked: 20322 times
Evo situacije maloprije... vraćao se iz binga i krenuo prema parkingu da uđem u auto i spazim trojicu njih. Išla žena sa kesom prema svom autu u kojoj joj je bio partner i priđe joj jedan sa sister sister i nešto na arapskom. Naravno žena rekla da nema vremena i lik je uhvati za ruku i poče vući sebi, pa onda i za rukav od kaputa kad je uspjela osloboditi ruku. Tad joj je partner izašao iz auta i počeo galamiti, pa sam i ja prišao također. Samo su se povukli i krenuli u drugom pravcu. Stoka ba...
Bingo na Sjenjaku kod japanske škole... ovo je za Tuzlake. Ne šaljite žene tamo same ni slučajno.
Bingo na Sjenjaku kod japanske škole... ovo je za Tuzlake. Ne šaljite žene tamo same ni slučajno.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2726 times
- Been thanked: 8540 times
Vide da prolazi i osililo se.
Da ih nekoliko policija krvnicki zatvori ili namlati (kako su i zasluzili), vidjeli bi kako se smirili.
Da ih nekoliko policija krvnicki zatvori ili namlati (kako su i zasluzili), vidjeli bi kako se smirili.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3912 times
- Been thanked: 2947 times
buraz...Duminjo wrote: 19 Nov 2020, 18:02 Vide da prolazi i osililo se.
nije BH slucajno odabrana
nista oni ne rade bez instrukcija,sad odakle stizu im,nebih znao rec
zna se,nema vlasti,zakona...nicega .....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3781 times
- Been thanked: 6954 times
Gdje je sad Titina milicija..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..