U isti sam mah pomislio to...Nora Ibsenova wrote: 20 Nov 2020, 20:06Haj da ti ja dam svoj nickFuddo wrote: 20 Nov 2020, 20:00
Ma jok, ne pisem
Beni mi dao nick da im serem
I ona ga koza trajno banovala
Bobi pederu!![]()

Moderator: Krokodil Behko
U isti sam mah pomislio to...Nora Ibsenova wrote: 20 Nov 2020, 20:06Haj da ti ja dam svoj nickFuddo wrote: 20 Nov 2020, 20:00
Ma jok, ne pisem
Bobi pederu!![]()
Pa kakve veze ima moj prag i ono što je Arzo radioinsomnia wrote: 20 Nov 2020, 20:06Pa mozda da metes malo ispred svoga praga prvo? Osim toga nisi li i ti bila u onom migrantskom valu
Nemoj da ti zovemo hakiza.insomnia wrote: 20 Nov 2020, 20:06Pa mozda da metes malo ispred svoga praga prvo? Osim toga nisi li i ti bila u onom migrantskom valu
Ma tvoj je zenstven, nezanNora Ibsenova wrote: 20 Nov 2020, 20:06Haj da ti ja dam svoj nickFuddo wrote: 20 Nov 2020, 20:00
Ma jok, ne pisem
Bobi pederu!![]()
Pa kako te provalise na Benijevom..
Hajd ne vuci me za jezik da ti objasnjavam kako su povezani tvoj prag i ArzoNora Ibsenova wrote: 20 Nov 2020, 20:07Pa kakve veze ima moj prag i ono što je Arzo radioinsomnia wrote: 20 Nov 2020, 20:06
Pa mozda da metes malo ispred svoga praga prvo? Osim toga nisi li i ti bila u onom migrantskom valu
Nisam. Ja sam na bf sama došla kad mi se dolazilo, a ne zato što me neko tamo banovao. Pišem na oba foruma, i ne pljujem ni po jednom.
Pa evo ne znam, šukaš mi nečim što je arzo uradio u doba kad ja nisam znala da postoji klixinsomnia wrote: 20 Nov 2020, 20:09Hajd ne vuci me za jezik da ti objasnjavam kako su povezani tvoj prag i ArzoNora Ibsenova wrote: 20 Nov 2020, 20:07
Pa kakve veze ima moj prag i ono što je Arzo radio
Nisam. Ja sam na bf sama došla kad mi se dolazilo, a ne zato što me neko tamo banovao. Pišem na oba foruma, i ne pljujem ni po jednom.
Ma nisu me provalili
Ako ne napišeš, Bobi pederuuuuu, možda i neće baš odmah.
Jebo te beder buaaaa
ti si ama bas svakog haman opisalavrhbosnica wrote: 19 Nov 2020, 21:06 utece mi hurija...enivejz![]()
hurija - fino kuha, djeluje mirna i korektna, rece da je radikalna bosnjakinja i da se boji da ce joj ateisticka vlada zabraniti ici u dzamiju.. mada je ovdje na dobrom glasu izgleda po sisama... a saznah veceras i da zna rakiju peci.. jel se kaze peci?
dado - jako kulturan i elokventan, djeluje nadprosjecno inteligentan, stalozen i fer.. ne sjecam da je na nekoga ton povisio.. ne vidim ga na mnogo tema, a mozda se i mimoilazimo po temama... zao mi sto nikad ne okaci autfita atributa i sl, jer imam osjecaj da je hot...
ma za koga sam ja to jos rekla da je hot? samo za dadu..cini mi se.. jesam li ?bagra wrote: 20 Nov 2020, 20:41
ti si ama bas svakog haman opisala
osim mene. stidis me se jeli bre ?![]()
i "imas osjecaj" da je svako "hot"![]()
ajme
Users browsing this forum: Nora Ibsenova and 16 guests